از جمله مشکلات موجود در استفاده از گلخانههای هیدروپونیک، نحوه ذخیره و مخلوط کردن محلولهای غذایی و اعمال دقیق نسبت آنها است. این کار برای کشاورزان و گلخانه دارانی که تجربه کافی نداشته و آگاهی دقیقی از نسبت اختلاط محلولهای غذایی ندارند، مشکل ساز بوده و سبب اتلاف سرمایه، کاهش بازدهی و ایجاد مشکل برای رشد گیاه خواهد شد. به همین دلیل دستگاهی با امکانات داخلی به منظور مخلوط کردن خودکار محلول غذایی براساس دستورالعملهای موجود، توسط آقای مهندس آذرخش عزیزی، عضو هیأت علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز خوزستان، طراحی و ساخته شد. این دستگاه در عین کارا بودن، کم هزینه بوده و طراحی آن با تکنولوژی موجود در کشور هماهنگ میباشد. همچنین، ارزیابی آن بر اساس کارکرد صحیح و بدون وقفه در شرایط محیطی گلخانه، عدم اشکال در برنامه اصلی دستگاه، راحتی کار توسط کاربر، سهولت نصب در گلخانه، عدم نیاز به مراقبت دائم و.... میباشد. نتایج حاصل از مقایسه کمی و کیفی میوه گوجهفرنگی، نشان داد که با استفاده از دستگاه و آبیاری با زمانبندی دقیق و منظم، کیفیت و کمیت میوه بهبود یافته است