
در این دوره که اعضا هیأت علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی آقایان دکتر مهدی کریمی و دکتر مهدی قیافه داودی به عنوان مدرس حضور داشتند، مباحث جدیدی از آخرین یافته های تحقیقاتی به حاضرین ارایه شد.
در این جلسه کلیه مسئولین مرتبط با حوزه غذا اعم از مدیران و کارشناسان سازمان های جهاد کشاورزی، شرکت غله، دانشگاه علوم پزشکی و سازمان صنعت، معدن و تجارت و مسئولین فنی و کارشناسان کارخانجات آرد و نان و صنایع آردبر این استان حضور داشتند. مهمان ویژه این جلسه مدیر عامل و رئیس محترم شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه پنج کشور بودند که به همراه معاونین و مدیران محترم در این جلسه شرکت نمودند.