دستورالعمل فنی " افزایش ماندگاری میوههای هستهدار (زردآلو، هلو، شلیل و شفتالو)" با هدف آشنایی با فیزیولوژی میوهها و تاثیر آن در نگهداری و بستهبندی میوهها، اثرات مطلوب درجهبندی و سورتینگ صحیح در نگهداری و بستهبندی میوهها، انواع تیمارهای قبل از سردخانهگذاری و بستهبندی، انواع روشهای پیشسرمایش و ضرورت استفاده از آنها، شرایط بهینه نگهداری در سردخانه و روشهای مختلف بستهبندی تهیه شده است. مخاطبان این دستورالعمل تکنسینها و کارشناسان کشاورزی میباشند.
دستورالعمل فنی " افزایش ماندگاری میوههای هستهدار (زردآلو، هلو، شلیل و شفتالو)" با شماره ثبت 60295، تاریخ 3 مهر ماه 1400 در مرکز فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی کشاورزی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی ثبت شده است. فایل نشریه از بخش انتشارات الکترونیکی سایت موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، همچنین تالار ترویج دانش و فنون کشاورزی قابل دریافت است.