روز چهارشنبه مورخ 13 دیماه 1396 دوره آموزشی یک روزه "عوامل موثر بر کیفیت آرد نان و فرآوردهای آردی در صنایع غذایی و راهکارهای بهبود آن ها" با همکاری اداره کل غله، اداره استاندارد و سازمان جهادکشاورزی استان مازندران در شهرستان ساری برگزار گردید. در این دوره آموزشی آقایان دکتر مهدی قیافه داودی و دکتر مهدی کریمی " اعضای هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی خراسان رضوی" مباحث ذیل را برای کارشناسان و مسئولین فنی کارخانجات آرد و صنایع آردبر استان مازندران تدریس نمودند.
- شیمی و رئولوژی گندم و آرد و نان
- آشنایی با دانش پخت و فرآورده های آردی
- افزودنی ها و بهبود دهندهای صنعت آرد نان و فراورده های آردی
- راهکارهای افزایش ماندگاری و کاهش بیاتی نان
- بایدها و نبایدهای غنی سازی آرد با پرمیکس