سه شنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۳  -  Tuesday, July 16, 2024
جستجوی پیشرفته
انتشارات موسسه
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

کتاب "میکروبیولوژی خرما" منتشر شد.
کتاب "میکروبیولوژی خرما"، نگارش آقای دکتر ابوالفضل گلشن تفتی، توسط مرکز نشر دانشگاهی منتشر شد

کتاب "میکروبیولوژی خرما" در 131 صفحه و مشتمل بر 6 فصل، نگارش آقای دکتر ابوالفضل گلشن تفتی، توسط مرکز نشر دانشگاهی منتشر شد. این کتاب برگرفته از نتایج پروژه­های تحقیقاتی نگارنده و سایر پژوهشگران در داخل و خارج کشور در زمینه میکروبیولوژی خرما و موارد مرتبط با آن است. در این کتاب، مباحثی در خصوص میکروارگانیسم های خرما، فساد در میوه خرما و عوامل مؤثر در فساد میوه خرما و راهکارهای مناسب برای کاهش عوامل میکروبی فاسدکننده و بیماری­زا در میوه خرما و پژوهش­های انجام­‌گرفته در این حوزه آورده شده است.



۱۴۰۳/۰۴/۲۰
تعداد نمایش: ۲۸
مشاهده اخبار گروه خبری 'انتشارات موسسه'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات