چهار شنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۳  -  Wednesday, October 9, 2024
جستجوی پیشرفته
بخش های تحقیقاتی استانی  » دکتر شهین زمردی



[_HprPDF] شهین زمردی نام و نام خانوادگی
دانشیار مرتبه علمی
رییس بخش تحقیقات فنی و مهندسی آذربایجان غربی سمت
صنایع غذایی تخصص
مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی محل کار
shahinzomorodi@gmail.com پست الکترونیک
04432722210 شماره تماس
فکس

سوابق راهنمایی و مشاوره پایان نامه عضویت در مجامع علمی  تشویقات  سایر موارد

سوابق
 

سوابق تحصیلی

لیسانس، علوم تغذیه (گرایش صنایع غذایی)، دانشگاه شهید بهشتی، سال اتمام 1364

فوق لیسانس، مهندسی علوم و صنایع غذایی، دانشگاه صنعتی اصفهان، سال اتمام 1374.

دکتری بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی، دانشگاه ارومیه، سال اتمام 1389.

 

سوابق شغلی

  عضو هیات علمی، بخش فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی از سال 1377 تاکنون

 
سوابق اجرایی

 

سوابق تدریس
  شیمی مواد غذایی، لیسانس، مرکز آموزش جهاد کشاورزی آذربایجان غربی، نیم سال دوم سال 1380 تاکنون

تجزیه مواد غذایی، لیسانس، مرکز آموزش جهاد کشاورزی آذربایجان غربی، نیم سال اول سال 1381 تاکنون

شیمی مواد غذایی، لیسانس، مرکز آموزش جهاد کشاورزی آذربایجان غربی، نیم سال دوم سال 1387 تاکنون

اصول تبدیل و نگهداری محصولات باغی، لیسانس، دانشگاه آزاد مهاباد، نیم سال اول 1383 تا سال 1384

شیمی مواد غذایی تکمیلی، فوق لیسانس دانشگاه آزاد مراغه، نیم سال اول سال 1391 تا سال 1394

نکنولوژی مواد غذایی تکمیلی، فوق لیسانس دانشگاه آزاد مراغه، نیم سال اول سال 1391 تا سال 1394

شیمی مواد غذایی تکمیلی، فوق لیسانس دانشگاه آزاد واحد شبستر، 92-93 تاکنون

 
 
مقاله های چاپ شده در مجلات انگلیسی

 1.    Zomorodi, SH ., khosrowshahi asl, A., Razavi rohani, S. M. and Miraghaei, S. 2011. Survival of Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum and Bifidobacterium bifidum and their effect on composition of Iranian white cheese produced by ultrafiltration technique. International Journal of Dairy Technology. 64 (1): 84-91.

2.    Mahmoudi, M., khosrowshahi Asl, A. and Zomorodi, SH . 2012. The influence of probiotic bacteria on the properties of Iranian white cheese. International J of Dairy Technology. 65(4): 561-567.

3.    Hatamikia, M., Mohamadi Sani, A. and Zomorodi, SH . 2013. Effect of different clarifying agents on the amount of essential elements of grape juice concentrate. Research & Reviews in BioScience. 7 (5): 195-201.

4.    Azimi, A., Zomorodi, SH . and Mohamadi Sani, A. 2013 . Influence of orange fiber addition on quality of orange fruit yogurt using response surface method. Influence of orange fiber addition on quality of orange fruit yogurt using response surface method. Natural Product. 9(7): 265-276.

5.    Hatamikia, M., Mohamadi Sani, A. and Zomorodi, SH . 2013. Effect of different clarifying agents on the physico-chemical properties of grape juice concentrate . Research & Reviews in BioSciences .   7 (1): 8-14.

6.    Hatamikia, M., Mohamadi Sani, A. and Zomorodi, SH . 2013. Effect of different clarifying agents on the sensory and rehylogical properties of grape juice concentrate. Natural product. 9 (3): 107-111.

7.    Gorbani, H. & Zomorodi, SH . 2015. Designing and manufacturing of microencapsulation device. Journal of Applied Environmental and Biological Sciences (JAEBS). 4(11S): 182-185.

8.         Mahdavi, S., Chalabi, P., Zomorodi , Sh ., Isazadeh, A. 2019. Effect of Bananas Puree on Survival of Lactobacillus casei in Coktel Apple and Banana Juice During Storage. Pharmaceutical and Biomedical Research. 4: .

9.         Rambod, A., Zomorodi, Sh., Naghizadeh Raeisi, SH., Khosrowshahi, A. & Shahidi, SA. The Effect of Xanthan Gum and Flaxseed Mucilage as Edible Coatings in Cheddar Cheese during Ripening, Coatings, 2018, IF: 2.096, Q2.  80 1-13

10.     Pourmolaie, H., Khosrowshahi Asl, A., Ahmadi, M., Zomorodi, Sh., & Naghizadeh Raeisi, S. The effect of Guar and Tragacanth gums as edible coatings in Cheddar cheese during ripening. Journal of Food Safety, 2018, IF: 1.06, Q2.

11.     Azarpazhooh E., Sharayei, P. & Zomorodi, Sh., &Ramaswamy , H. S. 2018. Physicochemical and phytochemical characterization and storage stability of freeze-dried encapsulated pomegranate peel anthocyanin and in vitro evaluation of its antioxidant activity. Food and Bioprocess Technology, 2018, IF, 3.325, Q1

12.     Sharayei, P., Azarpazhooh, E., Zomorodi, Sh.,   Ramaswamy, H. S. 2019. Ultrasound assisted extraction of bioactive compounds from pomegranate (Punica granatum L.) peel. LWT - Food Science and Technology, 101: 342-350

13.     Talebi Habashi, R., Zomorodi, Sh., Talaie, A. and Kalateh Jari, S. 2019. Effects of chitosan coating enriched with thyme essential oil and packaging methods on a postharvest quality of Persian walnut under cold storage. Foods and Raw Materials, 7 (1): 18-25.

14.     Zomorodi, S . 2019. Survival of lactobacillus acidophilus and bifidobacterium lactis in free and microencapsulated forms in Doogh (yoghurt drink). Pharmaceutical and Biomedical Research . 5 (1) :19-24. 

15.     Talebi Habashi, R., Zomorodi, Sh., Talaie, A. and Kalateh Jari, S. 2019. Evaluation of shelf life of walnut kernel coated by antioxidants in combination with packaging under different storage conditions . Journal of Postharvest Technology 7 (3), 87-95

16.     Rezaei, A., Amirdivani, S., Asl, A. K., Malekinejad, H., Zomorodi, S. , & Hosseinmardi, F. (2019). Inhibition of the Angiotensin I Converting Enzyme (ACE) and proteolysis of non-fat probiotic yogurt. Brazilian Journal of Food Technology, 22 , 1-11.

17.     Talebi Habashi, R., Zomorodi, Sh., Talaie, A. and Kalateh Jari, S. 2019. Evaluation of Shelf Life of Walnut Kernels Treated by Antioxidants and Different Packaging under Two Temperatures. Journal of Nuts 10(2) 153-162.

18.    Zomorodi , Sh.,   Azarpazhooh, E., Behmadi, H. 2020. Influence of Some Hydrocolloids on Textural Properties of UF Cheese. Journal of Food Biosciences and Technology, 10,: 1-10.

19.    Kheirkhah foghara, S., Jafarian, S.,· Zomorodi, Sh., Khosrowshahi asl, A., Roozbeh Nasiraei, L. 2020. Fabrication and characterization of an active bionanocomposite film based on basil seed mucilage and ZnO nanoparticles. Journal of Food Measurement and Characterization. 14: 3542-3550. https://doi.org/10.1007/s11694-020-00588-w .

20.      Agdar GhareAghaji , M.,   Zomordi , SH .   Gharekhani , M.,   Hanifian , SH. 2021. Effect of edible coating based on salep containing orange (Citrus sinensis ) peel essential oil on shelf life of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss ) fillets. Food Processing and Preservation. 45 (9): https://doi.org/10.1111/jfpp.15737

21.    Sharayei , P., Azarpazhooh, E., Zomorodi, SH ., Einafshar, S., Ramaswamy, H. S. 2021. Optimization of ultrasonic-assisted extraction of astaxanthin from green tiger (Penaeus semisulcatus) shrimp shell. Ultrasonics Sonochemistry 76: 1-9.


مقاله های چاپ شده در مجلات علمی - پژوهشی  

1. زمردی، ش .، شکرانی، ر.، شاهدی، م. و دخانی، ش. 1379. کاربرد استریفیکاسیون در ساخت روغن مناسب برای تولید مارگارین. علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی. جلد 4، شماره 2، صفحات 139-129.

2. زمردی، ش . 1380. استری کردن آنزیمی روغنهای خوراکی. تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. جلد 2، شماره 6، صفحات 54- 45.

3. زمردی، ش .، خسروشاهی، ا. و عزیزی، ا. 1380. تاثیر مواد زلال کننده بر کیفیت شیره انگور. تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. جلد 3، شماره 12، صفحات 78- 65.

4. دولتی، ح.، حسنی، ق.، مجیدی، ع.، زمردی، ش .، حسنی، ق. و ملکوتی. 1381. تاثیر غلظت و دفعات محلولپاشی کلرور کلسیم بر روی صفتی و صفات انباری سیب قرمز لبنانی در منطقه ارومیه. دانش کشاورزی. جلد 12، شماره 4، صفحات 54- 47.

5. زمردی، ش .، شکرانی، ر.، شاهدی، م. و دخانی، ش. 1381. استفاده از مخلوط روغن سویا با روغن هیدروژنه کامل برای ساخت شورتنینگ. علوم  کشاورزی ایران. جلد 32، صفحات 595- 587.

6. زمردی، ش . و خسروشاهی، ا. 1382. تغییرات مقادیر نیترات و نیتریت طی دوره‌های فراوری و نگهداری رقم کورال. تحقیقات مهندسی کشاورزی. جلد 4، شماره 15. صفحات 56- 45.

7. خسروشاهی، ا. و زمردی، ش. 1382. بررسی امکان استفاده از آب هندوانه به عنوان یک نوشیدنی. پژوهش در علوم کشاورزی. جلد 3. ش. اول، صفحات 45-56.

8. زمردی، ش. منتظری، ع. و خسروشاهی، ا. 1383. تاثیر منابع و مقادیر مختلف کود نیتروژنه و زمان برداشت بر عملکرد و میزان تجمع نیترات در گوجه‌فرنگی رقم کورال. دانش کشاورزی. جلد 13، شماره 3، صفحات 10- 1.

9. زمردی، ش . 1384. تاثیر بسته بندی و پرمنگنات پتاسیم بر کیفیت و عمر انباری سه رقم سیب در سردخانه. تحقیقات مهندسی کشاورزی. جلد 6، شماره 25، صفحات 156- 143.

10.  زمردی، ش .، نورجو، ا. و امامی، ع. 1384. بررسی اثرات کم آبیاری درکمیت، کیفیت و قابلیت نگهداری گوجه فرنگی. تحقیقات مهندسی کشاورزی. جلد 7، شماره 27، صفحات 30- 19.

11.  دولتی، ح.، زمردی، ش . و غنی شایسته. ش. 1386. بررسی اثرات محلول پاشی کلرورکلسیم بر روی کیفیت و صفات انباری دو رقم انگور ریش بابا و قزل اوزوم. علوم کشاورزی ایران. جلد 8، شماره 1، صفحات 72-61.

12.  خسروشاهی، ا. و زمردی، ش . 1386. کنترل قهوه­ای شدن آنزیمی برگه ­های گلابی با استفاده از اسید سیتریک. تحقیقات مهندسی کشاورزی. جلد 38، صفحات 84- 75.

13.  زمردی، ش .، محمدی، ح. و خسروشاهی، ا. 1388. بررسی تاثیر روش ­ های مختلف آماده سازی و خشک کردن خورشیدی بر کیفیت برگه گوجه فرنگی. علوم و صنایع غذایی ایران. دوره 6، شماره 1، صفحات 105- 97.

14.  هناره، م. زمردی، ش . و ژاله رضایی، ح. 1388. اثر کلرور کلسیم و دمای نگهداری بر فاکتورهای کیفی و انبارمانی سه رقم گوجه فرنگی. تحقیقات مهندسی کشاورزی. جلد 10، شماره 4، صفحات 72- 61.

15.  زمردی، ش .، رضوی روحانی، س. م.، خسروشاهی اصل، ا. و احسانی، ع. 1388. ماندگاری باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی و تاثیر آن بر خواص کیفی و حسی پنیر سفید ایرانی فراپالایشی. پژوهش های صنایع غذایی. شماره 2، جلد 1/19، صفحات 92- 79.

16.  زمردی، ش .، خسروشاهی اصل،ا.، رضوی روحانی، س. م.، تاجیک، ح. و میرآقایی، س. 1389. تاثیر لاکتوباسیلوس کازئی به عنوان مایه کشت الحاقی به دو صورت آزاد و کپسوله بر الگوی پروتئولیز و لیپولیز در پنیر سفید ایرانی فراپالایش. پژوهش های صنایع غذایی. شماره 1، جلد 3/20، صفحات 214- 201.

17.  سلیمیان، س.، خسروشاهی اصل، ا. و زمردی، ش . 1391 بررسی تأثیر نوع ومقدار پایدارکننده­ها بر پایداری و خواص رئولوژیکی  و حسی شیرکاکائو. پژوهش های صنایع غذایی. جلد 22 شماره 2، صفحات 173- 165.

18.  موید زاده، س.، خسروشاهی اصل، ا. و زمردی، ش . 1391. بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی ماست همزده بدون چربی. پژوهش های صنایع غذایی. جلد 22 شماره 2. صفحات 201-214.

19.  زمردی، ش . 1391. ویژگی های فیزیکی شیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست میوه ای غنی شده با فیبر گندم. نشریه پژوهش­های صنایع غذایی. جلد 22، شماره 4، صفحات 454- 443.

20.  عظیمی محله، ا.، زمردی، ش .، محمدی ثانی، ع. و احمدی، ر. 1392. بررسی تاثیر فیبر پرتقال بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست میوه ای توت فرنگی به روش سطح پاسخ. علوم و فناوری غذایی. شماره اول، صفحات 34-23.

21.  نبی زاده، ف.، خسروشاهی اصل، ا. و زمردی، ش . 1392. مطالعه تاثیر استفاده از پرمیات حاصل از تغلیظ شیر به روش اولترافیلتراسیون و صمغ زدو بر ویژگیهای کیفی دوغ. پژوهش های صنایع غذایی. جلد 23، شماره 4، صفحات 580- 567.

22.  دهنوی، ف.، خسروشاهی اصل، ا. و زمردی، ش . 1392. ارزیابی زنده­مانی و تاثیر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ( LA-5 ) بر برخی ویژگی­های پنیر کوزه. جلد 14، شماره 3، صفحات 120- 113.

23.  حاتمی کیا،م.، محمدی ثانی، ع. و زمردی، ش . 1392. بررسی تأثیر مواد مختلف شفاف سازی بر ویژگی ­های فیزیکوشیمیایی و میکروبی شیره انگور. علوم و فنّاوری غذایی. جلد شماره 1، صفحات 45- 35.

24.  رضایی، ع.، خسروشاهی اصل، ا.، زمردی، ش . و ملکی نژاد، ح. 1392. تاثیر افزودن کازئینات سدیم و عصاره نعناع فلفلی بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی­های فیزیکی شیمیایی و آنتی­اکسیدانی ماست پروبیوتیک بدون چربی. پژوهش های صنایع غذایی. جلد 22، شماره 3، صفحات 434-423.

25.  ابراهیم‌زادگـان، س.، زمـردی، ش .، حجت‌الاسلامی، خسـروشاهی اصل، ا. 1392. ماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیس ( LAFTI - B94 ) آزاد و کپسوله شده و تاثیر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ ایرانی. علوم و فنّاوری غذایی. سال 5، شماره 4، صفحات 114- 105.

26.  شیخ قاسمی، ش. و زمردی، ش . 1392. تأثیر کپسوله کردن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و خواص کیفی آب سیب در طول نگهداری در دمای محیط. مجله علوم غذایی و تغذیه. سال 11 شماره 3، صفحات 90- 81.

27.  زمردی، ش . 1392. تاثیر مقدار و اندازه ذرات سبوس گندم بر کیفیت و خواص حسی ماست همزده. مجله پژوهش­های صنعت غذا. جلد 1، شماره 1، صفحات 49-38.

28.  امین الاسلامی ،ل.، خسروشاهی اصل، ا. و زمردی، ش . 1393. تاثیر درون پوشانی بر زنده مانی بیفیدوباکتریوم لاکتیس ( LAFTI - B94 ) و ویژگیهای کیفی ماست قالبی. پژوهش های صنایع غذایی. جلد 24، شماره 1، صفحات 141- 131.

29.  شیخ قاسمی، ش. و زمردی، ش . 1393. تاثیر دمای نگهداری بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس آزاد و کپسوله شده در آب سیب. پژوهش های صنایع غذایی. جلد 24، شماره 1، صفحات 141- 133.

30.  توحید زاده، م.، زمردی، ش .، الهامی راد، ا. و خسروشاهی اصل، ا. 1393. تاثیر فیبر هویج در زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و کیفیت ماست میوه­ای زردآلو با استفاده از روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فنّاوری غذایی. سال 6، شماره 1، صفحات 122- 113.

31.  حاتمی کیا، م.، محمدی ثانی، ع. و زمردی، ش . 1393. بررسی تأثیر مواد شفاف کننده بر میزان عناصر موجود در شیرة انگور. نوآوری در علوم و فنّاوری غذایی. سال 6، شماره 1، صفحات 90- 83.

32.  زمردی، ش . 1393. تاثیر پوشش خوراکی زئین ذرت و کلرید کلسیم بر بهبود خواص کیفی و افزایش عمر انباری زرد الو. تحقیقات مهندسی کشاورزی. جلد 15، شماره 3، صفحات 40-27.

33.  موید زاده، س.، خسروشاهی اصل، ا. و زمردی، ش . 1393. تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر خواص کیفی ماست پروبیوتیک غنی شده با کازئینات سدیم. نوآوری در علوم و فنّاوری غذایی. سال 6، شماره 3، صفحات 96- 89.

34.  ابراهیم زادگان، س و زمردی، ش . 1393. زنده­مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ( LAFTI - L10 ) و بیفیدوباکتریوم لاکتیس ( LAFTI - B94 ) و تاثیر آنها بر خواص کیفی و ریزساختاری دوغ . پژوهش های صنایع غذایی. جلد 24، شماره 4، صفحات 541-531.

35.  اسدپور، ی.، خسروشاهی، ا. و زمردی، ش . 1393. تولید مایع غنی ساز آرتیمیا (سوپر سلکو داخلی) با استفاده از توان کشور. پژوهش های صنایع غذایی. جلد 24، شماره 4، صفحات 599- 591.

36.  زمردی، ش.، آبرون، ن. و خسروشاهی اصل، ا. 1394. افزایش زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بهبود خواص کیفی در ماست سین بیوتیک با استفاده از فیبر سیب و گندم. علوم و صنایع غذایی ایران. شماره 48، دوره 12، صفحات 214- 203.

37.  نادعلی، ن.، خسروشاهی اصل، ا. و زمردی، ش . 1394. تأثیر آرد عدس قرمز و کنسانتره انگور قرمز بر زنده­مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خواص کیفی ماست قالبی. پژوهش های صنایع غذایی سال اول، شماره 25، صفحات 13-1.

38.  ﺳﻠﯿﻤﺎﻧﯽ راﻣﺒﺪ، ا.، زﻣﺮدی، ش .، ﻣﺮﺗﻀﻮی، س. ع. و ﺧﺴﺮوﺷﺎﻫﯽ اصل، ا. 1394. ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﯿﺪی ﮐﺮدن ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ ﺷﯿﺮ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ زﯾﺴﺘﯽ ﺑﯿﻔﯿﺪوﺑﺎﮐﺘﺮﯾﻮم ﻻﮐﺘﯿﺲ ( LAFTI B94 ) در ﻃﻮل ﻧﮕﻬﺪاری ﭘﻨﯿﺮ ﺳﻔﯿﺪ اﯾﺮاﻧﯽ. نوآوری در علوم و فنّاوری غذایی. سال 7، شماره 2، صفحات 32- 25.

39.  موید زاده، س.، خسروشاهی اصل، ا. و زمردی، ش . 1394. تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر پروتئولیز و خواص رئولوژیکی ماست بدون چربی. پژوهش های علوم صنایع غذایی ایران. جلد 11، شماره 4، صفحات 336- 325.

40.  دیبازر، پ. خسروشاهی اصل، الف و زمردی، ش. 1394. تاثیر افزایش فیبر انگور و کیتوزان بر برخی از ویژگیهای ماست میوه‌ای پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس فرمنتوم در طول نگهداری. پژوهش‌های صنایع غذایی سال اول، شماره 25، جلد 4، صفحات 639-653

41.  لقایی، ل. و زمردی ، ش . 1395. تاثیر برخی از صمغ‌ها بر پایداری و خواص کیفی دوغ تولید شده با فناوری ژل سیال به روش سطح پاسخ ( ( RSM . پژوهش های صنایع غذایی سال اول، شماره 1، جلد 26، صفحات 23-35.

42.  نبی زاده، ف.، خسروشاهی اصل ،ا. و زمردی، ش. و اسمعیلی، م. 1395. تاثیر صمغ کتیرا و آغازگر تولید کننده اگزوپلی ساکارید بر خصوصیات کیفی، بافتی و ریزساختاری پنیر چدار. پژوهش های صنایع غذایی سال اول، شماره 26، جلد 3، صفحات 357-367.

43.  دیبازر، پ. خسروشاهی اصل، الف و زمردی، ش . 1395. بهینه سازی مقدار فیبر انگور و کیتوزان در ماست میوه­ای پروبیوتیک با استفاده از سطح پاسخحاوی لاکتوباسیلوس فرمنتوم در طول نگهداری. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. ش. 51 دوره 13

44.  دزیانی، م.، خسروشاهی اصل، ا. و زمردی، ش . 1396. تأثیر غلظت های مختلف ژل آلوئه­ورا بر ویژگی­های کیفی و زنده مانی باکتری­های پروبیوتیک در دوغ سین‌بیوتیک. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. سال دوازدهم، شماره 3، صفحات 127-121.

45.  زمردی، ش. ، رضایی، ع.، خسروشاهی اصل، ا. و ملکی­نژاد. ح. 1397. تأثیر کازئینات سدیم و عصاره نعناع فلفلی بر میزان پروتئولیز و خاصیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین در ماست پروبیوتیک بدون چربی. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. ص ۲۸۱ - ۲۹۲.

46.  شیخ قاسمی، ر. و زمردی، ش . 1397. ، بررسی تاثیر سالیکورنیا اوروپایا ( Salicornia europaea L ) به عنوان جایگزین نمک طعام بر برخی خواص کیفی و حسی دوغ . مجله علوم و صنایع غذایی ایران. دوره ۱۵، شماره .80 صفحات 111-120.

47.  حکیمه محمدی شندی، ح. و زمردی، ش. 1397. تاثیر شیره خرما و پکتین بر ویژگی های رنگی، بافتی و حسی پاستیل میوه ای بر پایه موز. فصلنامه پژوهش های صنایع غذایی، سال بیست و هشتم شماره ۴، صص ۴۵ - ۵۵

48.  زمردی، ش. 1397. تأثیر روش رفرکتنس ویندو بر سینتیک خشک شدن و خواص فیزیکی برش‌های گوجه‌فرنگی و مقایسه آن با روش‌های آفتابی، هوای داغ و مایکروویو . مجله علوم و صنایع غذایی ایران. دوره ۱۵، شماره ۸۳ - صفحات 145-155.

49.  زمردی، ش . و باباپور، ح. 1397. تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و عصاره دارچین بر خواص کیفی و بافتی کیک روغنی صبحانه در طول نگهداری. مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، سال هفدهم شماره ۲ (پیاپی ۶۵)، صص ۲۹ - ۴۴

50.  زمردی، ش.، کریمپور سهرقه، م. و بهمدی، ه. 1397. تاثیر افزودن آرد ماش و صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و اندیس‏های رنگ پوسته کیک اسفنجی کاکائویی فراسودمند. مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، سال هفدهم شماره ۱ (پیاپی ۶۴) صص ۲۹ - ۴۰ .

51.    سلیمانی رامبد، ا.، زمردی، ش .، نقی زاده رئیسی، ش.، خسروشاهی اصل، ا.، شهیدی، س. ا. 1398. ت اثیر پوشش های خوراکی صمغ زانتان و موسیلاژ دانه ی کتان بر خصوصیات میکروبی، فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی پنیر چدار در طول رسیدن. مجله میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، سال پنجم شماره ۴، صص ۱۲ - ۳۰

52.  زمردی، ش .، حیدری، ر. و بهنام، س. 1398. ت اثیر پودر کدو حلوایی بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن تهیه شده با آرد ذرت . مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، سال هجدهم شماره ۲ (پیاپی ۶۷)، صص ۱ - ۱۴

53.  زمردی، ش . و کیانفر، ل. 1398. تاثیر شربت کامبوجا بر زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خواص کیفی دوغ. فصلنامه پژوهش‌های صنایع غذایی، سال بیست و نهم شماره ۳، صص ۸۵ - ۹۷

54.  بهمدی، ه، اعظم خوش خلق سیما، ن.، شواخی، ف.، معدنی، ص. و زمردی، ش . 1398. بررسی الگوی تجمع فلزات سنگین، ضرایب تجمع زیستی و انتقال در اندام های مختلف گیاه سالیکورنیا Akhani Salicornia persica) ) منطقه دشت نمک مردآباد کرج مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، سال هجدهم شماره ۱ (پیاپی ۶۶)، صص ۳۳ - ۴۶

55.  شواخی، ف.، بهمدی، ه.، زمردی، ش.، معدنی، ص. 1399. ار زیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندام های مختلف گیاه سالیکورنیا ( Salicornia persica L ) کشت شده در استان تهران. فصلنامه نوآوری در علوم و فناوری غذایی، سال دوازدهم شماره 4، صص ۱۳۹ - ۱۴۷ .

56.  زمردی، ش .، فرامرزی، س. 1399. ت اثیر پودر دانه کتان و امولسیفایر داتم ( DATEM ) بر ویژگی‌های کیفی و حسی دونات. فصلنامه پژوهش های صنایع غذایی، سال سی‌ام شماره ۱، صص ۹۹ - .۱۱۱

57.    زمردی ، ش .، بهمدی، ه.، شواخی ، ف.، معدنی ، ص. 1399. تعیین مقادیر برخی عناصر معدنی و فلزات سنگین، نیترات و نیتریت گیاه سالیکورنیا گونه اوروپایا برداشت ‌شده از اطراف دریاچه ارومیه در سال 1397. مجله بهداشت مواد غذایی. دوره 10، شماره 1، پیاپی 37، صفحات 103-114.

58.  نژاد رزمجوی اخگر، ر.، زمردی، ش .، شویک لو، ا. ر. 1399. تأثیر نکتار میوه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست شیر بز . مجله علوم و صنایع غذایی ایران. دوره ۱۷، شماره ۱۰۲ صفحات 11-21.

59.  نژاد رزمجوی اخگر، ر. و زمردی، ش . 1399. زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و خواص کیفی ماست تهیه شده از شیر بز. میکروب شناسی مواد غذائی. سال هفتم، شماره 3، صفحات 82 تا 94.

60.  پورمولائی،   ه.، خسروشاهی اصل،ا.،   احمدی،م.، زمردی، ش نقی زاده رئیسی، ش. 1399. اثر پوشش‌های خوراکی صمغ‌های گوار و کتیرا بر ویژگی‌های میکروبی، رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر چدار طی نگهداری. فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی. دوره 6 شماره 2 ص 49-67.

61.  زمردی، ش .، آذرپژوه، ا. و شرایعی، پ. 1399. تأثیر فراصوت و ریزپوشانی کردن بر ویژگی‌های ترکیبات زیست فعال عصاره استخراج شده از تفاله انگور قرمز رقم رشه سردشت. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی/جلد 19، شماره 69 / ص 97-112.

62.  خیرخواه فقرا ، س.، جعفریان، س.، زمردی، ش.، روزبه، ل. و خسروشاهی اصل، ا. 1400. تاثیر ضد میکروبی پوشش موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر کیفیت پنیر چدار در طول رسیدن. مجله میکروب شناسی مواد غذایی، سال هشتم، شماره 2 صفحات 88 -101.

63.  اژدر قره آغاجی، م.، زمردی، ش .، قره‌خانی، م.، حنیفیان، ش. 1400. اثر پوشش خوراکی بر پایه موسیلاژ گل ختمی حاوی اسانس پوست پرتقال ( Citrus sinensis ) بر ویژگی‌های میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان ( Oncorhynchus mykiss ). فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی (دوره 7، شماره 1،صفحات 42-57 .

64.  شرایعی، پ.، آذرپژوه، ا.، زمردی، ش . و عین افشار، س. 1400. بهینه سازی ریزپوشانی و بررسی پایداری عصاره پوسته میگو غنی از آستاگزانتین. فناوری‌های جدید در صنعت غذا، دوره 8، شماره 4، صفحه 486-471

65.    زمردی، ش .، دیلمقانیان، ف. و شواخی، ف. 1400. استفاده از اسانس شوید ( Anethum graveolens L ) برای بهبود کیفیت و عمر انباری کشمش آفتابی . مجله علوم و صنایع غذایی ایران، شماره 115 ، دوره 18،  صفحات 23-35.

 66.  زمردی، ش .، بلندی، م. و شهیدی، م. 1400. غنی سازی و بهینه سازی مقادیر فیبر گندم و اسانس شوید در دوغ سین بیوتیک با استفاده از روش سطح پاسخ. مجله علوم و صنایع غذایی ایران، شماره 118 ، دوره 18،  صفحات 313-323.67.  امگا 3- به روش کواسرواسیون مرکب. مجله علوم و صنایع غذایی ایران، شماره 120 ، دوره 18،  مردانی قهفرخی، م.، خسروشاهی اصل، ا. و زمردی، ش . 1400. انکپسولاسیون همزمان باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (5 و روغن غنی از اسیدهای چرب ( La-5 ) صفحات 199-213.

68.  شهین زمردی ، الهام آذرپژوه و پروین شرایعی . 1401. تاثیر ریزپوشانی کردن بر ویژگی‌های اسانس پوست پرتقال حاصل از پسماندهای کارخانجات آب پرتقال . پژوهش های صنایع غذایی. دوره 32، شماره 2 ،  صفحه 121-109.

 

 

مقالات چاپ شده در مجلات علمی-ترویجی

1. زمردی، ش . و محمدی مزرعه، ح. 1380. استقاده از خشک کن خورشیدی گامی موثر در جهت سازگاری صنایع با محیط زیست. مجله زیتون. شماره 15. صفحات 27- 24.

2. زمردی، ش . 1382. بررسی علل ضایعات نان. سنبله. سال شانزدهم، دوره جدید شماره 129. صفحات  27-26.

3. زمردی، ش . 1383. شیره انگور. سنبله. سال هفدهم، دوره جدید شماره 132. صفحه 30.

4. زمردی، ش . 1383. تشخیص زمان برداشت هندوانه و نگهداری آن. سنبله. سال هفدهم، دوره جدید شماره 136. صفحه 31.

5. زمردی، ش. 1384. اهمیت شیر و فراورده­های آن در تغذیه انسان. چالیشانلار. سال چهارم، شماره چهاردهم. صفحات 33-32.

6. زمردی، ش . و فیض الهی، ا. 1391. رعایت موارد لازم جهت کاهش ضایعات و افزایش عمر انباری میوه­ها. چالیشانلار. شماره 17، صفحات 39-38.

7. زمردی، ش . 1394. روش­های حفظ کیفیت سیب در انبارها و سردخانه­ها. چالیشانلار. شماره 20، صفحات 37-36.

8.        زمردی، ش . 1396. معرفی سیستم جدید رفراکتنس ویندو برای خشک کردن محصولات کشاورزی. چالیشانلار  شماره 27

9.        زمردی، ش. 1397 . روش ¬ های جلوگیری از تیره شدن رنگ میوه ¬ ها در طول زمان خشک کردن. چالیشانلار. شماره 31، صفحات 16-17.

10.       زمردی، ش. 1397 . توصیه ¬ های لازم برای کاهش ضایعات میوه ¬ ها در سردخانه، گامی در جهت افزایش بهره ¬ وری آب.  چالیشانلار. شماره 31، صفحه 25.

11.     زمردی، ش . 1398. تهیه پودر سیبزمینی با استفاده از روش ترکیبی اسمز، فراصوت و هوای داغ. مجله علوم کاربردی سیب زمینی. سال دوم، شماره 2 صفحات 1-6.

12.     زمردی، ش . 1398. برداشت و نگهداری گل کلم. چالیشانلار. شماره 20، صفحات 37-36.

13.     زمردی، ش. 1398 . خواص سرکه‌ سیب و روش‌های سنتی تولید آن. چالیشانلار شماره 33، صفحات 41-42.

14.     زمردی، ش. 1399 . هر آنچه باید در باره خشک کردن زردآلو بدانید. چالیشانلار شماره 38 صفحه 34.

15.     زمردی، ش. 1399 . شرایط مناسب نگهداری سیب زمینی در انبار. چالیشانلار شماره 40 صفحه 42-43.

16.     زمردی، ش.و سنایی، پ. 1401. مدیریت کاهش ضایعات پس از برداشت کاهو. چالیشانلار شماره 45 صفحه 33-34.

 

مقاله های ارائه شده در کنفرانس های داخلی و خارجی

کنفرانس های داخلی
 1.    زمردی، ش . و خسروشاهی، ا. 1377. اکسیداسیون چربی شیر و عوامل موثر در آن. دومین همایش سراسری علمی و کاربردی فراورده های لبنی کشور.10. تا 11 شهریور. مشهد.

2.    زمردی، ش . 1377. نگهداری آب انگور با استفاده از رزینهای کلاتور. چهارمین کنگره ملی مهندسی شیمی کشور. دانشگاه صنعتی شریف. 18-20 اسفند. تهران.

3.    زمردی، ش . 1378. کنترل بیولوژیکی بیماری های پس از برداشت میوجات و سبزیجات. کنفرانس محیط زیست و پیامدهای آلودگی آن. دانشگاه آزاد. 26-28 خرداد. اردبیل.

4.    محمدی مزرعه، ح. و زمردی، ش . 1378. نقش مردم در استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر و سازگار با محیط زیست. سومین کنفرانس روستا و انرژی. 4 تا 5 اسفند. ساری.

5.    زمردی، ش .،عزیزی، ا. و خسروشاهی، ا. 1379. بهبود فرایند تولید شیره انگور (دوشاب). همایش ملی انگور. سازمان کشاورزی. 26-28 شهریور. قزوین.

6.    ژاله رضایی، ح.، زمردی، ش . و عزیزی، ا. 1379. بررسی روشهای تهیه و خشک کردن کشمش. همایش ملی انگور. سازمان کشاورزی. 26-28 شهریور. قزوین.

7.    زمردی، ش . و دخانی، ش. 1379. مطالعه مسمومیتهای ناشی از باقی مانده سموم شیمیایی در مواد غذایی. اولین سمینار کشوری بهداشت مواد غذایی. دانشگاه تهران. 2 تا 4 اسفند. تهران.

8.    زمردی، ش . و خسروشاهی، 1. 1380. مطالعه تاثیر مواد زلال کننده بر کیفیت شیره انگور. کنگره صنایع غذایی. دانشگاه آزاد تهران. 17-19مهر. تهران.

9.    زمردی، ش . و خسروشاهی، 1. 1380. تولید پروتئین تک یاخته‌ای از آب پنیر. همایش بیوتکنولوژی شمال و شمالغرب کشور. سازمان صنایع آدربایجان غربی. 24-25 مهر. ارومیه.

10. زمردی، ش .، منتظزی، ع.، خسروشاهی، ا. و هناره، م. 1380. تاثیر مقادیر و منابع کود ازته و زمان‌ برداشت بر عملکرد و تجمع نیترات گوجه‌فرنگی. هفتمین کنگره علوم خاک ایران. 4 تا 8 شهریور. شهر کرد.

11. زمردی، ش . و رضایی، ح. 1380. بررسی روند تغییرات آنزیم پلی‌فنل اکسیداز در طول نگهداری دو رقم سیب. همایش ملی سیب. 27-28 شهریور. دماوند.

12. زمردی، ش . 1381. استفاده از میکروبهای آنتاگونیسم در کنترل بیماریهای پس از برداشت میوه‌جات و سبزیجات. محیط زیست و کشاورزی. دانشگاه آزاد خوی. 30 تا 31 اردبهشت.

13. زمردی، ش . و دولتی، ح. 1382. بررسی اثرات بسته بندی و مواد جاذب اتیلن در نگهداری سیب درختی. سومین کنگره باغبانی. موسسه اصلاح بذر کرج. 10 تا 12شهریور.

14. منتظزی، ع. و زمردی، ش . 1382. بررسی تغییرات در میزان نیترات گوجه فرنگی در رابطه با نوع و مقدار کود ازته مصرفی. کنگره باغبانی. موسسه اصلاح بذر کرج. 10 تا 12شهریور. خوی.

15. نورجو، ا.، زمردی، ش . و امامی، ع. 1382. اثرات کم آبیاری بر کمیت و کیفیت گوجه فرنگی. هشتمین کنگره علوم خاک ایران. 9 تا 12شهریور. رشت.

16. زمردی، ش . و محمدی مزرعه، ح. 1382. بررسی تاثیر روشهای مختلف آماده سازی و خشک کردن خورشیدی بر کیفیت برگه گوجه فرنگی. همایش ملی خشکبار. سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی. 12-14مهر. تبریز.

17. زمردی، ش . و دولتی، ح. 1382. توصیه‌های لازم برای افزایش کیفیت کشمش. همایش ملی خشکبار. سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی. تبریز، 12-14مهر.

18. دولتی، حسنی، ق. و زمردی، ش . 1382. بررسی اثرات اسپری قبل از برداشت کلسیم روی صفات کیفی و عمر انباری سیب رقم قرمز. همایش ملی سیب. سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی. ارومیه 13 تا 14 مهر.

19. منتظری، ع.، زمردی، ش . و فرجیان، م. 1383. تاثیر مصرف کود مرغی و ازت بر کمیت و کیفیت گوجه فرنگی. چشم اندازی به کشاورزی شمال غرب کشور. دانشگاه آزاد مهاباد. 22 تا 23 اردیبهشت. مهاباد.

20. زمردی، ش . و فرجیان، م.1383. تاثیر منابع و مقادیر مختلف کود نیتروزنه بر عملکرد و میزان تجمع نیترات در گوجه‌فرنگی. همایش کشوری بهداشت و ایمنی غذا. دانشگاه علوم پزشکی صدوقی یزد. 1 تا 3 دی. یزد.

21. زاله رضایی، ح. و زمردی، ش . 1383. بررسی تاثیر روش­های خشک کردن اسمزی و بسته بندی بر روی افزایش عمر انباری برگه سیب. همایش کشوری بهداشت و ایمنی غذا. دانشگاه علوم پزشکی صدوقی یزد. 1 تا 3 دی. یزد.

22. زمردی، ش . و خسروشاهی، ا. 1384. بررسی اثرات نوع بسته بندی و جاذب اتیلن در نگهداری سیب درختی. کنگره ملی صنابع غذایی. انیستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 12 تا 15 اردیبهشت. تهران.

23. دولتی، ح.، زمردی، ش . و مجیدی، ع. 1384. مطالعه اثرات محلول پاشی قبل از برداشت کلرور کلسیم روی صفات انباری انگور. نهمین کنگره علوم خاک ایران. موسسه آب و خاک. 6 تا 9 شهریور. تهران.

24. زمردی، ش .، دولتی، ح. و فرجیان، م. 1384. بررسی اثرات پرمنگنات پتاسیم بر عمر انباری سیب درختی در انبارهای روستایی. چهارمین کنگره علوم باغبانی ایران. دانشگاه فردوسی مشهد. 17-19آبان.

25. حسنی، ق.، نورجو، ا.، زمردی، ش . و دولتی، ح. 1384. بررسی اثرات پایه­های مختلف سیب روی برخی صفات کمی و کیفی میوه سیب. چهارمین کنگره علوم باغبانی ایران. دانشگاه فردوسی مشهد. 17-19آبان. مشهد.

26. محمدی، ح.، زمردی، ش . و امیر شقاقی، ف. 1384. تاثیر طبقات بارگاه خورشیدی بر زمان تهیه کشمش. چهارمین کنگره علوم باغبانی ایران. دانشگاه فردوسی مشهد. 17 -19 آبان. مشهد.

27. زمردی، ش .، علیپور، میرفخرایی، اکبریان و آرمیده. 1385. استفاده از گرما در ضدعفونی کردن کشمش. شانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی. دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان. 23-24 فروردین. گرگان.

28. زمردی، ش . ، محمدی، ح. و فرجیان، م. 1385. استفاده از خشک کردن خورشیدی برای تهیه بر گه گوجه فرنگی. شانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی. دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیع گرگان. 23-24 فروردین. گرگان.

29. زمردی، ش . و فرجیان، م. 1385. آب گوجه فرنگی به عنوان نوشیدنی مناسب. شانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی. دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان. 23-24 فروردین. گرگان.

30. زمردی، ش .، فرجیان، م. صادقی، ر. و علی پور، م. 1385. بررسی جعبه‌های پلاستیکی همراه با شانه‌های مخصوص میوه در نگهداری سیب درختی و مقایسه آن با جعبه‌های چوبی. دومین همایش ملی صنایع غذایی. دانشگاه صنعتی اصفهان. 21-25 شهریور. اصفهان.

31. منتظری، ع. و زمردی، ش . 1386. اثرات­کودمرغی و ازت برخصوصیات­کمی­و کیفی و جذب­عناصرغذایی­در گوجه­فرنگی. دهمین کنگره علوم خاک ایران. پردیس کشاورزی و منابع طبیعی کرج، 4 تا 6 شهریور. کرج.

32. زمردی، ش . رضوی روحانی، س. م. و فرجیان، م. 1386. بررسی سموم قارچی موجود در غلات. شانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران. دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه. 23 – 24 آبان. ارومیه

33. زمردی، ش . رضوی روحانی، س. م. و فرجیان، م. 1386. کنترل سموم قارچی در مواد غذایی. شانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران. دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه. 23 – 24 آبان. ارومیه.

34. زمردی، ش . رضوی روحانی، س. م.، خسروشاهی اصل، ا. و میرآقایی، س. 1388. بررسی ماندگاری باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم به فرم آزاد و کپسوله و تاثیر آنها بر ترکیبات شیمیایی، خواص حسی و لیپولیز پنیر سفید ایرانی فراپالایش. نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دانشگاه تهران. 23-24 آبان. تهران.

35. محمودی، م.، خسروشاهی اصل، ا. و زمردی، ش . 1388. مطالعه قابلیت زیستی باکتری های پروبیوتیک در پنیر سفید آب نمکی ایرانی. نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دانشگاه تهران. 23-24 آبان. تهران.

36. زمردی، ش . ، خسروشاهی اصل، ا. و رضوی روحانی، س. م. 1390. Study on interaction of commercial starter culture and Lactobacillus casei in Iranian white cheese produced using ultrafiltration technique. دومین کنگره بین الملی بهداشت مواد غذایی. همایش های رازی. 10 تا 11 اردیبهشت. تهران.

37. محمودی، م. و زمردی، ش 1390. بررسی قابلیت زیستی لاکتوباسیلوس رامنوسوس و تاثیر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید آب نمکی. نخستین همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی. دانشگاه گرگان. 20 تا 21 اردیبهشت. گرگان.

38. دهنوی، ف.، خسروشاهی اصل، ا.، زمردی، ش . و محمودی، م. 1390. بررسی ماندگاری باکتری لاکتوباسیلوس و تاثیر آن بر خواص شیمیایی پنیر کوزه نخستین همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی. دانشگاه گرگان. 20 تا 21 اردیبهشت. گرگان.

39. آبرون، ن.، خسروشاهی اصل، ا.، زمردی، ش . و امینی، ل. 1390. تاثیر کاربرد فیبر گندم در رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس درماست پروبیوتیک. اولین کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی. دانشگاه زنجان. 19 تا 20 شهریور. زنجان.

40. زمردی، ش .، خسروشاهی اصل، ا. و بهروزفر، ب. 1390. بررسی ماندگاری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم به فرم آزاد و کپسوله در پنیر سفید ایرانی فراپالایش. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی. دانشگاه صنعتی شریف. 1 تا 2 آبان. تهران.

41. آبرون، ن.، خسروشاهی اصل، ا. و زمردی، ش . 1390. تاثیر فیبر سیب بر رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و سینرژیس ماست پروبیوتیک. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی. دانشگاه صنعتی شریف. 1 تا 2 آبان. تهران.

42. سلیمیان، س.، خسروشاهی اصل، ا.، زمردی، ش . و محمودی. بررسی تأثیر نوع ومقدار پایدارکننده ها بر ویژگیهای فیزیکی و حسی شیرکاکائو. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی. دانشگاه صنعتی شریف. 1 تا 2 آبان. تهران.

43. موید زاده، س.، خسروشاهی­اصل، ا.، مقدس­کیا، و زمردی، ش . 1390 بررسی روش های شناسایی و سنجش هوشمند تقلبات ملامین در شیر خشک نوزاد. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی. دانشگاه صنعتی شریف. 1 تا 2 آبان. تهران.

44. عظیمی، ا.، زمردی، ش .، محمدی ثانی، ع. و احمدزاده قویدل، ر. 1390. بهینه سازی ماست میوه­ای غنی شده با فیبر پرتقال با استفاده از روش سطح پاسخ. همایش ملی صنایع غذایی (فن آوری های نوین، کنترل کیفیت و بسته بندی مواد غذایی). دانشگاه آزاد قوچان. 9 تا 10 اسفند. قوچان.

45. شیخ قاسمی، ش.، زمردی، ش . و گلستان، ل. 1392. بررسی تاثیر کپسوله کردن در زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، رنگ، شفافیت و خواص حسی آب سیب. دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی. دانشگاه آزاد قوچان. 1 تا 2 اردیبهشت. قوچان.

46. شیخ قاسمی، ش.، زمردی، ش . و گلستان، ل. 1392. تاثیر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در آب سیب در طول نگهداری در دمای محیط. دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی. دانشگاه آزاد قوچان. 1 تا 2 اردیبهشت. قوچان.

47. پیروتی،ز.، زمردی، ش .، خسروشاهی، ا. و احمدزاده قویدل، ر. 1392. بررسی تأثیر هیدروکلوئیدها بر ویژگیهای رئولوژیکی دوغ حاوی شوید با استفاده از روش سطح پاسخ. دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی. دانشگاه آزاد قوچان. 1 تا 2 اردیبهشت. قوچان.

48. پیروتی،ز.، زمردی، ش .، خسروشاهی، ا. و احمدزاده قویدل، ر. 1392. بررسی تأثیر فیبر گندم، کاراگینان و آلژینات زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و خواص حسی دوغ حاوی شوید. دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی. دانشگاه آزاد قوچان. 1 تا 2 اردیبهشت. قوچان.

49. داودی، س. و زمردی، ش . 1392. بررسی تأثیر اسانس کاکوتی بر میزان زنده مانی لاکتوباسیلوس کازیی در دوغ پروبیوتیک ایرانی. دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی. دانشگاه آزاد قوچان. 1 تا 2 اردیبهشت. قوچان.

50. ابراهیم زادگان، س. و زمردی، ش . 1392.  بررسی بقای و تاثیر پروبیوتیک بر دوغ سنتی. اولین همایش منطقه ای فراوری لبنی سنتی ایران. دانشگاه آزاد خوی. 5 اسفند. خوی.

51. شیخ قاسمی، ش. و زمردی، ش . 1392. مقابسه زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس آزاد و کپسوله شده در آب سیب در طول نگهداری در دمای محیط و یخچال. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دانشگاه آزاد شیراز. 7 تا 8 آبان. شیراز.

52. حصاری، س.، زمردی، ش .، خسروشاهی، ا. و کریمی. 1392. بهینه سازی مقادیر فیبر هویج و مارمالاد زردآلو در ماست میوه­ای پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس با استفاده از روش سطح پاسخ. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دانشگاه آزاد شیراز. 7 تا 8 آبان. شیراز.

53. حصاری، س.، زمردی، ش .، خسروشاهی، ا. و کریمی. 1392. زردآلو بر خواص رئولو‍ژیکی و حسی ماست میوه­ای همزده با استفاده از روش سطح پاسخ. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دانشگاه آزاد شیراز. 7 تا 8 آبان. شیراز.

54. طهرانی، ش.، احمدی، و زمردی، ش . اردستانی.  1392. مطالعه تولید نوشیدنی مناسب بر پایه آب ماست و آب انار. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دانشگاه آزاد شیراز. 7 تا 8 آبان. شیراز.

55. زمردی، ش. . 1392. بررسی امکان جایگزینی SO2  با اسیدهای سیتریک و اسکوربیک جهت بهبود کیفیت و رنگ برگه سیب. اولین همایش مجازی دانش و صنعت سیب کشور. مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی. ارومیه.

56. قربانی، شهین زمردی. طراحی و ساخت دستگاه میکروانکپسوله کردن به روش اکستروژن. سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی. قوچان. 26-28 آبان. قوچان.

57. رضاپور، شریف زاده و زمردی، ش . 1393. بررسی تاثیر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه گزنه بر افزایش عمرانباری ماهی قزل آلای رنگین کمان شکم خالی نگهداری شده در شرایط سرد. سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی. قوچان. 26-28 آبان. قوچان.

 

 
پروژه های تحقیقاتی اجرا شده

1.    بررسی اثر مقادیر و منابع کود ازته و زمان برداشت بر میزان تجمع نیترات و نیتریت و تغییرات انبارداری و فراوری گوجه فرنگی رقم کورال آن در طول نگهداری (مجری). 1378تا 1379.

2.    اصلاح و بهبود تکنولوژی تهیه شیره انگور (دوشاب). (مجری). 1378 تا1380.

3.    بررسی تاثیر روشهای مختلف آماده سازی و خشک کردن خورشیدی بر کیفیت برگه گوجه فرنگی رقم کورال (مجری). 1379تا1380

4.    بررسی اثرات کم آبیاری در کمیت و کیفیت و قابلیت نگهداری گوجه فرنگی رقم کورال (مجری). 1379 تا1380

5.    بررسی اثرات محلول پاشی کلرور کلسیم بر روی کیفیت و صفات انباری دو رقم انگور ریش‌بابا و قزل اوزوم (مجری). 1379تا 1381

6.    بررسی جعبه‌های پلاستیکی همراه با شانه‌های مخصوص میوه وجاذب اتیلن درنگهداری سیب درختی ومقایسه آن با جعبه‌های چوبی (مجری مسئول). 1380 تا 1382

7.    بررسی تولید کوکتل آب گوجه فرنگی به عنوان نوشیدنی مناسب (مجری). 1382 تا 1383

8.    بررسی اثر محلولپاشی عناصر ازت، بر و روی  بر روی تشکیل میوه و برخی خصوصیات کمی و کیفی انگور رقم کشمشی بیدانه در آذربایجان غربی (همکار). 1379 تا 1381.

9.    بررسی کارایی روش تلفیقی (فیزیکی-شیمیایی) در ضدغفونی کردن کشمش (مجری). 1381 تا1384

10.     امکان جایگزینی SO2 با اسیدهای سیتریک و اسکوربیک جهت بهبود کیفیت و رنگ برگه سیب (مجری). 1383 تا 1385 .

11.     مطالعه اثرات ورقه های حاوی بی سولفیت پتاسیم روی انبارمانی چند رقم انگور تجارتی ایران (همکار). 1386 تا 1389.

12.     طراحی، ساخت و ارزیابی بارگاه خورشیدی برای تهیه کشمش در آذربایجان غربی (همکار). 1389 تا 1392.

13.     بررسی ماندگاری پروبیوتیک­های آزاد و کپسوله شده و تاثیر آنها بر خواص شیمیایی و حسی ماست و دوغ (مجری). 1389 تا1390

14.     بررسی تاثیر افزایش فیبرهای خوراکی سیب و گندم بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی انواع ماست (مجری).   1390 تا 1391.

15.     استفاده از پوشش خوراکی زئین ذرت و کلرور کلسیم به منظور بهبود کیفیت و افزایش زمان ماندگاری زردآلو (مجری). 1390تا 1392.

16.     بررسی ماندگاری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس آزاد و کپسوله شده و تاثیر آنها بر خواص شیمیایی و حسی آب سیب (مجری). 1392تا 1393.

17.     بهینه سازی مقادیر فیبر هویج و مارمالاد زردالو در ماست میوه­ای پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس با استفاده از روش سطح پاسخ (مجری). 1392تا 1393.

18.     بررسی تأثیر غلظت و زمان محلول­پاشی الکترواستاتیکی کلرورکلسیم  بر کیفیت و انبارمانی گوجه فرنگی (همکار). 1390 تا 1393.

19.     معرفی راهکارهای مناسب به منظور اصلاح ساختار، بازسازی و نوسازی واحدهای فراوری اولیه و ثانویه انگور (مجری). 1390تا 1393.

20.     -مقایسه سنتیک خشک‌شدن، راندمان انرژی و خواص کیفی برگه گوجه‌فرنگی تهیه‌ شده با استفاده از روش خشک‌کردن رفرکتنس ویندو با سایر روش‌ها (مجری). 1395-1396.

21.     بهینه سازی خصوصیات رئولوژیکی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی فراپالایش ( UF ) با استفاده از برخی هیدروکلوئیدها (مجری). 1395-1397.

22.       بررسی و ارائه روش­های مناسب بسته بندی سیب درختی   (مجری-استانی) 1395-1396.

23.     پایش و مقایسه میزان تجمع عناصر معدنی، فلزات سنگین و آنیونهای نیترات و نیتریت در اندامهای مختلف گیاه سالیکورنیا ( Salicornia spp ) در مناطق عمده کاشت. (مجری) 1396-1397.

24.     - شناسایی و انتخاب ماشین مناسب برداشت سیب (همکار). 1395-1396.

25.     استخراج و ریزپوشانی کردن ترکیبات عملگرا از پسماندهای کارخانجات آب میوه و استفاده بهینه از آنها در صنایع غذایی (همکار). 1395 تا 1397.

26.     سنجش میزان ضایعات گندم در کشور هنگام برداشت با کمباین‌های کاه‌کوب (همکار) 1398-1399.

27.     بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی، میکربی و حسی انواع ماست تهیه شده از شیر بز (پروبیوتیک، میوه ای، منجمد، مخلوط شیر بزی و گاوی (همکار). 1396-1399.

28.     تاثیر پوشش نانو بیوکامپوزیت خوراکی بر خواص پنیر چدار در طول رسیدن (مجری) 1398 -1399.

29.     تولید رنگ خوراکی پایدار از پوسته میگو (گونه ببری سبز) و بررسی فعالیت ضد میکروبی آن در شرایط برون تنی و مدل غذایی (همکار) 1398-1400.

30.     اصلاح بارگاه سنتی خشک کردن انگور با استفاده از صفحات گرمایش کنترلی و ارزیابی اقتصادی آن (مجری) 1399-1400.

31.     بهینه سازی پنیر wheyless   عملگرا (مجری) 1399-1400.


راهنمایی و مشاوره پایان نامه
 
 1.    محمودی، ماندانا. 1389. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی. تاثیر باکتری های پروبیوتیک بر خصوصیات پنیر سفید ایرانی. مشاور. دانشگاه ارومیه.

2.    دهنوی، فاطمه. 1390. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی. بررسی ماندگاری باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و تاثیر آن بر خواصشیمیایی و حسی پنیر کوزه. مشاور. دانشگاه ارومیه.

3.    آبرون، نجمه. 1390. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی. کاربرد فیبرهای خوراکی در تهیه ماست پروبیوتیک و بررسی تاثیر آنها بر خواص کیفی محصول نهایی. راهنما. دانشگاه ارومیه.

4.    عظیمی، افسانه. 1390. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی. تاثیر فیبر پرتقال بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست میوه­ای. راهنما. دانشگاه آزاد قوچان.

5.    سلیمانی، افشین. 1391. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی. تاثیر اسیدی کردن مستقیم شیر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکربی پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک. راهنما. دانشگاه آزاد سبزوار.

6.    ابراهیم زادگان، سمانه. 1391. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی. بررسی ماندگاری پروبیوتیک­های آزاد و کپسوله شده و تاثیر آنها بر خواص شیمیایی و حسی دوغ. راهنما. دانشگاه آزاد شهر کرد.

7.    مویدزاده، ساینا. 1391. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی. بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک بدون چربی. راهنما. دانشگاه ارومیه.

8.    رضایی، عزیزه، 1391. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی. تأثیر افزودن کازئین و شیر خشک بر میزان فعالیت ACE-inhibitory در ماست پروبیوتیک بدون چربی. راهنما. دانشگاه ارومیه.

9.    شیخ قاسمی، شهره. 1392. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی. بررسی ماندگاری باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس آزاد و کپسوله شده و تاثیر آن بر خواص شیمیایی و حسی آب سیب. راهنما. دانشگاه واحد آیت الله آملی.

10. حصاری، میر سجاد. 1392. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی. بهینه سازی مقادیر فیبر هویج و مارمالاد زردالو در ماست میوه ای پروبیوتیک حاوی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس با استفاده از روش سطح پاسخ. راهنما. دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس علوم تحقیقات مازندران.

11. نادعلی زاده، میثم. 1392. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی. بررسی تاثیر آلژینات و پکتین بر پایداری، خواص رئولوژیکی و حسی  دوغ با استفاده از روش سطح پاسخ. راهنما. دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان.

12. شهیدی، مهدی. 1392. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی. بررسی تاثیر اسانس شوید و فیبر بر قابلیت ماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیس در دوغ در طول نگهداری با استفاده از روش box behnken . راهنما. دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان.

13. ابراهیم بندی، مصطفی. 1392. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی. بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک میوه ی پرتقال. راهنما. دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان.

14. طهرانی ودیوا، سمیه. 1392. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی. مطالعه تولید نوشیدنی مناسب بر پایه آب ماست و آب انار. مشاور. دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس علوم تحقیقات مازندران.

15. امین اسلام، لیلا. 1392. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی. بررسی ماندگاری پروبیوتیک های آزاد و کپسوله شده و تاثیر آنها بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست. مشاور. دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس علوم تحقیقات خوزستان.

 

دکتری

1. فرناز نبی زاده 1394. تاثیر استفاده از جایگزین های چربی بر خواص کیفی پنیر چدار کم چرب طی رسیدن. مشاور، دانشگاه ارومیه (دکتری)

2. دیزیانی

3. افشین سلیمانی رامبد. 1397. تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه کتان و صمغ زانتان به ¬ عنوان پوشش خوراکی بر خواص کیفی و رئولوژیکی پنیر چدار در طول رسیدن. راهنما، دانشگاه آزاد واحد ایت الله آملی (دکتری)

4. هدیه پورمولا. 1397. تاثیر استفاده از صمغ کتیرا وگوار به عنوان پوشش خوراکی برخواص کیفی و رئولوژیکی پنیر چدار در طول رسیدن. مشاور، دانشگاه آزاد واحد ایت الله آملی (دکتری)

5. رقیه طالبی حبشی 1398. تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس آویشن و نوع بسته بندی بر خواص کیفی، میکروبی و پایداری اکسایشی در انبارمانی مغز گردو ( Juglans regia L. ). راهنما، دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات تهران (دکتری)

6. سحر خیرخواه. 1399. تاثیر پوشش نانو بیوکامپوزیت بر پایه موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی پنیر چدار در طول رسیدن. راهنما، دانشگاه آزاد واحد نور (دکتری)

7. فرشته اخوان. 1400. تأثیر پوشش نانو بیوکامپوزیت برپایه صمغ دانه چیا حاوی نانو ذرات اکسید روی و عصاره برگ زیتون بر خواص کیفی و میکروبی فیله مرغ. راهنما، دانشگاه آزاد واحد نور (دکتری)

8. مجتبی اژدر قره آغاج. 1400. تاثیر پوشش بیوکامپوزیت بر پایه صمغ ثعلب و موسیلاژ ختمی حاوی اسانس پوست پرتقال بر ویژگی های کیفی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان. راهنما دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز (دکتری).

9. ویدا مردانی قهفرخی. 1400. تاثیر میکروانکپسوله کردن همزمان لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و روغن غنی از اسیدهای چرب امگا-۳ بر زنده­مانی باکتری پروبیوتیک و خصوصیات حسی و رئولوژی ماست منجمد میوه­ای. راهنما دانشگاه ارومیه (دکتری).

 

عضویت در مجامع علمی 
  عضو انجمن بیوتکنولوژی
عضو انجمن صنایع غذایی
 
 

تشویقات 
 1.    دریافت لوح تقدیر از آقای مهندس میر جواد سیدنژاد رییس سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان غربی. پژوهشگر نمونه استان در سال 1380.

2.    دریافت لوح تقدیر از آقای دکتر ارژنگ جوادی رییس موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. پژوهشگر ممتاز در گروه تحقیقات مهندسی صنایع غذایی کشور سال 1381.

3.    دریافت لوح تقدیر از آقای مهندس میر جواد سیدنژاد رییس سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان غربی. پژوهشگر نمونه استان. سال 1382.

4.    دریافت لوح تقدیر از آقای دکتر علی آهومنش معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی. پژوهشگر نمونه مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی. سال 1383.

5.    دریافت نماد ستاد بزرگداشت هفته پژوهش استان آذربایجان غربی از دکتر صدیقی رییس دانشگاه ارومیه. پژوهشگر نمونه سال 1384.

6.    دریافت لوح تقدیر از آقای مهندس کریم زاده و دکتر غفاری رییس سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان غربی. پژوهشگر نمونه استان در سال 1395.

7.    دریافت لوح تقدیر  هفته پژوهش استان آذربایجان غربی از   استاندار آذربایجان غربی و رییس دانشگاه ارومیه. پژوهشگر نمونه سال 1399.

 

 


سایر موارد