یکشنبه ۰۶ مهر ۱۴۰۴  -  Sunday, September 28, 2025
جستجوی پیشرفته
موسسه
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

توسعه سامانه های نوین آبیاری، به زراعی و کشت پاییزه راهبردهای وزارت جهاد کشاورزی برای افزایش بهره وری آب
غلامرضا نوری قزلجه، گفت: توسعه سامانه‌های نوین آبیاری، بکارگیری روش‌های به زراعی و اصلاح نباتات و تغییر زمان کشت بهاره به کشت پاییزه با هدف استفاده از بارش‌ها از راهبردهای وزارت جهاد کشاورزی برای افزایش بهره‌وری آب است.

وی، افزود: باید با توسعه پژوهش ها درباره روش های علمی و فنی و آموزش و ترویج آنها برای افزایش بهره وری آب در بخش کشاورزی اقدام شود. اجداد ما با بکارگیری علم و فناوری های روز از جمله از طریق قنات ها این تمدن را نجات داده اند و امروز با بهره گیری از پیشرفت های علمی و تکنولوژی می توانیم و باید کاری کنیم تا مشکلات کم آبی در کشور مدیریت شود.
نوری تاکید کرد: باید با ارائه مشاوره و کمک های فنی، آموزشی و ترویجی برای گسترش بکارگیری سامانه های نوین آبیاری در اراضی کشاورزی تلاش کنیم. تاثیر اجرای طرح های آب و خاک بر افزایش بهره وری آب و تولید محصولات کشاورزی باید احصاء و تبیین شود.


۱۴۰۴/۰۷/۰۲
تعداد نمایش: ۱۳
مشاهده اخبار گروه خبری 'موسسه'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات