جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳  -  Friday, April 19, 2024
جستجوی پیشرفته
بخش صنایع غذایی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

نشست تخصصی مدیران شرکت دانش بنیان نوین بسپار با اعضاء هیئت علمی دیسیپلین تحقیقات مهندسی صنایع غذایی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی
آقای دکتر مهدی خراسانی و مهندس سید محمد ساجد از شرکت دانش بنیان نوین بسپار روز سه شنبه مورخ 24/05/96 در موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی با اعضاء هیئت علمی دیسیپلین تحقیقات مهندسی صنایع غذایی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی دیدار کردند.


به منظور امکان همکاری های پژوهشی در زمینه تولید نسل جدید پوشش های ضد باکتریایی مواد غذایی، جلسه ای با حضور مدیران شرکت دانش بنیان نوین بسپار با اعضاء هیئت علمی دیسیپلین تحقیقات مهندسی صنایع غذایی در موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی تشکیل شد. شرکت دانش بنیان نوین بسپار در زمینه ساخت پوشش های ضد باکتری برای بسته بندی مواد غذایی فعالیت دارد. در این جلسه، آقای دکتر خراسانی و مهندس ساجد از شرکت دانش بنیان نوین بسپار، ضمن ارائه توضیحاتی در زمینه فعالیتهای شرکت در تولید بسته بندی های ضد باکتریایی جدید برای محصولاتی نظیر مرغ تازه، نان و برخی میوه ها، آمادگی خود را برای اجرای پروژه های تحقیقاتی مشترک با دیسیپلین تحقیقات مهندسی صنایع غذایی اعلام کردند. دکتر میرمجیدی، رئیس دیسیپلین تحقیقات مهندسی صنایع غذایی نیز ضمن معرفی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی و تشریح فعالیت های پژوهشی دیسیپلین تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، آمادگی این دیسیپلین را در خصوص نظارت و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی و نیز عمر ماندگاری محصولات غذایی داخل بسته های تولیدی شرکت نوین بسپار و ارائه مشاوره های تخصصی اعلام کردند.

 


۱۳۹۶/۰۵/۲۸
تعداد نمایش: ۱۳۳
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش صنایع غذایی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات