دستنامۀ فنی "راهنمای تهیۀ پنیر چدار" نگارش خانم دکتر شهین زمردی عضو هیئت علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی و آقای پرفسور اصغر خسروشاهی اصل استاد بازنشسته گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه تهیه شده و توسط مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی منتشر شد. در این دستنامه ضمن معرفی پنیر چدار، مراحل عمومی و اختصاصی تهیه پنیر چدار، مراحل ایجاد بافت مناسب در پنیر چدار، بسته بندی، پوشش دهی و رسیدن پنیر و سیستم HACCP در پنیر چدار شرح داده شده است.