سه شنبه ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۳  -  Tuesday, April 23, 2024
جستجوی پیشرفته
مراکز تابعه
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

رونمایی از محصول جدید دانش بنیان"آرد بدون گلوتن" با تلاش اعضای هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی خراسان رضوی
در راستای عمل به تعهدات بخش پژوهش در رفع نیازهای ضروری جامعه، و همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ،حاصل چندین سال تحقیق در زمینه تولید فرآورده های بدون گلوتن جهت تغذیه بیماران مبتلا به سلیاک، در بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات کشاورزی ومنابع طبیعی خراسان رضوی به ثمر نشست.


در تاریخ 18 بهمن ماه 1397 و به همت انجمن سلیاک خراسان رضوی اولین نمونه های آرد بدون گلوتن بومی سازی شده و مقرون به صرفه که در نتیجه همکاری مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی و شرکت دانش بنیان صنایع غذایی دلسا و با سرمایه گذاری شرکت نان قدس رضوی تولید شده بود، در محل دانشگاه علوم پزشکی مشهد رونمایی شد.



۱۳۹۷/۱۱/۲۴
تعداد نمایش: ۱۰۵
مشاهده اخبار گروه خبری 'مراکز تابعه'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات