چهار شنبه ۰۵ آذر ۱۳۹۹  -  Wednesday, November 25, 2020
جستجوی پیشرفته
فارس
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

پروژه تحقیقاتی تاثیر رقم و زمان برداشت غوره بر ویژگی های کمی وکیفی و ماندگاری آب غوره توسط خانم دکتر مریم شاه امیریان عضو هیأت علمی بخش تحقیقات فنی ومهندسی کشاورزی استان فارس انجام پذیرفت
پروژه تحقیقاتی تاثیر رقم و زمان برداشت غوره بر ویژگی های کمی وکیفی و ماندگاری آب غوره توسط خانم دکتر مریم شاه امیریان عضو هیأت علمی بخش تحقیقات فنی ومهندسی کشاورزی استان فارس انجام پذیرفت

استان فارس یکی از تولید کننده های مهم انگور کشور می باشد. تنوع ارقام انگور در استان فارس زیاد است و ارقام مختلف پتانسیل های مصرف خاصی دارند. یکی از فرآورده های انگور در استان فارس آب غوره است که علاوه بر عطر و طعمی مطلوبی که در غذاها ایجاد می کند، به دلیل داشتن ترکیبات مفید آنتی اکسیدانی و انواع پلی فنل ها خواص درمانی زیادی دارد. شناسایی ارقام مناسب انگور جهت تهیه آب غوره و بررسی بهترین زمان برداشت آن به منظور داشتن محصولی با کیفیت می تواند گام موثری در توسعه صنایع فراوری انگور استان فارس باشد. در این مطالعه سه رقم انگور استان فارس(دشمن زیاری، کندری و کله ای) در دو زمان متفاوت در مرحله غوره برداشت گردید سپس ویژگی های کمی و کیفی و ماندگاری آب غوره ارقام در دماهای مختلف بررسی گردید. نتایج نشان داد در بین ارقام فوق، رقم دشمن زیاری در مرحله اول برداشت (بریکس کمتر) و در دمای یخچال،  خصوصیات کیفی بالاتر و رنگ بهتری  نسبت به سایر ارقام داشت و بالاترین ماندگاری را به خود اختصاص داد.

 



۱۳۹۹/۰۷/۱۶
تعداد نمایش: ۵۰
مشاهده اخبار گروه خبری 'فارس'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات