پنج شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳  -  Thursday, April 18, 2024
جستجوی پیشرفته
بخش صنایع غذایی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

نشریه فنی " اصول کاربردی در ارزیابی حسی روغن زیتون " منتشر شد.
نشریه فنی با عنوان " اصول کاربردی در ارزیابی حسی روغن زیتون " توسط سامانه مدیریت انتشارات علمی مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی منتشر شد.

نشریه فنی " اصول کاربردی در ارزیابی حسی روغن زیتون " توسط خانم‌ها دکتر زهره روحی ویشکائی، دکتر زهرا یوسفی و مهندس سمیه عرب، به ترتیب عضو غیر هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاوزی و منابع طبیعی استان گیلان، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاوزی و منابع طبیعی استان گیلان و سرگروه ارزیابی حسی روغن زیتون استان گلستان توسط سامانه مدیریت انتشارات علمی مؤسسه منتشر شد.

 
 


۱۴۰۰/۰۷/۱۰
تعداد نمایش: ۷۷
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش صنایع غذایی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات