پنج شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴  -  Thursday, September 18, 2025
جستجوی پیشرفته
موسسه
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

تمرکز تحقیقات کشاورزی بر کاهش ضایعات؛ از گندم تا سیب‌زمینی و صیفی‌جات
رئیس موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی اعلام کرد: این موسسه طی سال گذشته تحقیقات گسترده‌ای در زمینه کاهش ضایعات محصولات کشاورزی انجام داده و بر ۲۲ محصول با بیشترین ضایعات تمرکز کرده است.

دهقانی سانیج از اجرای برنامه‌های ویژه در گندم، شلیل، کاهو و کاهش ۵۰ درصدی ضایعات سیب‌زمینی خبر داد و افزود: افزایش ماندگاری محصولات سبزی و صیفی مانند گوجه و خیار در مقیاس مزرعه‌های کوچک در دستور کار قرار گرفته است.
وی همچنین هوشمندسازی زراعت و باغات، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در آب و خاک، استفاده از پهپادها، سنجش از دور برای تشخیص بیماری‌ها و توسعه گلخانه‌های کم‌مصرف را از مهم‌ترین اقدامات موسسه دانست.
به گفته دهقانی سانیج، سال گذشته ۳۶۶ پروژه پژوهشی در این بخش اجرا شد و امسال نیز حداقل دو طرح تحقیقی–توسعه‌ای جدید با بهره‌گیری از ظرفیت‌های دانش‌بنیان و فناورانه آغاز خواهد شد.


۱۴۰۴/۰۶/۲۶
تعداد نمایش: ۸
مشاهده اخبار گروه خبری 'موسسه'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات