پنج شنبه ۰۹ فروردین ۱۴۰۳  -  Thursday, March 28, 2024
جستجوی پیشرفته
بخش صنایع غذایی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

دستورالعمل فنی " افزایش ماندگاری میوه‌های هسته‌دار" منتشر شد.
دستورالعمل فنی " افزایش ماندگاری میوه‌های هسته‌دار (زردآلو، هلو، شلیل و شفتالو)" تالیف دکتر جابر سلیمانی و دکتر پروین شرایعی در تاریخ 3 مهر ماه 1400 منتشر شد.

دستورالعمل فنی " افزایش ماندگاری میوه‌های هسته‌دار (زردآلو، هلو، شلیل و شفتالو)" با هدف آشنایی با فیزیولوژی میوه‌ها و تاثیر آن در نگهداری و بسته­‌بندی میوه‌ها، اثرات مطلوب درجه­‌بندی و سورتینگ صحیح در نگهداری و بسته‌بندی میوه­‌ها، انواع تیمارهای قبل از سردخانه‌گذاری و بسته‌بندی، انواع روش‌های پیش­سرمایش و ضرورت استفاده از آنها، شرایط بهینه نگهداری در سردخانه و روش‌­های مختلف بسته‌بندی تهیه شده است. مخاطبان این دستورالعمل تکنسین‌ها و کارشناسان کشاورزی می‌باشند.

دستورالعمل فنی " افزایش ماندگاری میوه‌های هسته‌دار (زردآلو، هلو، شلیل و شفتالو)" با شماره ثبت 60295، تاریخ 3 مهر ماه 1400 در مرکز فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی کشاورزی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی ثبت شده است. فایل نشریه از بخش انتشارات الکترونیکی سایت موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، همچنین تالار ترویج دانش و فنون کشاورزی قابل دریافت است

 


۱۴۰۰/۰۷/۱۰
تعداد نمایش: ۱۲۱
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش صنایع غذایی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات