چهار شنبه ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳  -  Wednesday, April 24, 2024
جستجوی پیشرفته
بخش های تحقیقاتی استانی  » کرمان-پروژه های تحقیقاتی
 پروژه های تحقیقاتی در دست اجرا
  • بررسی ویژگی­ های روغن و اسیدهای چرب هسته دو ژنوتیپ خرمای تجاری استان کرمان
  • اثر پوشش­ های کاغذی آغشته به اسانس­های روغنی­ جهت کنترل فساد پنی­سیلیومی در ارقام پرتقال
  • تعیین مناسب ترین روش بسته­ بندی گردو و مغز آن و اندازه‌گیری خواص کمی و کیفی آن در طول نگه­داری
  • اثرات پوشش ­های خوراکی زئین و کتیوزان حاوی روغن بادیان رومی بر ویژگی­های کیفی و میکروبی خرما
  • تعیین مناسب ترین بسته و روش بسته­ بندی رطب مضافتی
  • تعیین دمای مناسب نگهداری رطب مضافتی
  • بررسی پوشش خوراکی پودری بر ماندگاری رطب مضافتی
  • بررسی تاثیر دو روش آبياري قطره ­اي سطحي و زير سطحي بر کارآیی مصرف آب در تولید گل محمدي در استان کرمان
  • تاثیر روش­ های خاک­ورزی حفاظتی و سطوح بقایا بر ذخیره رطوبت، برخی خصوصیات خاک و عملکرد ذرت در تناوب گندم در شهرستان کرمان
  • ارزیابی و مقایسه روش ­های خندان کردن پسته و تاثیر آن بر خواص کیفی محصول در طول نگهداری آن
  • ارزیابی و مقایسه میزان انرژی مورد نیاز تولید ذرت تحت سیستم­ های مختلف خاک­ورزی و آبیاری در شهرستان ارزوئیه استان کرمان
  • تدوین و توسعه سامانه اطلاعات جغرافیایی عارضه خشکیدگی خوشه خرما در منطقه بم به­ منظور پایش و مدیریت موضعی عارضه
  • پایش بقایای گیاهی سوزانده شده در مزارع با بهره ­گیری از فناوری سنجش از دور