آقای دکتر جوادی با هیئت همراه از فعالیت های فناورانه شرکت دانش بنیان صنایع غذایی دلسا وابسته به اعضای هیات علمی صنایع غذایی (آقایان دکتر کریمی، دکتر قیافه داودی و خانم دکتر شیخ الاسلامی) از بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز خراسان رضوی بازدید نمودند. درجریان این بازدید، آقای دکتر جوادی ضمن آشنایی با آخرین پیشرفت فعالیت های دانش بنیان حوزه آرد و نان، توصیه هایی برای راه اندازی پایلوت فناوری های جدید قابل واگذاری به بخش خصوصی ارائه کردند. در ادامه تیم بازدید کننده از مراحل اجرای پروژه های طراحی و ساخت "کارنده جدید زعفران" و "سورتر پیاز زعفران" که به صورت مشترک با بخش خصوصی توسط دو نفر از اعضای هیات علمی بخش فنی و مهندسی خراسان رضوی (آقایان دکتر سعیدی راد و مهندس مهدی نیا) در دست انجام است، بازدید به عمل آوردند. همچنین "دستگاه مکنده غلات" که توسط آقای دکتر چاجی عضو هیات علمی بخش فنی و مهندسی خراسان رضوی به سفارش بخش خصوصی طراحی و ساخته شده نیز مورد بررسی و بازدید قرار گرفت.