روز سه شنبه مورخ 98/11/08 آقای مسعود یقبانی عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی خراسان رضوی از رساله دکتری خود با عنوان "بررسی تاثیر آرد اکسترود شده، صمغ های HPMC و زانتان بر خصوصیات کیفی خمیر و نان بدون گلوتن بر پایه آرد برنج و ذرت" در ساختمان تحصیلات تکمیلی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد با موفقیت دفاع کرد. در این جلسه علاوه بر اعضای هیات داوران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی گروه مهندسی آب دانشکده کشاورزی، سرکار خانم دکتر شیخ الاسلامی به عنوان داور خارجی و جمع زیادی از اعضای هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز خراسان رضوی حضور داشتند. کسب این موفقیت را به ایشان تبریک عرض نموده و توفیقات بیشتر ایشان را در ادامه مسیر فعالیتهای علمی و تحقیقاتی آرزومندیم.