نگهداری محصولات کشاورزی در سردخانه یکی از روش هایی است که برای حفظ کیفیت و بازارپسندی این محصولات در طی مدت نگهداری مورد استفاده قرار می گیرد. اعمال شرایط مناسب برای نگهداری محصولات کشاورزی و نظارت و کنترل در طی مدت نگهداری در کاهش ضایعات این محصولات بسیار مؤثر است. به منظور ارائه خدمات آزمایشگاهی و مشاوره ای و نیز راهکارهای فنی و کارشناسی در جهت حفظ کیفیت و جلوگیری از ضایعات میوه انار موجود در سردخانه های شرکت صنایع غذایی مهرشهر در طی مدت نگهداری، در روز یکشنبه مورخ 97/09/18 قراردادی بین مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی و شرکت صنایع غذایی مهرشهر در ستاد مؤسسه منعقد گردید. در این جلسه که با حضور آقای مهندس شبانکاره، رئیس هیأت مدیره شرکت صنایع غذایی مهرشهر، آقای دکتر عباسی، رئیس موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، آقای مهندس فامیل مؤمن، رئیس بخش تحقیقات مهندسی صنایع غذایی و فناوری های پس از برداشت و تعدادی از اعضاء کمیته امور فناوری مؤسسه تشکیل شد، بر لزوم تداوم همکاری فیمابین طرفین تأکید گردید.