شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳  -  Saturday, May 18, 2024
جستجوی پیشرفته
انتشارات موسسه
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

دستنامه ترویجی "راهنمای کاربردی آشنایی با عناب، خواص و فرآورده های آن" منتشر شد.
دستنامه ترویجی با عنوان "راهنمای کاربردی آشنایی با عناب، خواص و فرآورده‌های آن" نگارش دکتر شادی بصیری عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی مهندسی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی منتشر شد.

این دستنامه در 59 صفحه با همکاری کمیته انتشارات موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی و دفتر شبکه دانش و رسانه‌های ترویجی تدوین و توسط نشر آموزش کشاورزی منتشر شده است. در نگارش این دستنامه تلاش شده است نکات مهم و کاربردی در شناخت عناب ، ویژگی‌ها و فراوری آن و تولید محصولات جدید و متنوع به زبان ساده آموزش داده شود. با فراوری عناب تا حدود زیادی از ضایع شدن عناب جلوگیری شده و بدین‌وسیله از مزایا و خواص بسیار زیاد غذایی و دارویی عناب استفاده بهینه خواهد شد. کارشناسان و مروجان پهنه‌های ترویجی نیز پس از مطالعه این نوشتار با نحوه فراوری عناب و مصارف بسیار زیاد آن به صورت عناب تازه و خشک، مراقبت‌ها و اقدامات ضروری قبل و پس از برداشت برای نگهداری مناسب و بلندمدت آن آشنا می‌شوند.

 
 


۱۴۰۲/۰۱/۲۱
تعداد نمایش: ۱۲۹
مشاهده اخبار گروه خبری 'انتشارات موسسه'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات