چهار شنبه ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳  -  Wednesday, April 24, 2024
جستجوی پیشرفته
بخش صنایع غذایی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

نشریه ترویجی "کاربرد 1-متیل سیکلوپروپن در افزایش ماندگاری و کاهش ضایعات سیب در سردخانه" نگارش دکتر فروغ شواخی منتشر شد.
نشریه ترویجی "کاربرد 1-متیل سیکلوپروپن در افزایش ماندگاری و کاهش ضایعات سیب در سردخانه" نگارش دکتر فروغ شواخی، با همکاری موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی و دفتر شبکه دانش و رسانه های ترویجی و انتشاراتی نشر آموزش کشاورزی منتشر شد.


تأثیرترکیب 1-متیل سیکلوپروپن بر کاهش ضایعات و افزایش ماندگاری سیب در سردخانه و دستورالعمل استفاده از آن در نگهداری سیب در این نشریه ارایه شده است. سرفصل های اصلی این نشریه شامل اهمیت ضایعات محصولات کشاورزی، نقش اتیلن در انبارداری میوه ها، مواد خنثی کننده اثر اتیلن بر محصولات کشاورزی، جاذب های اتیلن، اکسیدکننده های اتیلن، مسدودکننده گیرنده های اتیلن، تاریخچه تولید، انواع و شرکتهای تولیدکننده 1-متیل سیکلوپروپن، کاربرد 1-متیل سیکلوپروپن در میوه ها و سبزیها، مزایای کاربرد 1-متیل سیکلوپروپن نسبت به سایر روشهای کاهش یا حذف اتیلن، ایمنی 1-متیل سیکلوپروپن، تأثیرات مثبت کاربرد1-متیل سیکلوپروپن در انبارداری سیب و دستورالعمل تیماردهی سیب با 1-متیل سیکلوپروپن می باشد. این نشریه در تالار ترویج دانش و فنون کشاورزی قابل دسترس است.



۱۳۹۷/۰۷/۰۷
تعداد نمایش: ۹۵
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش صنایع غذایی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات