پنج شنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳  -  Thursday, April 25, 2024
جستجوی پیشرفته
بخش عمومی  » نشریه فنی - بخش صنایع غذایی
 
  1. غنی سازی موادغذایی با ویتامین D و نقش آن در سلامت جامعه
  2. روش های مناسب برداشت، پوشش دهی، بسته بندی و نگهداری خیار
  3. راهنمای برداشت، التیام دهی و نگهداری سیر در انبار
  4. راهنمـای پس از برداشت و بازاررسـانی انجیر
  5. پروتئین حبوبات و دورنمای کاربردهای آن در صـنایع غـذایی
  6. کاربرد پسـماند جامد زیتون در صـنایع غذایی و چشم انداز آیندة آن
  7. مدیریت انبارهای فنی سیب زمینی
  8. عملیات پس از برداشت کیوی
  9. روش حرارتی برای کنترل آفات انباری در ارقام خرمای استعمران و دیری
  10. آسیب دیدگی های پیاز در انبار و روشهای کنترل آن ها 
  11. شیرین کننده طبیعی استویا: آشنایی و کاربردها
  12. روش اصولی نگهـداری پیاز خوراکی در انبار
  13. راهنمای کاربردی افزایش ماندگاری انگور در سـردخانه
  14. راهنمای تهیه پنیر چدار
  15. افزایش ماندگاری میوه های هسته دار
  16. اصول کاربردی در ارزیابی حسی روغن زیتون
  17. روش های نوین فناوری کنسرو
  18. افزایش انبارمانی دانه جو با استفاده از گاز ازن
  19. دستورالعمل تهیه شیره توت
  20. بهبود ویژگی های نانوایی آرد گندم سن زده
  21. کاربرد آرد تریتیکاله در محصولات نانوایی
  22. راهنمای پس از برداشت و بازار رسانی گوجه فرنگی
  23. درجه بندی کیفی روغن زیتون
  24. اصلاح و بهبود روش تهیه پنیر کوزه
  25. فرآوری و تولید ترشی و برگه اسمزی شده میوه انبه
  26. افزایش عمر ماندگاری دانه انار با پوشش دهی و اسانس دارچین
  27. تولید شربت سورگوم شیرین و کاربرد آن در فرآورده های آردی
  28. اصول به کارگیری کلروپروفام در انبارهای سیب زمینی خوراکی
  29. کاربرد روش هوای اصلاح شده (MAP) برای بسته بندی میوه ها و سبزی ها
  30. دستورالعمل جامع تولید کنسرو سبزی ها
  31. اقدامات موثر در نگهداری بلند مدت سیب
  32. دستورالعمل برداشت، خشک کردن و بسته بندی گل گاو زبان
  33. دستورالعمل جامع تولید کمپوت
  34. کاربرد 1-متیل سیکلو پروپن در افزایش ماندگاری و کاهش ضایعات سیب در سردخانه
  35. نکات فنی در نگهداری گل زعفران
  36. آشنایی با روش تولید آلبالوی خشک با رطوبت بالا
  37. آشنایی با اصول بسته بندی محصولات باغی
  38. خشک کردن آفتابی میوه ها و سبزی ها
  39. راهکارهایی جهت حفظ کیفیت میوه گیلاس در هنگام حمل و نقل و نگهداری
  40. روش تهیه آلوی خشک
  41. استفاده از ضایعات خرما در صنایع تبدیلی
  42. هلو و تهیه برگه آن
  43. کاهش ضایعات پس از برداشت در میوه ها و سبزی ها(راهنمای تولیدکنندگان)
  44. انبارداری سیب زمینی
  45. ارزش غذایی و فرآورده های خرما
  46. استفاده از مواد غنی کننده در بستر کشت قارچ خوراکی صدفی
  47. آسیاب کردن دانه گندم
  48. توصیه های فنی جهت نگهداری پسته در انبار
  49. خواص گردو
  50. شکرک زدن عسل؛ عوامل بروز و ممانعت
  51. کاشت و پرورش قارچ های خوراکی و دارویی
  52. مدیریت کاهش ضایعات محصولات کشاورزی
  53. مدیریت و مسائل پس از برداشت بامیه
  54. گیاه شناسی و ویژگی های میوه خرمای مضافتی
  55. خشک کردن آلوچه با استفاده از خشک کن آفتابی
  56. بهینه سازی فرآیند استخراج روغن زیتون
  57. استفاده از گرما در ضدعفونی کشمش
  58. لکه تلخی در سیب و راه های کنترل آب
  59. زراعت سیر در استان خوزستان
  60. روش های مناسب کاهش رطوبت، بسته بندی و انبارداری خرماهای استان هرمزگان
  61. شرایط نگهداری و بسته بندی پیاز زعفران
  62. نکات فنی در برداشت، بسته بندی و نگهداری میوه های هلو و شلیل
  63. تهیه فرمولاسیون محصول جدید غذایی با استفاده از خرما
  64. بررسی روش های مختلف تولید نان لواش و مقایسه آن با روش سنتی
  65. روش های نگهداری بلندمدت سبزی ها
  66. چگونگی بسته بندی و نگهداری جنین گندم به منظور کاربردهای خوراکی
  67. چگونگی کاربرد جنین گندم در تهیه نان
  68. بررسی و تعیین مناسب ترین روش تهیه کشمش از انگور بی دانه
  69. بررسی زمان و درجه حرارت مناسب جهت تقلیل رطوبت خرمای شاهانی
  70. استفاده از کاه گندم عمل آوری شده با قارچ خوراکی پلوروتوس ساجوکاجو
  71. بهره گیری از مواد زائد کشاورزی برای تولید قارچ خوراکی و خوراک دام
  72. توصیه های لازم برای افزایش عمر نگهداری مرکبات در انبارهای معمولی، فنی و سردخانه
  73. چگونگی تمیز کردن و آماده سازی خرما جهت بسته بندی
  74. برداشت، خشک کردن و نگهداری گردو
  75. نگهداری سیر در انبار
  76. راههای خشک کردن میوه ها
  77. تهیه خیارشور
  78. فرآوری زیتون
  79. روش های مناسب برای خشک کردن میوه و سبزی
  80. شیوه رساندن گوجه فرنگی های پاییزه
  81. راهکارهای ساده برای نگهداری از گوجه فرنگی
  82. حفظ سبزی ها از آسیب
  83. معرفی ارقام غالب خرمای استان فارس
  84. بررسی و مقایسه خواص کمی و کیفی ارقام گوجه فرنگی از نظر قابلیت استفاده در صنایع تبدیلی تولید رب
  85. افزایش ماندگاری محصولات باغی با استفاده از پوشش های زیست تجزیه پذیر
  86. بررسی کاربرد سیستم های GMP، GAP و HACCP در کاهش ضایعات پس از برداشت خرما در استان فارس
  87. فرآوری لیمو-اسلایس لیموترش
  88. نکات مهم در مراحل برداشت و پس از برداشت خرما
  89. خشک کن های خورشیدی محصولات کشاورزی
  90. روشهای کاهش ضایعات پس از برداشت میوه پرتقال
  91. شرایط مناسب برداشت و خشک کردن پس از برداشت سیر
  92. خشک کردن و نگهداری کلزا
  93. زمان برداشت و شرایط نگهداری زیتون
  94. آفات انباری ارقام خرمای قصب و شمسایی و کنترل آنها با حرارت
  95. روش تهیه شیه انگور و توصیه های لازم برای بهبود کیفیت آن
  96. روش های عمل آوری و کاهش رطوبت ارقام خرما (خنیزی، مضافتی، هلیلی و شاهانی)
  97. کاهش اسید فیتیک سبوس گندم به روش هیدراتاسیون گرم
  98. تهیه کشمش به روش آفتابی و نگهداری آن
  99. اصول فنی نگهداری سیب زمینی در انبار
  100. نکات فنی در برداشت، بسته بندی و نگهداری میوه انبه
  101. اصول فنی پس از برداشت و بازار رسانی میوه‌ی لیمو