شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳  -  Saturday, April 20, 2024
جستجوی پیشرفته
بخش های تحقیقاتی استانی  » دکتر زهرا شیخ الاسلامی



[_HprPDF] زهرا شیخ الاسلامی نام و نام خانوادگی
دانشیار مرتبه علمی
عضو هيئت علمي سمت
علوم و صنايع غذايي تکنولوژي غلات تخصص
محل کار
shivasheikholeslami@yahoo.com پست الکترونیک
09153175239 شماره تماس
فکس

سوابق مقالات  پروژه های تحقیقاتی  تالیف و ترجمه کتاب  راهنمایی و مشاوره پایان نامه عضویت در مجامع علمی  تشویقاتسایر موارد

سوابق
 

سوابق تحصیلی

 

  • کارشناسی مهندسی علوم و صنایع غذایی از دانشگاه فردوسی مشهد،  سال اتمام 1371.
  • کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، گرایش علوم و صنایع غذایی از دانشگاه شیراز.  سال اتمام 1373.
  • دکتری علوم و صنایع غذایی، گرایش تکنولوژی صنایع غذایی از دانشگاه فردوسی.  سال اتمام 1388.


سوابق شغلی

  •  عضو هیئت علمی بخش فنی مهندسی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی از سال   1372تا کنون
سوابق اجرایی

عضو کارگروه بهبود کیفیت نان در استان خراسان رضوی
 
عضو شورای راهبردی کانون نان‏های صنعتی کشور
 
 
 
سوابق تدریس
 
 

مقالات 
مقاله های چاپ شده در مجلات انگلیسی

 

Sheikholeslami, z., Karimi, M., Hejrani. T   2015. A comparison of the effect of sorbitol, raisin and prune concentrate on dough rheology, quality and shelf life of Barbari International Journal of Biosciences (IJB) . 3: 303-312.

Sheikholeslami, z., Karimi, M., Hejrani. T .2015 . The Effect of Ascorbic Acid and Glycerol on Quality of Frozen Barbari Bread. Biological Forum .7(1):1317-1321.         

Hejrani,T ., Sheikholeslami , z .,    Mortazavi,A., Ghiyafe Davoodi,M. 2016.The properties of part baked frozen bread with guar and xanthan gums   . Food Hydrocolloids.IN PRESS.


Karimi, M., Fathi, F., Sheikholeslam , Z.,   Sahraiyan, B., Naghipour. F. 2012. Effect of different processing parameters on quality factors and image texture features of bread. Journal of Bioprocessing and Biotechniques, 2: 1-7.

 

Taghinia,P., Ataye-Salehi, E., Sheikholeslami , Z., . 2016.Impact of pretreated rice bran on wheat dough performance and Barbari Bread. Journal of Agriculture Science and Technology .18(1) : 135-144

Ahmadzadeh, G, R.,   Sheikholeslami ,   Z., Sabori,   N. 2013. Raisin Spread: Production and Formulation. International Journal of Agricultre and Crop Science
 
, 13: 1398-1402.

Karimi, M.,   Sahraiyan, B., Naghipour,F.,   Sheikholeslami , Z., Ghiafeh Davoodi, M.2013. Functional effects of different humectants on dou6gh rheology and flat bread (Barbari) quality. International Journal of Agricultre and Crop Science, 11: 1209-1213.


Ahmadzadeh Ghavidel, R., Ghiafeh Davoodi, M., Fahim Adib Asl, A., Tanoori, T.,   Sheikholeslami, Z. 2013. Effect of Selected Edible Coatings to Extend Shelf life of Fress cut Apples. International Journal of Agricultre and Crop Science
, 16: 1171-1178.

Komeili, H. R.,   Sheikholeslami, Z. 2014. Replacement Effect Of Wheat Flour With Barley Flour And Hull-Less Barley Flour On The Bread Porosity And Color. Advance in Agriculture and Biology, 1: 39-43.

Ahmadzadeh Ghavidel, R.,   Sheikholeslami, Z., Ahmadi.   S.,2015. Optimization of extraction the red cabbage extract with ultrasound technology, assisted by response surface method. International Journal of Biosciences (IJB), 3: 94-100.

