این دستنامه در 59 صفحه با همکاری کمیته انتشارات موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی و دفتر شبکه دانش و رسانههای ترویجی تدوین و توسط نشر آموزش کشاورزی منتشر شده است. در نگارش این دستنامه تلاش شده است نکات مهم و کاربردی در شناخت عناب ، ویژگیها و فراوری آن و تولید محصولات جدید و متنوع به زبان ساده آموزش داده شود. با فراوری عناب تا حدود زیادی از ضایع شدن عناب جلوگیری شده و بدینوسیله از مزایا و خواص بسیار زیاد غذایی و دارویی عناب استفاده بهینه خواهد شد. کارشناسان و مروجان پهنههای ترویجی نیز پس از مطالعه این نوشتار با نحوه فراوری عناب و مصارف بسیار زیاد آن به صورت عناب تازه و خشک، مراقبتها و اقدامات ضروری قبل و پس از برداشت برای نگهداری مناسب و بلندمدت آن آشنا میشوند.