سه شنبه ۰۱ آبان ۱۴۰۳  -  Tuesday, October 22, 2024
جستجوی پیشرفته
انتشارات موسسه
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

انتشار نشریه فنی "پروتئین حبوبات و دورنمای کاربردهای آن در صنایع غذایی"
نشریه فنی "پروتئین حبوبات و دورنمای کاربردهای آن در صنایع غذایی"به نگارش دکتر فوژان بدیعی، عضو هیئت علمی‌ مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، توسط کمیته انتشارات موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی منتشر شد

پروتئین­‌های حبوبات به دلیل دسترسی آسان،تولید پایدار، ارزش تغذیه­‌ای مناسب و کاربرد آنها در طیف وسیعی از غذاها، گزینه‌­ای مناسب برای استفاده به‌­جای پروتئین حیوانی محسوب می­‌شوند. علاوه بر این، پروتئین‌های موجود در حبوبات خواص عملکردی مناسبی دارند، به‌­طوری‌­که می­‌توان با استفاده از این پروتئین­‌ها محصولات غذایی جدید تولید کرد و پروتئین‌­های استخراج­‌شده از حبوبات مختلف به­‌خوبی پاسخ‌گوی تقاضای رو به رشد مصرف­کنندگان پروتئین‌­های گیاهی در صنعت غذا هستند. بنابراین، مهم­ترین و اصلی­‌ترین راهکار برای افزایش مصرف پروتئین حبوبات، افزایش آگاهی در میان مصرف­کنندگان در مورد مزایای تغذیه‌ای و سلامتی‌­بخش بالقوه ترکیبات حبوبات و نقش آنها در کشاورزی پایدار و تولید پایدار مواد غذایی است

در این نشریه، ابتدا به روش­‌های استخراج، خواص عملکردی و قابلیت هضم پروتئین‌­های حبوبات اشاره می‌­شود و در ادامه کاربردهای فعلی و آینده پروتئین­‌های حبوبات در تولید فرآورده‌­های غذایی مختلف بررسی می‌­شود. مخاطبان این نشریة ­فنی تولید­کنندگان حبوبات، مروجان و کارشناسان ترویج، متخصصان فرآوری و تولید فرآورده­‌های غذایی، دانشجویان و محققان رشتۀ صنایع غذایی هستند.

این نشریه فنی با شماره 64142در تاریخ 13 شهریور 1402 در مرکز فناوری اطلاعات و اطلاع‌رسانی کشاورزی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی ثبت شده است. فایل نشریه از بخش انتشارات الکترونیکی سایت موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، همچنین تالار ترویج دانش و فنون کشاورزی قابل دریافت است. 



۱۴۰۲/۰۶/۱۹
تعداد نمایش: ۷۳
مشاهده اخبار گروه خبری 'انتشارات موسسه'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات