چهار شنبه ۰۳ خرداد ۱۳۹۶  -  Wednesday, May 24, 2017
جستجوی پیشرفته
مراکز تابعه
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

برگزاری دوره آموزشی " ویژگی های کیفی گندم، آرد و نان در فناوری های نگهداری و تولید" با تدریس اعضای هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی خراسان رضوی
دوره آموزشی "ویژگی های کیفی گندم، آرد و نان در فناوری های نگهداری و تولید" به همت و دعوت مشترک سازمان جهاد کشاورزی و اداره غله استان خراسان شمالی در تاریخ 15 دی ماه در شهر بجنورد، مرکز این استان برگزار گردید.

در این دوره که اعضا هیأت علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی آقایان دکتر مهدی کریمی و دکتر مهدی قیافه داودی به عنوان مدرس حضور داشتند، مباحث جدیدی از آخرین یافته های تحقیقاتی به حاضرین ارایه شد.

در این جلسه کلیه مسئولین مرتبط با حوزه غذا اعم از مدیران و کارشناسان سازمان های جهاد کشاورزی، شرکت غله، دانشگاه علوم پزشکی و سازمان صنعت، معدن و تجارت و مسئولین فنی و کارشناسان کارخانجات آرد و نان و صنایع آردبر این استان حضور داشتند. مهمان ویژه این جلسه مدیر عامل و رئیس محترم شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه پنج کشور بودند که به همراه معاونین و مدیران محترم در این جلسه شرکت نمودند.
 

 


۱۳۹۵/۱۰/۲۲
تعداد نمایش: ۳۹
مشاهده اخبار گروه خبری 'مراکز تابعه'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات

 تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی می باشد.