Hokmabadi, F.,   Arianfar, A., Sheikholeslami, Z. 2015. The effect of ultrasonic waves on the qualitative properties of cupcake containing Triticale flour and tragacanth gum. Journal of Applied Enviromental and Biological Sciens , 11: 240-244.

Fasihifar, M., Atayi Salehi, E., Sheikholeslami, Z. 2015. Investigation on the effect of fennel essence onjsensorial, textural and microbial properties of baguette bread. Journal of Applied Enviromental and Biological Sciens , 11: 83-87.

Ahmadi,S., Ahmadzadeh, R., SHeikholeslami, Z. , Elahi, M., Elahi, S. Optimization of ultrasonic assisted extraction of antioxidants and phenolic compounds from red basil using response surface methodology. Agro FOOD Industry Hi Tech. 3:26: 28-32.

 

 

 

مقاله های چاپ شده در مجلات علمی - پژوهشی
 
 
  • شیخ ‏الاسلامی، ز. .1395. تأثیر رقم و آرد مالت تهیه شده از گندم بر بهبود خواص تکنولوژیک و حسی نان قالبی. فصلنامه علوم و صنایع غذایی ایران، 50: 1-10
  • شیخ ‏الاسلامی، ز.،   علی مختاریان.   ع. 1392. بررسی کیفیت و عمر انباری ارقام انگور ترکمن و مقایسه آن با رقم‏های محلی. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی. 4: 1-12
  • شیخ‏ا لاسلامی، ز.، کریمی، م. 1391. تأثیر افزودن سبوس خيسانده شده آرد مالت و خمير ترش بر کاهش اسيد فيتيک نان بربري. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 972: -108
  • هجرانی،   ت.، شیخ الاسلامی ، ز.،   مرتضوی، ع.، قیافه داودی، م. 1393. اثر ترکیبی آنزیم‏های آمیلاز و لیپاز بر بهبود خصوصیات کیفی، رئولوژی و حسی نان بربری نیم‏پز منجمد. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران .3: 53-62.
  • شاهسون تبریزی، آ.، شیخ‏الاسلامی، ز.، عطای صالحی، ا. 1393. مقایسه تأثیر امواج فراصوت و آرد سویا بر ویژگی‏های نان قالبی. فصلنامه علوم و صنایع غذایی ایران. 44: 129-141.
  •   افشاریان، س.، شیخ‏الاسلامی، ز.،   عطای صالحی، ا. 1395. تاثیر اسانس پوست پرتقال به عنوان يک نگهدارنده‏ی طبيعي بر خصوصيات رئولوژيکي، حسي و ميکروبي کيک روغني. فصلنامه علوم و صنایع غذایی ایران. 50: 133-143.
  • صفا، ر.،   شیخ ‏ا لاسلامی، ز.، عطای صالحی، ا. . 1393. تاثیر جایگزینی آرد گندم با آرد سنگينک ( latirus sativus ) بر خواص رئولوژی وکيفي نان بربري ترکیبی. فصلنامه علوم و صنایع غذایی ایران.
  • هجرانی، ت.، شیخ الاسلامی ، ز.، مرتضوی، ع.،   قیافه داودی، م. 1393. بررسی تأثیر صمغ گوار و آنزیم لیپاز بر ویژگی‏های رئولوژیکی و کیفیت پخت کامل نان بربری نیم‏پز منجمد. فصلنامه علوم و صنایع غذایی ایران، 45: 99-109.
  •   عینی‏ زاده زنجانی، ط.،   شیخ‏ الاسلامی، ز.،   عطای صالحی، ا. 1393. تأثيرامواج فراصوت و بهبود دهنده بر کيفيت نان حجيم تهيه شده از آرد ضعيف. مجله پژوهش‏های صنعت غذا، 1: 69-77.
  • شاهسون تبریزی، آ.، شیخ ‏الاسلامی، ز.،   عطای صالحی، ا. 1393. بررسی تأثیر امواج فراصوت بر خواص حسی، تخلخل و رنگ نان قالبی به روش پردازش تصاویر. مجله‏ی نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 2: 113-127.
  • فهیم ادیب اصل، ا.، عطای صالحی،   ا.، شیخ الاسلامی ، ز.،   کریمی،   م.، قیافه داودی، م.،   موسوی، ط. س. 1389. بررسی اثر اختلاط آرد جو بدون پوشینه با آرد گندم بر خصوصیات حسی و تغذیه‏ای نان بربری. مجله علمی و پؤوهشی علوم و فناوری غذایی ، 2: 2-9.
  •   عطای صالحی، ا.،  امیدفر،   ا. ع.، شیخ‏ الاسلامی، ز. 1393. تأثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگی‏های کیفی و ماندگاری نان بربری. مجله پژوهش‏های علوم و صنایع غذایی ایران
  • پاکباطن، س.،   کریمی، م.، الهامی‏راد، ا. ح.،   شیخ ‏الاسلامی، ز. 1394. تأثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسیرید بر کیفیت کیک فنجانی. مجله پژوهش‏های علوم و صنایع غذایی ایران ، 1: 28-37
  •   صحرائیان، ب.،   دهقان تنها، ل.،   شیخ‏ الاسلامی، ز.، نقی‏پور، ف. 1394. تأثیر زمان بخار دادن و پخت بر ماندگاری و بهبود کیفیت نان ترکیبی. فصلنامه علوم و صنایع غذایی ایران ، 47: 177-185
  • یوسف‏زاده ثانی، س.،   عطای صالحی،   ا.، شیخ ‏الاسلامی، ز. 1394. بررسي اثر افزودن آرد سويا و ذرت پيش تيمار شده با فراصوت بر خواص کيفي ناگت مرغ. فصلنامه علوم و صنایع غذایی ایران، 49: 185-177
  • صحرائیان،   ب.، کریمی، م.،   حبیبی نجفی، م. ب.،   حداد خداپرست،   م. ح.، قیافه داودی، م.، شیخ الاسلامی ، ز.،    نقی‏پور، ف. 1393. بررسی تأثیر صمغ بومی بالنگو شیرازی ( Lallemantiaroyleana ) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری نیمه حجیم بدون گلوتن سورگوم. فصلنامه علوم و صنایع غذایی ایران ، 42: 129-139
  • هجری ظریفی، س.، حداد خداپرست، م. ح.، شیخ ‏الاسلامی ، ز.، شفافی زنوزیان، م.، پورفرزاد، ا. 1393. بررسی تأثير جوانه هسته خرما بر خواص رئو لوزي خمير و خواص حسی نان بربری. مجله علمی و پؤوهشی علوم و فناوری غذایی، 1: 25-32
  • قیافه داودی، م.، صحرائیان، ب.،   نقی‏پور، ف.،   کریمی، م.، شیخ الاسلامی، ز. 1393. بررسی اثر امولسیفایرهای ( E471 ، داتم و سیترم) و زمان تخمیر نهایی بر کاهش بیاتی و بهبود خواص فیزیکی نان بربری ترکیبی (گندم- سیب‏زمینی). فصلنامه علوم و صنایع غذایی ایران، 42: 81-93
  • کریمی، م.، شیخ ‏الاسلامی ، ز.،    نقی‏پور ف.، صحرائیان، ب.،   قیافه داودی، م. 1393. طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه تقسیم کن و چانه کن ویژه خمیرهاي نان ایرانی. فصلنامه علوم و صنایع غذایی ایران، 43: 147-157.
  •   نقی‏پور، ف.،   صحرائیان، ب.، شیخ الاسلامی، ز. 1391. بررسي اثر دما و زمان پخت بر ويژگي کمي و کيفي نان بربري. مجله علمی و پؤوهشی علوم و فناوری غذایی، 3: 9-16
  •   پورحاجی،   ف.، کریمی،   م.، توکلی‏ پور، ح.، شیخ الاسلامی، ز. 1391. تأثیر عصاره چای سبز و اسید اسکوربیک بر خواص شیمیایی و حسی دونات سرخ شده. مجله الکترونیک فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 2: 29-43
  • احمدزاده قویدل، ر.   قیافه داودی، م.،   تنوری، ط.، شیخ الاسلامی، ز. 1391 . بررسی اثر چهار پوشش خوراکی ایزوله پروتئین سویا، کنسانتره پروتئین آب پنیر، کاراگینان و آلژینات در افزایش ماندگاری ورقه‏های گلابی ( pyrus communis ). مجله علمی و پژوهشی علوم و فناوری غذایی، 3: 54-47
  • نقی‏ پور، ف.، صحرائیان، ب.، قیافه داودی،   م.، کریمی، م.، شیح الاسلامی، ز. 1392. مقایسه اثر زمان تخمیر اولیه، میانی و نهایی بر ویژگی‏های کمی و کیفی نان بربری. فصلنامه علوم و صنایع غذایی ایران، 40: 47-55
  • نقی‏ پور، ف.، مظاهری تهرانی، م.،   صحرائیان، ب.،   شیخ‏الاسلامی ، ز.،   سلیمانی، م. 1392. امکان جایگزینی تخم مرغ با آرد سویا و اختلاط آرد گندم با جوانه گندم تثبیت شده در تولیدکیک روغنی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران  ، 2: 211-220
  • نقی‏ پور، ف.،   مهدی کریمی، م.، حبیبی نجفی، م. ب.،   حداد خداپرست، م.،   شیخ الاسلامی، ز. ، قیافه داودی، م.،    صحرائیان، ب. 1392. بررسی امکان تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ‏های گوار و گزانتان. فصلنامه علوم و صنایع غذایی ایران ، 41: 127-139
  • شیخ‏ الاسلامی، ز.،   مرتضوی، س. ع.،   پورآذرنگ، ه.، نصیری محلاتی، م. 1389. تأثیر امواج فراصوت بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از گندم سن‏زده. مجله علوم و صنایع غذایی. تابستان
  • شیخ ‏الاسلامی، ز.،   مرتضوی، س. ع.،    پورآذرنگ، ه.،    نصیری محلاتی، م. 1388. تأثیر صمغ گوار و اسید آسکوربیک بر خواص رئولوژیک و پخت آرد گندم سن‏زده. مجله الکترونیک فرآوردی و نگهداری مواد غذایی- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان. پاببز
  • شيخ الاسلامي، ز . 1378. بهينه سازي مرحله تهيه خمير و تخمير آن در نان سنتي مشهد جهت کاهش ضايعات. مجله تحقيقات فني و مهندسي کشاورزي علمي پژوهشي. زمستان:  شماره 16، جلد 4.
  •   شيخ الاسلامي، ز.، کريمي، م. 1379. تأثير افزودن لسيتين و اسيداسکوربيک بر کيفيت نان لواش. مجله تحقيقات فني و مهندسي کشاورزي علمي پژوهشي. زمستان:  شماره 19، جلد 5.
  • شيخ الاسلامي، ز.، کريمي، م. 1380. بهبود خواص نانوايي آرد تازه بوسيله روشهاي فيزيکي و شيميايي. مجله تحقيقات فني و مهندسي علمي پژوهشي. پاییز، جلد 2، شماره 9.
  • شيخ الاسلامي، ز.، جماليان، ج. 1382. بررسي ميزان اسيد فيتيک در آرد، خمير و نانهاي ايراني. مجله علوم و فنون کشاورزي و منابع طبيعي علمي پژوهشي. جلد 7، شماره 2.
  • شيخ الاسلامي، ز.، جماليان، ج. 1383. تأثير زمان تخمير و درصد استخراج اسيدفيتيک نان لواش و سنگک. مجله علوم و فنون کشاورزي و منابع طبيعي علمي پژوهشي. جلد8 ، شماره 1.
  • شيخ الاسلامي، ز.، کريمي، م. 1383. مخلوط کردن خمير بر حفظ رطوبت و کيفيت نان نيمه حجيم صنعتي. مجله تحقيقات فني و مهندسي کشاورزي علمي پژوهشي. جلد5 ، شماره 21.
  • شيخ الاسلامي، ز.، شاه بيگ، م. ع. 1384. تاثير ضخامت فيلم , آرايش ميوه و اندازه بسته بندي بر عمر انباري زردآلو. مجله تحقيقات فني و مهندسي کشاورزي علمي پژوهشي. جلد6 ، شماره 22.
  • شيخ الاسلامي، ز.، گنجي مقدم، ا. 1384. تاثير زمان برداشت و مدت زمان انبارداري بر کيفيت و عمر انبار ماني زرد آلورقم شاهرودي. مجله تحقيقات فني و مهندسي کشاورزي علمي پژوهشي. جلد6 ، شماره 25.
  • شيخ الاسلامي، ز.، گنجي مقدم، ا. 1386. ا ثر بسته بندي و جاذب اتيلن بر عمر انبارماني و خواص کمي وکيفي زردآلو رقم شاهرودي. مجله تحقيقات فني و مهندسي کشاورزي علمي پژوهشي. جلد 8 ، شماره 1.
  • شيخ الاسلامي، ز.، علی مرتضوی، س. ع.. 1389. تا ثير صمغ گوار و اسيد اسکوربيک بر خواص  رئولوژيک و پخت آرد گندم سن زده. مجله فراوري و نگهداري مواد غذايي علمي پژوهشي. جلد 1 شماره 3.
  • فهیم ادیب، ا.، شيخ الاسلامي، ز.، کریمی، م. 1389. بررسی اختلاط آرد جو بدون پوشینه با آرد گندم بر خواص تغذیه ای نان بربری. فصلنامه علوم و فناوری  غذایي. سال 2 شماره 2.
  • نقي پور، ف.؛   صحراييان، ب.،   شيخ الاسلامي، ز.، . 1391. بررسي اثر دما و زمان پخت بر ويژگي کمي و کيفي نان بربري. علوم و فناوری  غذایي. جلد 3 شماره 3.
  •  

