مقاله های چاپ شده در مجلات انگلیسی
1.
Badii, F.
, Atri, H. and Dunstan, D. 2016. The effect of shear on the rheology and structure of heat induced whey protein gels. International Journal of Food Science and Technology
. 51(7): 1570-1577.
2.
Sahraei KhoshGardesh, A.,
Badii, F.
,
Hashemi
, M., Yasini Ardakani, A., Maftoonazad, N. and Mousapour Gorji, A. 2016. Effect of nanochitosan based coating on climacteric behavior and postharvest shelf-life extension of Apple cv. Golab Kohanz. LWT-Food Science and Technology
. 70: 33-40.
3.
Farahnaky, A., Mansoori, N., Majzoobi, M. and Badii, F.
2016. Physicochemical and sorption isotherm properties of date syrup powder: antiplasticizing effect of maltodextrin. Food and Bioproducts Processing
. 98: 133-141.
4.
Badii, F
.
, MacNaughtan, W., Mitchell, J.R. and Farhat, I.A. 2014. Effect of Drying Temperature on Physical Properties of Thin Gelatin Films. Drying Technology
. 32(1, 2): 30-38.
5.
Ansari, S., Maftoon-Azad, N., Farahnaky, A., Hosseini, E. and Badii, F.
2014. Effect of moisture content on textural attributes of dried figs. International Agrophysics.
28: 403-412.
6.
Majzoobi, M., Beparva, P., Farahnaky, A. and Badii, F.
2014. Physicochemical properties of cross-linked wheat starch affected by L-ascorbic acid. Journal of Agricultural Science and Technology
. 16: 355-364.
7.
Eshghi
, S.,
Hashem
i
, M., Mohammadi
, A., Badii
, F.
, Mohammadhoseini
, Z. and Ahmadi
,
K. 2014. Effect of Nanochitosan-Based Coating With and Without Copper Loaded on Physicochemical and Bioactive Components of Fresh Strawberry Fruit (Fragaria x ananassa
Duchesne) During Storage. Food and Bioprocess Technology.
7: 2397-2409.
8.
Badii, F.
, Farahnaky, A. and Behmadi, H.
2014. Effect of storage relative humidity on physical stability of dried fig. Journal of Food Processing and Preservation
.
38(1): 477-483.
9.
Majzoobi, M., Beparva, P., Farahnaky, A. and Badii, F.
2013. Effects of malic acid and citric acid on the functional properties of native and cross-linked wheat starches. Starch/Starke.
65: 1-6.
10.
Maftoonazad, N.,
Badii, F.
and Shahamirian, M. 2013. Recent innovations in the area of edible films and coatings. Recent Patents on Food, Nutrition & Agriculture.
5: 201-213.
11.
Ansari, S., Farahnaky, A., Majzoobi, M. and Badii, F
.
2011. Modelling the effect of glucose syrup on the moisture sorption isotherm of figs. Food Biophysics
. 6(3): 377-389.
12.
Tarrahi, S., Hajnajari, H. and Badii, F
.
2010.
Comparison of pectin biosynthesis in local apple cultivar 'Azayesh' and some commercial cultivars as affected by pH and carbohydrate contents. Acta Horticulture
, 877, 1137-1144.
13.
Maftoonazad, N. and
Badii, F.
2009. Use of edible films and coatings to extend the shelflife of food products. Recent Patents on Food, Nutrition & Agriculture.
1(2):162-70
14.
Saiedirad,M.H., Tabatabaeefar, A., Borghei, A., Mirsalehi, M., Badii, F.
and Ghasemi, M. 2008. Effect of moisture content, seed size, loading rate and seed orientation on force and energy required for fracturing cumin seed (Cuminum cyminum Linn.) under quasi-static loading. Journal of Food Engineering.
86. 565-572.
15.
Amini, F.L., Badii, Kh., Rastkari, N., Nabi Bidhendi, G.R., Farshchi, P., Gerayeshnejad M. and Badii, F.
2007.
Bioassay on the bioaccumulation of tributyltin chloride exposure in the fish, Scatophagus argus
, in the Persian Gulf. International Journal of Ecology and Environmental Sciences
. 33(1).
