دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳  -  Monday, April 29, 2024
جستجوی پیشرفته
آذربایجان غربی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

دستنامۀ فنی "راهنمای تهیۀ پنیر چدار" منتشر شد.
دستنامۀ فنی "راهنمای تهیۀ پنیر چدار" نگارش خانم دکتر شهین زمردی و همکارش منتشر شد.

دستنامۀ فنی "راهنمای تهیۀ پنیر چدار" نگارش خانم دکتر شهین زمردی عضو هیئت علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی و آقای پرفسور اصغر خسروشاهی اصل استاد بازنشسته گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه تهیه شده و توسط مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی منتشر شد. در این دستنامه ضمن معرفی پنیر چدار، مراحل عمومی و اختصاصی تهیه پنیر چدار، مراحل ایجاد بافت مناسب در پنیر چدار، بسته بندی، پوشش دهی و رسیدن پنیر و سیستم HACCP در پنیر چدار شرح داده شده است. 




۱۴۰۰/۱۱/۰۲
تعداد نمایش: ۵۷
مشاهده اخبار گروه خبری 'آذربایجان غربی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات