در این دوره، راه کارهای کاهش ضایعات محصول و روش های مکانیکی درجه بندی، بسته بندی و انبارداری سیب زمینی برای بهره برداران، کشاورزان و کارشناسان مرتبط، معرفی و تشریح گردید. در ابتدا دکتر حیدری به بیان فواید و اثرات درجه بندی و تفکیک محصول سیب زمینی پرداخته و در ادامه روش های مکانیکی درجه بندی و تفکیک سیب زمینی با استفاده از سورترهای موجود در کشور را شرح داد. همچنین در این جلسه مهندس ملک آماری از سطح زیر کشت و تولید، درصد مصارف سیب زمینی در بخش های مختلف استان و روش های نگهداری و انبارداری این محصول را برای مستمعین تشریح کرد. در جمع بندی این دوره، مواردی مانند نوسان شدید قیمت سیب زمینی در پایان فصل، امکانات مالی ضعیف کشاورزان در تهیه بذر استاندارد و مناسب، نبود انبارها و سردخانه های صنعتی و مدرن و آشنایی کمتر کشاورزان با تکنولوژی های جدید انبارداری و درجه بندی محصول سیب زمینی، به عنوان عمده ترین مشکلات کشاورزان در حوزه تولید سیب زمینی مطرح شد.