16.
Badii, F
.
, Martinet, C., Mitchell, J.R. and Farhat, I.A. 2006. Enthalpy and mechanical relaxation of glassy gelatin films. Food Hydrocolloids
, 20: 879-884.
17.
Badii, F
.
, MacNaughtan, W. and Farhat, I.A. 2005. Enthalpy relaxation of gelatin in the glassy state. International Journal of Biological Macromolecules
, 36: 263-9.
18.
Farahnaky, A., Badii, F
.
, Farhat, I.A., Mitchell, J.R. and Hill, S.E. 2004. Enthalpy relaxation of bovine serum albumin. Biopolymers
, 78: 69-77.
مقاله های چاپ شده در مجلات علمی - پژوهشی
1.
پاشائی، آ.، شواخی،ف.، فهیمدانش، م.، بدیعی، ف
.
و رحمانی، ا. 1395. مقایسه کاربرد دستگاه
DSC
و روش ترکیب اسیدچرب در تشخیص تقلی روغن زیتون فوث بکر با روغن آفتابگردان. علوم غذایی و تغذیه. پذیرفته شده.
2.
بیات، ف.، بدیعی، ف
.
و رفیعی درسنگی، ز. 1395. ارزیابی پایداری فیزیکی پودر سیر خشکشده با روشهای خشک کردن انجمادی و جریان هوای گرم. مجله مهندسی بیوسیستم ایران. پذیرفته شده.
3.
بیاتی، م.ر.، رجبیپور، ع.، مبلی، ح.، ایوانی، ا. و بدیعی، ف.
1395. ارزیابی انبارمانی سیب گلاب با روشهای صوتی و نفوذسنجی. نشریه ماشینهای کشاورزی. 6(1): 200-188.
4.
صحرایی خوش گردش، ع.، بدیعی، ف.
و یاسینی اردکانی، س.ع. 1393. تاثیر پوشش نانوامولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری و ویژگیهای کیفی و ظاهری سیب رقم گلاب کهنز در مدت انبارداری، مجله مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران). 45(2): 120-113.
5.
فرجی، ن.، مفتونآزاد،ن.، فرحناکی، ع.، بدیعی،ف.
و حسینی، س.ا. 1394. بررسی تاثیر تیمارهای مختلف در کنترل قهوهای شدن انجیر نیمه مرطوب (پرسی) رقم سبز استهبان. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 47(12): 180-171.
6.
کشاورزیان، ف.، بدیعی، ف.،
سیدین اردبیلی، س.م.، هاشمی، م.، احمدی، ز. و حسینی، س. ا. 1393. اثر بستهبندی نان تست با فیلم نانوکامپوزیت پلیاتیلن-رس بر کیفیت و ماندگاری آن، مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 9(3): 100-93.
7.
مجذوبی، م.، سیفزاده، ن.، فرحناکی، ع. و بدیعی، ف.
1393. بررسی تاثیر امواج فراصوت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی نشاسته گندم. مجله علوم و تکنولوژی پلیمر. 27(1): 23-15.
8.
محمدحسینی، ز.، هاشمی، م.، محمدی، ع.، بدیعی، ف.
، عشقی، س. و احمدی صومعه، ک.1393. بررسی
روند تغییرات ترکیبات
زیست
فعال
و
شدت تنفس
پرتقال
خونی
طی
انبارمانی. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 43(11): 52-41.
9.
سرمدیزاده، د.، بدیعی، ف
.،
مفتونآزاد، ن.، احسانی، م.ر. و عامری، آ.1392. بررسی اثر گلیسرول و سوربیتول بر ویژگهای فیلمهای خوراکی ایزوله پروتئن سویا به روش پاسخ سطح. مجله علوم و صنایع غذایی. 40(10): 116-103.
10.
عامری شهرابی، آ.، بدیعی، ف.
، مفتون آزاد، ن. و احسانی، م.ر. 1392. مطالعه ویژگیهای فیلم خوراکی ایزوله پروتئین نخود با روش پاسخ سطح
. مجله علوم و صنایع غذایی. 38(10): 101-89.
11.
محمدحسینی، ز.، هاشمی، م.، محمدی، ع.، بدیعی، ف.
، عشقی، س.، احمدی صومعه، ک. و قناتی، ک. 1392. بررسی
ترکیبات
زیست
فعال
و
فعالیت
آنتیاکسیدانی
پرتقال
تامسون
ناول
طی
نگهداري
در
انبار. علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 8 (1): 217-209.
12.
عشقی، س.، هاشمی، م.، محمدی، ع.، بدیعی، ف.
، ، محمدحسینی، ز.، احمدی صومعه، ک. و قناتی، ک. 1392. تاثیر پوشش نانو-امولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری و ویژگیهای کیفی میوه توت فرنگی پس از برداشت. علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 8 (2): 19-9.
13.
صادقیپور، م.، بدیعی، ف.
،
بهمدی، ه. و بازیار، ب.1391. اثر پوششهای خوراکی برپایه متیلسلولز بر ماندگاری گوجهفرنگی. مجله علوم و صنایع غذایی. 35(9): 99-89.
14.
رضایی تقیآبادی، م.، مفتون آزاد، ن.، بدیعی، ف.
و حسینی، س.ا.1391. بررسی کاربرد پوششهای خوراکی برپایه صمغ ترا کاگانت (کتیرا) در افزایش ماندگاری میوه کیوی. مجله علوم و صنایع غذایی. 37(9): 134-123.
15.
حسینآبادی، و.، بدیعی، ف
.،
قراچورلو، م.، و حشمتی، ع. 1390. تاثیر آنزیمبری و پوششهای هیدروکلوئیدی متیلسلولز و کتیرا در میزان جذب روغن و خواص کیفی سیبزمینی سرخشده. علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 6 (4): 81-71.
16.
سرمدیزاده، د.، بدیعی، ف
.
احسانی، م.ر.، مفتونآزاد، ن. و گودرزی، ف.1390.
مطالعه اثر پوشش بر پایه ایزوله پروتئین سویا بر خواص خلال سیب زمینی سرخ شده با استفاده از روش پاسخ سطح. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 6(2):86-75.
17.
عامری شهرابی، آ.، بدیعی، ف
.
، مفتون آزاد، ن.، احسانی، م.ر. و سرمدیزاده، د.1390. بررسی خواص عملگر و حرارتی کنسانتره و ایزوله پروتئین نخود و سویا. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 6(3): 49-58.
18.
سعیدیراد، م.ح.، طباطباییفر، ا. و بدیعی، ف
.
1389. عوامل مؤثر بر نیرو و انرژی برای جدا کردن زیره از بوته زیره سبز. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی. 11(2):58-49.
19.
فاطمه دارایی، ف.، بدیعی، ف
، میزانی، م. و گرامی، ع. 1388. اثرات افزودن مواد پلاستیسایزر بر برخی ویژگیهای مکانیکی و شیمی فیزیکی فیلم متیلسلولز خوراکی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 3، 54-47.
20.
میزانی، م.، دارایی، ف.، بدیعی، ف.
و گرامی، ع. 1388. تاثیر پوشش خوراکیمتیل سلولز بر انبارمانی شلیل.
مجله علوم غذایی و تغذیه. 3، 11-2.
21.
دهقانشعار، ز.، بدیعی، ف.
و بهمدی، ه. 1388. بررسی اثر گلیسرول بر برخی ویژگیهای فیلم پروتئینی سویا. مجله علوم و صنایع غذایی. 6(1) 1-9.
22.
سعیدیراد، م.ح.، طباطباییفر، ا. و بدیعی، ف
.
1387. بررسی عوامل مؤثر بر مقاومت مکانیکی دانه زیره. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی.9(3) 23-34.
23.
بدیعی، ف.
، فرحناکی، ع. و بهمدی، ه. 1387 مطالعه خواص جذب بخارآب در گزانگبین به روش دینامیکی.
مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی.9(1) 81-94.
24.
بدیعی، ف
.
1386. تغییرات انتالپی ژلاتین در زمان نگهداری در حالت شیشه ای. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی. 7 (3): 150-137.
25.
بدیعی، ف
.
, شاه بیک، م. ع. و صغری معدنی، ص. 1379. اثرهای متقابل تیمارهای گرمادهی, کلرورکلسیم و هورمون
2,4-D
بر عمر نگهداری سیب رددلیشس.مجله تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی.5(19)8.
26.
بدیعی، ف
و شاه بیک، م. ع. 1378. بررسی اثر کلرورکلسیم و گرمادهی متناوب برروی کیفیت و عمرانباری سیب رقم رددلیشز. مجموعه مقالات علمی - تخصصی تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. 4(13)26-16.
27.
بدیعی، ف
.
1377. نشاسته های تغییریافته و کاربردهای آنها(بررسی کلی). مجموعه مقالات علمی - تخصصی تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. 3(10)51-33.
28.
بدیعی، ف
.
1376. بررسی خواص کنسانتره های پروتئینی سبوس برنج و مقایسه آنها با فرآورده های پروتئینی سویا.مجموعه مقالات علمی - تخصصی تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. 2(7) 46-28.
29.
حامدی، م و بدیعی، ف
.
1375. بررسی امکان تولید غلیظ شدهی پروتئینی از سبوس برنج.مجله علوم پایه.9 ( 4-3) 30-15.
مقاله های ارائه شده در کنفرانس های داخلی و خارجی
کنفرانس های داخلی
1.
بیاتی، م.ر.، رجبیپور، ع.، مبلی، ح.، ایوانی، ا. و بدیعی، ف.
ارزیابی انبارمانی سیب گلاب با دو روش آگوستیکی و نفوذسنجی. هشتمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی (بیوسیستم)، دانشگاه فردوسی مشهد، بهمنماه 1392.
2.
بدیعی، ف.
پایداری مواد غذایی خشک در طی نگهداری: دمای انتقال شیشهای
(Tg
)
و اهمیت آن. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه شیراز،آبان ماه 1392. (سخنرانی کلیدی).
3.
بدیعی، ف.
،مفتونآزاد، ن.، رفیعی، ز.و شریفنسب، ه.
بررسی ویژگیهای فیلم نانوکامپوزیت نشاسته بهمنظور بستهبندی محصولات کشاورزی. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه شیراز،آبان ماه 1392.
4.
منصوری طهرانی، ن.، فرحناکی، ع.، مجذوبی، م.، بدیعی، ف.
و نیاکوثری، م. تاثیر آنتیپلاستیسایزر مالتودکسترین بر ایزوترم جذبی پودر شیره خرما. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه شیراز،آبان ماه 1392.
5.
پاشایی، آ.، شواخی، ف.، فهیمدانش، م.و بدیعی، ف.
کاربرد دستگاه گرماسنج پویشی تفاضلی
(DSC)
جهت تشخیص تقلب روغن زیتون فوق بکر با روغن گیاهی. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه شیراز،آبان ماه 1392.
6.
بیاتی، م.، بدیعی، ف.
. ایوانی، ا.، رجبیپور، ع. و مبلی، ح.
ارزیابی اثر پوشش خوراکی بر پایه متیلسلولز بر ماندگاری و رسیدگی سیب گلاب. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه شیراز،آبان ماه 1392.
7.
عشقی، س.، هاشمی، م.، محمدی، ع.، بدیعی، ف.
، محمدحسینی، ز. و احمدی صومعه، ک. تاثیر پوشش نانوکیتوزان حاوی مس بر افزایش ماندگاری و حفظ کیفیت میوه توتفرنگی در زمان نگهداری. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه شیراز،آبان ماه 1392.
8.
مفتونآزاد، ن.، فروزنده، ب.، بدیعی، ف.
، فرحناکی، ع.، حسینی، س.ا. و شاهامیریان، م. بررسی تاثیر ساکارز و پکتین بر تغییرات رنگ، ویژگیهای ارگانولپتیک و خواص حرارتی شربت انجیر. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه تهران، آذر ماه 1390.
9.
علیپور، م.، فرحناکی، ع.، مجذوبی، م. و بدیعی، ف.
بررسی و مدل کردن تاثیر رطوبت دانه ذرت و دمای فرآیندبر خواص فیزیکوشیمیایی پاپکورن. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه تهران، آذر ماه 1390.
10.
کشاورزیان، ف.، بدیعی، ف.
سیدیناردبیلی، س.م.، هاشمی، م. و حسینی، س.ا. اثر بستهبندي با فيلم نانوکامپوزيت پلياتيلن- رس بر ماندگاري نان تست جو. همایش ملی بهداشت و ایمنی غذا، دانشگاه آزاد، شیراز، آبانماه 1391.
11.
بدیعی، ف.
، فرحناکی، ع. و بهمدی، ه. اثر رطوبت محیط بر پایداری فیزیکی انجیر خشک. نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه تهران، آذرماه 1389.
12.
عامری، آ.، بدیعی، ف.
احسانی، م.ر.، و مفتونآزاد، ن. مقایسه خصوصیات کنسانتره و ایزوله پروتئین نخود با فرآوردههای پروتئینی سویا. نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه تهران، آذرماه 1389.
13.
رضایی، م.، مفتون آزاد، ن.، بدیعی، ف.
و حسینی، ا. اثر پوشش خوراکی کتیرا بر خصوصیات کیفی میوه کیوی در حین نگهداری. نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه تهران، آذرماه 1389.
14.
رضایی، م.، مفتون آزاد، ن.، بدیعی، ف.
و حسینی، ا. ارزیابی فاکتورهای مؤثر بر خصوصیات ممانعتکنندگی، مکانیکی و کدورت فیلمهای برپایه کتیرا با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ. نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه تهران، آذرماه 1389.
15.
بدیعی، ف.
مروری بر روشهای تولید مواد غذایی با حداقل فرآوری. یازدهمین کنگره تغذیه ایران. دانشگاه علوم پزشکی شیراز. 13-10 آبانماه 1389.
16.
فرزانه کوچکی، م.، حاجنجار، ح. و بدیعی، ف.
، بررسی ویژگیهای شیمیایی و حسی سه رقم جدید تجارتی سیب در شرایط آب و هوایی کرج، ششمین کنگره علوم باغبانی ایران، دانشگاه گیلان، 25-22 تیرماه 1388.
17.
طراحی کوچکی، ش.، حاجنجار، ح. و بدیعی، ف.
، بررسی همبستگی بین
pH
بافت میوه و بیوسنتز پکتین در برخی ارقام بومی و خارجی سیب، ششمین کنگره علوم باغبانی ایران، دانشگاه گیلان، 25-22 تیرماه 1388.
18.
رادی، م.، مجذوبی، م.، فرحناکی، ع.، جمالیان ج. و بدیعی، ف.
تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته گندم با اتصالات فرعی، هجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی، مشهد، 25-24 مهرماه 1387.
19.
بديعي، خ.، هاشمي، س.م.، اکبرزاده، ا.، ادهمي، ف.، احمدي مقدم، ح.، اعرابي، ا.م.، جبلي معين، ش.، عبدالرضا، ش. و بدیعی، ف.
مقايسه پوششدهي سطوح رآکتورهاي شيشهاي با نانوذرات دي اکسيدتيتانيوم جهت فرآيند اکسيداسيون پيشرفته رنگزاهاي آلي در محيط آبي با استفاده از چسبهاي پليمري و به روش آمادهسازي سطح شيشه"، همايش ملي تکنولوژي نوين در محيطزيست، تهران، ايران، ص 5و 14 اسفندماه 1386.
20.
بدیعی، ف.
، فرحناکی، ع. و بهمدی، ه. مطالعه همدماهای جذب آب گزانگبین به روش دینامیکی. هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی. ارومیه 24-23 آبانماه 86.
21.
دهقانشعار، ز.، بدیعی، ف.
و بهمدی، ه. بررسی اثر گلیسرول بر برخی ویژگی های فیلم پروتئینی سویا. هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی. ارومیه 24-23 آبانماه 86.
22.
بدیعی، ف.
، اثر ساختمان مولکولی بر جذب آب فیلمهای نازک ژلاتین. یازدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران. دانشگاه تربیت مدرس تهران 9-7 آذرماه 1385.
23.
بدیعی، ف.
، بهبود کیفیت و افزایش عمر انباری شلیل رفعتی صادراتی با روش گرمادهی متناوب.مجموعه مقالات.دوازدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران.دانشگاه آزاد اسلامی تهران.19-17 مهرماه1380.
24.
بدیعی، ف.
،
و حامدی، م. بررسی خواص کنسانترههای پروتئینی سبوس برنج و مقایسه آنها با فرآوردههای پروتئینی سویا. ششمین گردهمایی برنج کشور. اصفهان مرکز آموزش کشاورزی کبوتر آباد. 10-12 آذرماه 1376.
25.
حامدی، م و بدیعی، ف
.
بررسی امکان تولید کنسانتره پروتئینی از سبوس برنج. دومین کنگره ملی مهندسی شیمی. دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک) تهران 8-6 اسفندماه 1375.
کنفرانس های خارجی
1.
Eshghi, S., Hashemi, M., Mohammadi, A
., Badii, F
., Mohammad Hoseini, Z., Ahmadi, K. Chitosan nano-emulsion coating as a potential natural compound to storability and control postharvest quality of strawberry. 5th
International Symposium on Food Packaging, Berlin, Germany, 14-16 November 2012.
2.
Tarrahi
Tabrizi, Sh., Hajnajari, H., Badii, F.
Comparison of the pectin biosynthesis in Azayesh (a local apple cultivar) with some important commercial apple cultivars in Iran. 6th
International Postharvest Symposium, Antalya, Turkey, 8-12 April 2009.
3.
Farzaneh Kouchaki, M., Hajnajari, H., Badii, F.
Genetic variability of ascorbic acid biosynthesis in native and introduced apple cultivars. 6th
International Postharvest Symposium, Antalya, Turkey, 8-12 April 2009.
4.
Badii, F.
Mechanical relaxation of glassy gelatin films. 18th
National Congress on Food Technology, Mashhad, Iran, 15-16 Oct. 2008.
5.
Badii, KH., Amini, F.L., Gerayeshnejad, M., Tonekaboni, S.Z.S., Nooshin Rastkari, Badii, F.
,
Marandi, A. Statistical investigation of effective parameters on bioaccumulation of tributyltin chloride (TBTCl) in Scat Fish in simulated environment of Persian Gulf. 2nd
International Congress of Biological Sciences, Olympic Hotel, Tehran, Iran, 5-6 Feb. 2008.
6.
Badii, KH., Hashemi, S.M., Ahmadi Moghadam, H., Arabi, A.M., Jebeli Moein, S., Abdoulreza, S., Badii, F.
Surface Coating of Glass Reactors with Nano Titanium Dioxide for Propose of Advanced Oxidation Process of Organic Colorants in Aqueous Environments: Comparison between Surface Coatings by Polymeric Glues and Surface Preparation Methods. International Catalyst Conference, Tehran, Iran, P111., 28-30 April, 2008.
7.
Badii, F
.,
MacNaughtan, W. and Farhat, I.A. Enthalpy relaxation of gelatin in the glassy state. The First International Symposium on Delivery of Functionality in Complex Food SystemsLausanne, Switzerland: Nestle Research Center, 2005.
8.
Badii, F
.,
MacNaughtan, W. and Farhat, I.A. DSC studies of physical ageing in gelatin. Thermal Analysis & Calorimetry (TAC), John Moores University, Liverpool: Royal Society of Chemistry. 2004.
9.
Shavakhi, F. and Badii, F.
2001. Investigation on the effect of harvest time on the physico-chemical properties of pear cultivars (Dutchess and Tabrizy) in Iran. International Conference on Agricultural Science and Technology (ICAST), Beijing, China, 2001.