پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳  -  Thursday, May 2, 2024
جستجوی پیشرفته
» اخبار

لطفا گروه خبری مورد نظر خود را از منوی زیر انتخاب نمایید:



 عبارت *      جستجوی پیشرفته
 
» آخرین خبرها
بازدید جناب آقای دکتر نیکبخت وزیر محترم جهاد کشاورزی،جناب آقای دکتر خیام نکویی معاون محترم وزیر و رئیس سازمان تات و هیات همراه از غرفه موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ ۱۲:۵۳
جناب آقای دکتر نیکبخت وزیر محترم جهاد کشاورزی،جناب آقای دکتر خیام نکویی معاون محترم وزیر و رئیس سازمان تات و هیات همراه از غرفه موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی در نمایشگاه ایران اکسپو بازدیدکردند


هنر معلم روح بخشیدن به محیط زندگی در مسیر آموختن است
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ ۱۰:۴۹
شهید مطهری الگویی تمام عیار برای همه معلمان و خانواده بزرگ تعلیم و تربیت بوده و است. از این رو ۱۲ اردیبهشت سالروز شهادت این بزرگمرد دانش را روز معلم نامگذاری کرده‌اند.


گزارش تصویری سومین روز حضور موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی در نمایشگاه اکسپو
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۲/۱۱ ۱۰:۵۰
حضور رئیس موسسه دکتر دهقانی سانیج و رئیس مرکز آزمون و تجهیزات کشاورزی دکتر روستاپور در غرفه موسسه و پاسخگویی چهره به چهره به مراجعه کنندگان در نمایشگاه


ارزیابی اثربخشی تکنیک‌های به زارعی بر مصرف آب، سودآوری تولید و ردپای کربن در اراضی کشاورزی پیرامون تالاب‌های منتخب کشور" اجرا شد.
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۲/۱۰ ۱۴:۵۵
پروژه تحقیقاتی با عنوان " ارزیابی اثربخشی تکنیک‌های به‌زارعی بر مصرف آب، سودآوری تولید و ردپای کربن در اراضی کشاورزی پیرامون تالاب‌های منتخب کشور" با همکاری مشترک مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی و مراکز تحقیقات کشاورزی استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، فارس و خوزستان اجرا شد. پروژه مذکور توسط آقای دکتر حسین دهقانی سانیج به همراه همکاران خود در بخش آبیاری و زهکشی ستاد موسسه و بخش‌های فنی و مهندسی مراکز تحقیقاتی کشاورزی مذکور انجام شد.


پروژه تحقیقاتی " ارزیابی ریزمقیاس سازی داده های دمای هوای حاصل از ERA – Interim در تهیه اطلس سرمازدگی /یخبندان در استان فارس " انجام شد.
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۲/۱۰ ۱۴:۱۴
پروژه تحیقاتی با عنوان " ارزیابی ریزمقیاس سازی داده های دمای هوای حاصل از ERA – Interim در تهیه اطلس سرمازدگی /یخبندان در استان فارس" توسط آقای دکتر محمد مهدی قاسمی عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی و خانم دکتر شهره دیداری عضو هیات علمی بخش مهندسی آب دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز در سطح استان فارس انجام شد.


پیش‌سرمایش میوه زردآلو در باغ و شبیه‌سازی پدیده‌های انتقال مومنتوم، حرارت و جرم طی فرآیند پیش‌سرمایش
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۲/۰۹ ۱۱:۵۴
گزارش نهایی" پیش‌سرمایش میوه زردآلو در باغ و شبیه‌سازی پدیده‌های انتقال مومنتوم، حرارت و جرم طی فرآیند پیش‌سرمایش " دکتر جابر سلیمانی عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی آذربایجان شرقی منتشرشد


حضور موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی در نمایشگاه اکسپو
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۲/۰۸ ۱۳:۵۱
موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران اکسپو ۲۰۲۴ دستاوردهای خود را به نمایش گذاشته است.


حضور آقای دکتر دهقانی سانیج رئیس محترم موسسه در مراسم دومین سالگرد تاسیس دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۲/۰۸ ۱۳:۳۸
دکتر دهقانی رئیس موسسه روز پنجشنبه 6 اردیبهشت ماه 1403 در مراسم دومین سالگرد تاسیس دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی شرکت کرد


دهقانی سانیج: لزوم علمی کردن زنجیره تولید تا مصرف نان
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۲/۰۸ ۱۳:۳۲
رئیس موسسه تحقیقات فنی مهندسی کشاورزی در نشئت خبری که به مناسبت گرامیداشت روز ملی گندم و نان در سالن اجتماعات این مؤسسه برگزار شد، گفت: با توجه به اهمیت گندم در تأمین امنیت غذایی، توسعه سطح زیر کشت و توسعه گندم یکی از رویکردهای موجود است اما مسائل فنی و مهندسی که به بهره‌وری چرخه تولید نان تا سفره مردم کمک می‌کند، موضوع مهم دیگری است که نیازمند توجه بیشتر کشور است. با توجه به مسائل تولید غذا در کشور، می‌توان گفت که گندم و نان از نظر اهمیت، به اندازه نفت در کشور دارای اهمیت است.


دهقانی سانیج: افزایش ماندگاری نان با استفاده از آرد کامل
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۲/۰۸ ۱۳:۲۷
رئیس موسسه تحقیقات فنی مهندسی کشاورزی در نشست خبری که به مناسبت گرامیداشت روز ملی گندم و نان در سالن اجتماعات این مؤسسه برگزار شد با اشاره به اینکه آرد کامل موجب می‌شود به طور متوسط ماندگاری نان دو برابر شود، مطرح کرد: در بخش کشاورزی به این جمع بندی رسیده‌ایم و معتقدیم که زمانی همه فعالیت‌های ما پایدار و اثربخش هستند که با مشارکت مردم انجام شوند، بنابراین مردم را مبنای اقدامات مؤثر در حوزه تولید نان قرار داده‌ایم تا از این طریق افزایش کیفیت آرد و نان محقق شود.



  مشاهده خبرها

آمار مشاهده صفحات