پنج شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳  -  Thursday, April 18, 2024
جستجوی پیشرفته
مراکز تابعه
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

تدریس اعضای هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی خراسان رضوی در دوره آموزشی "عوامل موثر بر کیفیت آرد نان و فرآوردهای آردی در صنایع غذایی و راهکارهای بهبود آن ها"
دوره آموزشی "عوامل موثر بر کیفیت آرد نان و فرآوردهای آردی در صنایع غذایی و راهکارهای بهبود آن ها در استان مازندران برگزار شد.


روز چهارشنبه مورخ 13 دیماه 1396 دوره آموزشی یک روزه "عوامل موثر بر کیفیت آرد نان و فرآوردهای آردی در صنایع غذایی و راهکارهای بهبود آن ها" با همکاری اداره کل غله، اداره استاندارد و سازمان جهادکشاورزی استان مازندران در شهرستان ساری برگزار گردید. در این دوره آموزشی آقایان دکتر مهدی قیافه داودی و دکتر مهدی کریمی " اعضای هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی خراسان رضوی" مباحث ذیل را برای کارشناسان و مسئولین فنی کارخانجات آرد و صنایع آردبر استان مازندران تدریس نمودند.

-       شیمی و رئولوژی گندم و آرد و نان

-       آشنایی با دانش پخت و فرآورده های آردی

-       افزودنی ها و بهبود دهندهای صنعت آرد نان و فراورده های آردی

-       راهکارهای افزایش ماندگاری و کاهش بیاتی نان

-      بایدها و نبایدهای غنی سازی آرد با پرمیکس

 



۱۳۹۶/۱۰/۱۶
تعداد نمایش: ۶۴
مشاهده اخبار گروه خبری 'مراکز تابعه'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات