شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳  -  Saturday, May 4, 2024
جستجوی پیشرفته
مراکز تابعه
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

برگزاری دوره پودمانی "آشنایی با تکنولوژی پس از برداشت و بسته بندی مواد غذایی کشاورزی"
دوره آموزشی پودمانی با عنوان "آشنایی با تکنولوژی پس از برداشت و بسته بندی مواد غذایی کشاورزی "توسط سرکار خانم دکتر شهین زمردی عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی آذربایجان غربی و با حضور کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی و مراکز خدمات کشاورزی استان آذربایجان غربی برگزار شد.


این دوره آموزشی در روز یکشنبه هفتم بهمن ماه سال 1397 ویژه کارشناسان در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی برگزار گردید. هدف از این دوره کسب دانش و مهارت در خصوص فناوری پس از برداشت و مسائل مربوط به فراوری و بسته بندی محصولات کشاورزي توسط شرکت کنندگان بود. در این دوره آموزشی سرکار خانم دکتر شهین زمردی، در خصوص اهمیت تکنولوژی پس از برداشت عنوان کردند که متاسفانه میلیون ها تن از محصولات کشاورزی تولیدی همه ساله به علل مختلفی در حین برداشت و پس از برداشت از بین می روند. کاهش این ضايعات به عنوان «برداشت مخفي» يکي از راه هاي مؤثر در تأمين غذا براي جامعه به حساب می آيد. راهکار عمده جلوگیری از این ضایعات، استفاده از تکنولوژیهای پس از برداشت محصولات کشاورزی می باشد. این تکنولوژی ها نه تنها ضايعات محصولات را به حداقل مي رساند بلکه کيفيت آنها را نيز در طي حمل و نقل، جابجايي، انبارداري و توزيع حفظ می کند. در ادامه در خصوص ضایعات برداشت و پس از برداشت و راه های جلوگیري ار ضایعات، عوامل مؤثر در آلودگی هاي پس از برداشت، تعیین زمان برداشت مناسب محصولات کشاورزی، اساس تکنولوژی های پس از برداشت محصولات کشاورزی، روش هاي بسته بندي و انواع آن، انواع انبارها و سردخانه های نگهداري محصولات کشاورزی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.



۱۳۹۷/۱۱/۱۲
تعداد نمایش: ۹۵
مشاهده اخبار گروه خبری 'مراکز تابعه'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات