سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶  -  Tuesday, October 17, 2017
جستجوی پیشرفته
عمومی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

گزارش پیشرفت طرح کلان آب مصرفی محصولات زراعی و باغی در کمیته تخصصی آب وزارتخانه ارائه شد.
در تاریخ 19 دی ماه 1395 دکتر فریبرز عباسی رئیس موسسه به همراه دکتر باغانی رئیس بخش تحقیقات آبیاری و زهکشی با حضور در کمیته تخصصی آب وزارتخانه، گزارشی از پیشرفت کار طرح کلان اندازه گیری آب مصرفی محصولات زراعی و باغی را ارائه نمودند.

در این جلسه دکتر عباسی گزارشی از نتایج طرح برای دو محصول ذرت علوفه ای و لوبیا، که اخیرا در استان ها و دشت های مختلف توسط همکاران موسسه اندازه گیری شده ارائه نمود. ایشان همچنین گزارش کاملی از میزان آب مصرفی، عملکرد محصول و بهره وری مصرف آب را در دشت ها، اقلیم ها و مناطق مختلف کشور برای دو محصول یاد شده ارائه و مقایسه نمودند. نتایج ارائه شده مورد نقد، بررسی و استقبال خوب حاضرین قرار گرفت و اعضای جلسه ضمن تشکر از زحمات همکاران موسسه، بر ادامه اندازه گیری ها برای سایر محصولات تاکید نمودند.

کمیته تخصصی آب وزارتخانه با حضور اغلب معاونین وزارتخانه در معاونت آب و خاک تشکیل می­ شود. این جلسه‌ نیز با حضور آقایان: مهندس اکبری معاون آب و خاک، مهندس کشاورز معاون زراعت، دکتر بخشنده معاون اقتصادی و برنامه ریزی، مهندس طهماسبی معاون باغبانی، دکتر جلالی معاون وزیر و رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری، مهندس شریعتمدار مشاورز عالی وزیر، مهندس صفایی رئیس سازمان تعاون روستایی، مهندس شمایلی مدیر عامل موسسه جهاد نصر، مهندس جانباز مشاور معاون آب و خاک و مهندس علائی رئیس ستاد معاونت آب و خاک در سالن جلسات معاونت آب و خاک تشکیل شد.   



۱۳۹۵/۱۰/۲۲
تعداد نمایش: ۷۴
مشاهده اخبار گروه خبری 'عمومی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات

پیوندها:                                               
                                                        

وزارت جهاد کشاورزیمرکز فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی کشاورزی
 صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری
سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزیمرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی                                                                     
 کمیته ملی آبیاری و زهکشیشبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی 

تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی می باشد.