چهار شنبه ۰۵ آذر ۱۳۹۹  -  Wednesday, November 25, 2020
جستجوی پیشرفته
هرمزگان
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

ارائه بهترین روش بسته¬بندی و دمای مناسب عرضه و نگهداری خیار گلخانه ای توسط خانم مهندس ایران محمدپور عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان هرم
ارائه بهترین روش بسته¬بندی و دمای مناسب عرضه و نگهداری خیار گلخانه ای توسط خانم مهندس ایران محمدپور عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان هرمزگان

خانم مهندس ایران محمدپور عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی  هرمزگان طی پژوهشی در بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی روش بسته بندی و دمای مناسب عرضه و نگهداری خیار گلخانه ای را  تعیین کرده است.

 این پژوهش در سال‌های 1396 و 1397 اجرا شد. روش بسته بندی و دمای مناسب نگهداری خیار به منظور حفظ کیفیت و تازه ماندن محصول سبب فراهم شدن زمینه های فروش داخل و صادرات محصول گلخانه ای به مناطق دور دست را فراهم و علاوه بر آن گامی موثر در کاهش ضایعات این محصول جالیزی مفید است. برای عرضه خیار گلخانه ای در بازارهای داخلی یا صادرات محصول به مناطق دور دست رعایت نکات زیر توصیه می گردد. سورت و جداسازی میوه های سالم پس از برداشت.- دو نوع بسته­بندی برای میوه ها قابل توصیه است 1-قرار دادن در جعبه های پلاستیکی در دار و یا کیسه های پلیمری بدون منفذ در ردیف های منظم و بستن درب جعبه و یا در کیسه یا نوار پلاستیکی. 2- پوشش دهی هر عدد خیار با سلوفان به روش شرینک رپ با دستگاه و قرار دادن در جعبه کارتنی یا پلاستیکی منفذدار - وزن بسته ها از 5 کیلوگرم بیشتر نباشد. - عمر ماندگاری خیار با حفظ خواص حسی  در این بسته ها در  دمای محیط (24- 22 درجه سلسیوس)  6 روز و  دمای  سرد یخچال ( 10- 8 درجه سلسیوس) 12 روز  است.





۱۳۹۹/۰۷/۱۶
تعداد نمایش: ۳۳
مشاهده اخبار گروه خبری 'هرمزگان'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات