چهار شنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴  -  Wednesday, December 17, 2025
جستجوی پیشرفته
آذربایجان غربی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

انتشار کتاب «فناوری های نوین در فرآیند تولید پنیر»
این کتاب که با تلاش شهین زمردی عضو هیات علمی بخش فنی مهندسی و با محوریت فناوری‌های نوین در فرآیند تهیه پنیر تدوین شده، حاصل سال‌ها تجربه تحقیقاتی و پژوهشی نویسنده در زمینه صنایع غذایی می باشد. کتاب مذکور با هدف بهره‌مندی محققان، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و مهندسان فعال در حوزه صنایع غذایی به بازار نشر علمی عرضه شده است.



۱۴۰۴/۰۹/۲۶
تعداد نمایش: ۳
مشاهده اخبار گروه خبری 'آذربایجان غربی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات