
وبینار آموزشی با عنوان "نگهداری میوه کیوی" به دعوت مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان گیلان توسط دکتر جابر سلیمانی برای کارشناسان و بهره برداران استان گیلان در تاریخ های 28 مهر ماه و 05آبان ماه 99 تدریس شد. نگهداری کیوی در انبار و سردخانه از موضوعات چالش برانگیز بوده و از چندین جنبه باید مورد توجه قرار گیرد. در این دوره آموزشی ضمن تدریس و تاکید بر فیزیولوژی کیوی و اختلالات فیزیولوژیکی به دلیل فرازگرایی این میوه ارزشمند و با ارزش افزوده بالا، مطالبی در مورد زمان و نحوه برداشت کیوی، درجه بندی و سورتینگ آن، پیش سرمایش و شرایط بهینه نگهداری کیوی در سردخانه ارائه شد. همچنین، در مورد بستهبندی میوه کیوی و بستهبندی های جدید و چالش های مرتبط با آن بحث و بررسیهایی انجام شد. در این دوره ضمن ارائه مطالب متنوع، سعی شد افقهای آینده و چالش های مرتبط با انبارداری و بستهبندی میوه کیوی ترسیم گردد.