مقاله های ارائه شده در کنفرانس های داخلی و خارجی

کنفرانس های داخلی  
 

شيخ الاسلامي، ز.، سید علی مرتضوی، هاشم پورآذرنگ. 1389. بهبود خواص نانوایی گندم‏های سن‏زده توسط امواج فراصوت. نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. 22-23 آبان ماه، تهران

شيخ الاسلامي، ز ، مرتضوی، س. ع.،   پورآذرنگ، ه. 1389. بهبود خواص نانوایی گندم‏های سن‏زده به روش شیمیایی. نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. 22-23 آبان ماه، تهران

شيخ الاسلامي، ز.، کریمی، م. 1389. انتخاب و متناسب کردن روش‏های سریع ارزیابی کیفیت گندم و آرد برای نان مسطح جهت تسریع در تشخیص کیفیت. مجموعه مقالات هفته پژوهش. مهرماه، مشهد

شيخ الاسلامي، ز.، کریمی، م. 1390. آماده‏سازی سبوس و افزودن مجدد آن به نان جهت افزایش ارزش تغذیه‏ای. نخستین همایش فراملی بهینه‏سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی. 20-21 اردیبهشت، گرگان

کیهانی، و.،   مرتضوی،   س. ع.، کریمی، م.، کاراژیان، ح.، شيخ الاسلامي، ز. 1390. بهینه‏سازی استخراج امولسیفایر خوراکی گیاه چوبک با امواج فراصوت. نخستین همایش فراملی بهینه‏سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی. 20-21 اردیبهشت، گرگان

کریمی، م   صحرائیان،   ب.،  نقی‏پور،   ف.، قیافه داودی، م.، شيخ الاسلامي، ز. 1390. اثر امولسیفایر سیتروم و هموکتانت گلیسیرین بر رنگ پوسته و میزان تخلخل بافت نان بربری به روش پردازش تصویر. نخستین همایش فراملی بهینه‏سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی. 20-21 اردیبهشت، گرگان

عبدالهی، ا.، شفافی زنوزیان، م.، حداد خداپرست، م. ح.،   شيخ الاسلامي، ز ،  آبیار، ع. 1390. ارزیابی و بررسی رنگ در مارمالاد سنتی به رب. اولین سمینار ملی امنیت غذایی. 29-28 اردیبهشت، سوادکوه

عبدالهی، ا.، شفافی زنوزیان، م.، حداد خداپرست، م. ح.،  شيخ الاسلامي، ز ،  آبیار، ع. 1390. بررسی خصوصیات شیمیایی مارمالاد به رب. اولین سمینار ملی امنیت غذایی. 29-28 اردیبهشت، سوادکوه

عبدالهی، ا.، شفافی زنوزیان، م.، حداد خداپرست، م. ح.،  شيخ الاسلامي، ز ،  آبیار، ع 1390. بررسی خصوصیات حسی و تعیین بهترین فرمولاسیون مارمالاد سنتی به رب. اولین سمینار ملی امنیت غذایی. 29-28 اردیبهشت، سوادکوه

کیهانی، و.،  مرتضوی،  س. ع.، کریمی، م.، کاراژیان، ح.، شيخ الاسلامي، ز. 1390. بررسی تأثیر امواج فراصوت بر ویژگی‏های امولسیون‏کنندگی و کف‏زایی عصاره خوراکی گیاه چوبک در مقایسه با تونین 80. اولین کنگره ملی علوم و فنآوری‏های نوین کشاورزی. 19-21 شهریور ماه، زنجان

عبدالهی، ا.، شفافی زنوزیان، م.، حداد خداپرست، م. ح.،  شيخ الاسلامي، ز ،  آبیار، ع .1386. احيا مارمالاد سنتي به رب و بررسی خصوصیات فيزيکوشیمیایی وحسي آن. همایش ملی انار، 18-19 اردیبهشت، فردوس

شيخ الاسلامي، ز ،   کریمی، م.، پورآذرنگ، ه.، مرتضوی،  س. ع.،.  1390. ترمیم شبکه گلوتن آسیب دیده گندم‏های سن‏زده توسط امواج فراصوت. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. 1-3 آذر ماه تهران.

عباسی،   م.، احمدزاده قویدل،   ر.، قیافه داودی،   م.، شيخ الاسلامي، ز ،  تنوری، ط. 1390. بررسی اثر پوشش‏های خوراکی در بهبود کیفیت و کاهش جذب روغن در سیب‏زمینی سرخ شده. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. 1-3 آذر ماه تهران.

جعفری،   ز.، توکلی‏پور، ح.،   شيخ الاسلامي، ز ،  ، حداد خداپرست، م. ح.،   پورفرزاد، ا. 1390. کيفيت و ماندگاري نان بربري حاوي آلوهای خشک و تازه. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. 1-3 آذر ماه تهران.

کیهانی، و.،  مرتضوی،  س. ع.، کریمی، م.، کاراژیان، ح.، شيخ الاسلامي، ز. 1390. بررسی تأثیر عصاره گیاه چوبک و امولسیفایر منو و دی‏گلیسیرید بر بهبود کیفیت کیک روغنی. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. 1-3 آذر ماه تهران.

صحرائیان، ب،.، نقی‏پور،   ف.، کریمی، م.،   شيخ الاسلامي، ز . 1390. مقایسه اثر دو هموکتانت گلیسیرین و پروپیلن گلایکول بر رنگ پوسته و میزان تخلخل بافت نان ترکیبی به روش پردازش تصویر. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. 1-3 آذر ماه تهران.

نقی‏پور،  ف.، صحرائیان، ب،. کریمی، م.،  شيخ الاسلامي، ز ، قیافه داودی، م. 1390. بررسی اثر یک نوع افزودنی صنایع آردبر و زمان تخمیر نهایی بر کاهش بیاتی و بهبود خواص فیزیکی نان ترکیبی. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. 1-3 آذر ماه تهران.

کیهانی، و.،  مرتضوی،  س. ع.، کریمی، م.، کاراژیان، ح.، شيخ الاسلامي، ز. 1390. ساپونین‏ها و کاربردهای آن‏ها در فرآوری مواد غذایی. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. 1-3 آذر ماه تهران.

کیهانی، و.،  مرتضوی،  س. ع.، کریمی، م.، کاراژیان، ح.، شيخ الاسلامي، ز. 1390. بررسی تأثیر عصاره گیاه چوبک و امولسیفایر منو و دی‏گلیسیرید بر ویژگی‏های کیفی خمیر کیک روغنی. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. 1-3 آذر ماه تهران.

کیهانی، و.،  مرتضوی،   س. ع.، کریمی، م.، کاراژیان، ح.، شيخ الاسلامي، ز. 1390. بهبود فرآیند عصاره‏گیری از گیاه چوبک با امواج فراصوت. اولین همایش ملی شیمی سبز. 23-24 آذر ماه، کرمان.

پاکباطن، س.،   الهامی‏راد،   ا. ح.، کریمی، م.،   شيخ الاسلامي، ز. عسکری، ب. 1390. ارزیابی تأثیر امواج فراصوت و E471 بر خصوصیات کیفی خمیر کیک روغنی. همایش ملی صنایع غذایی (فن‏آوری نوین، کنترل کیفیت و بسته‏بندی مواد غذایی). 9-10 اسفند ماه، قوچان

احمدزاده قویدل، ر.، قیافه داودی،   م.، شيخ الاسلامي، ز. ،   بهمن آبادی، ج. 1390. اثر آنتی‏اکسیدانی عصاره متانولی زرشک بر روی پایداری روغن سویا. همایش ملی صنایع غذایی (فن‏آوری نوین، کنترل کیفیت و بسته‏بندی مواد غذایی)، 9-10 اسفند ماه، قوچان

احمدزاده قویدل، ر.، قیافه داودی،  م.، شيخ الاسلامي، ز. ،   بهمن آبادی، ج. 1390. بهینه‏سازی استخراج ترکیبات فنولیک میوه زرشک توسط فناوری اولتراسوند.   همایش ملی صنایع غذایی (فن‏آوری نوین، کنترل کیفیت و بسته‏بندی مواد غذایی)، 9-10 اسفند ماه، قوچان

مهدویان،   س.، الهامی راد، ا. ح.،   شيخ الاسلامي، ز. ،   عبدالله زاده، ق. 1390. بررسي تأثير سطوح مختلف گلوتن و نشاسته بر کيفيت نان بربری نیمه حجیم به روش پردازش تصویر. همایش ملی صنایع غذایی (فن‏آوری نوین، کنترل کیفیت و بسته‏بندی مواد غذایی)، 9-10 اسفند ماه، قوچان

مهدویان،  س.، الهامی راد، ا. ح.،  شيخ الاسلامي، ز. ،   عبدالله زاده، ق. 1390. بررسی اثر درصد ترکیب‏های گلوتن و نشاسته بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر. همایش ملی صنایع غذایی (فن‏آوری نوین، کنترل کیفیت و بسته‏بندی مواد غذایی)، 9-10 اسفند ماه، قوچان

رنجبر ترشیزی،   م.، مرتضوی،   س. ع. کریمی،   م.، شیخ الاسلامی ، ز، هجرانی، ت. 1390. اثر داتم بر بهبود کیفیت نان بربری نیم‏پز منجمد. همایش ملی صنایع غذایی (فن‏آوری نوین، کنترل کیفیت و بسته‏بندی مواد غذایی)، 9-10 اسفند ماه، قوچان

کیهانی، و.،  مرتضوی،  س. ع.، کریمی، م.، کاراژیان، ح.، شيخ الاسلامي، ز. 1390. مقایسه ویژگی‏های امولسیون‏کنندگی و کف‏زایی عصاره گیاه چوبک با سورفاکتانت‏های سنتزی مختلف. همایش ملی صنایع غذایی (فن‏آوری نوین، کنترل کیفیت و بسته‏بندی مواد غذایی)، 9-10 اسفند ماه، قوچان

قیافه داودی، م.، نقی‏پور،   ف.،   صحرائیان، ب.، کریمی، م.، شيخ الاسلامي، ز. 1390. تعیین مقادیر استفاده و نحوه بکارگیری ویتامین‏های B و C به منظور بهبود خواص کیفی و کمی نان. همایش ملی صنایع غذایی (فن‏آوری نوین، کنترل کیفیت و بسته‏بندی مواد غذایی)، 9-10 اسفند ماه، قوچان

شيخ الاسلامي، ز .، صحرائیان، ب.، نقی‏پور،  ف.،  قیافه داودی، م.، کریمی، م. 1390. یکسان‏سازی و تنظیم ویژگی‏های کیفی آرد به منظور بهبود کیفیت نان در نانوایی‏های سطح مشهد.  همایش ملی صنایع غذایی (فن‏آوری نوین، کنترل کیفیت و بسته‏بندی مواد غذایی)، 9-10 اسفند ماه، قوچان

رنجبر ترشیزی،  م.، مرتضوی،  س. ع. کریمی،  م.، شیخ الاسلامی ، ز، هجرانی، ت. 1390. اثر اسید آسکوربیک بر بهبود کیفیت نان بربری نیم‏پز منجمد. همایش ملی صنایع غذایی (فن‏آوری نوین، کنترل کیفیت و بسته‏بندی مواد غذایی)، 9-10 اسفند ماه، قوچان

پورحاجی، ف.،   کریمی، م.، توکلی‏پور،   ح.،   شیخ الاسلامی،ز. 1390. تأثیر عصاره چای سبز و اسید آسکوربیک بر اندیس پراکسید و خواص حسی دونات سرخ شده با استفاده از پردازش تصویر. همایش ملی صنایع غذایی (فن‏آوری نوین، کنترل کیفیت و بسته‏بندی مواد غذایی)، 9-10 اسفند ماه، قوچان

شيخ الاسلامي، ز .، صحرائیان، ب.، نقی‏پور،  ف.،  قیافه داودی، م.، کریمی، م.   1390. بررسی خصوصیات رئولوژیکی خمیر نان ترکیبی (آرد گندم- آرد سیب‏زمینی). همایش ملی صنایع غذایی (فن‏آوری نوین، کنترل کیفیت و بسته‏بندی مواد غذایی)، 9-10 اسفند ماه، قوچان

قیافه داودی، م.، نقی‏پور،  ف.،  صحرائیان، ب.، کریمی، م.، شيخ الاسلامي، ز. 1390. بررسی امکان تولید نان لواش با استفاده از مخلوط آرد گندم و سیب‏زمینی. همایش ملی صنایع غذایی (فن‏آوری نوین، کنترل کیفیت و بسته‏بندی مواد غذایی)، 9-10 اسفند ماه، قوچان

شاهسون تبریزی، آ.،   شيخ الاسلامي، ز .، عطای صالحی، ا. 1391. تأثير آرد سويا بر خواص کيفي نان. دومين سمينار ملي امنيت غذايي. 26-27 مهرماه. سواد کوه

کریمی، م.، صحرائیان، ب.، نقی‏پور،  ف.،  قیافه داودی، م شيخ الاسلامي، ز 1391. کاهش ضایعات و افزایش ماندگاری نان از طریق بررسی ویژگی‏های کیفی آرد. همایش ملی پژوهش‏های راهبردی کشاورزی ایران. 22 تیرماه. تاکستان

قیافه داودی، م.،   نقی‏پور،  ف.،    صحرائیان، ب.، شيخ الاسلامي، ز کریمی، م.، 1391. استفاده از آرد سیب‏زمینی و صمغ گوار در تولید نان بربری نیمه حجیم ترکیبی. همایش ملی پژوهش‏های راهبردی کشاورزی ایران. 22 تیرماه. تاکستان

رنجبر ترشیزی،  م.، مرتضوی،  س. ع. کریمی،  م.، شیخ الاسلامی ، ز، هجرانی، ت. 1391. بررسی اثر متقابل اسید آسکوربیک و داتم بر بهبود کیفیت نان بربری نیم‏پر منجمد. همایش ملی پژوهش‏های راهبردی کشاورزی ایران. 22 تیرماه. تاکستان

اسماعیل عطای صالحی، ا.،  شیخ الاسلامی، ز. ، صادق شجاع، ص. 1391. تأثیردرصدهای مختلف اختلاط گندم سن­زده و گندم سالم بر خصوصیات خمیر کیک روغنی. همایش ملی بهداشت و ایمنی غذا. 25 آبان ماه. شیراز

عطای صالحی، ا. ، شیخ الاسلامی، ز. ، صادق شجاع، ص. 1391. بررسی امکان استفاده از آرد گندم آلوده به سن غلات ( Eurygaster Integriceps ) در تولید کیک روغنی. همایش ملی بهداشت و ایمنی غذا. 25 آبان ماه. شیراز

عطای صالحی، ا. ، شیخ الاسلامی، ز. ، صادق شجاع، ص.1391. تأثیراختلاط گندم سن­زده و گندم سالم بر خصوصیات رنگ سنجی و حسی کیک روغنی. همایش ملی بهداشت و ایمنی غذا. 25 آبان ماه. شیراز

شاهسون تبریزی، آ.،  شيخ الاسلامي، ز .، عطای صالحی، ا. 1391. تأثير امواج فرا صوت بر خواص کيفي نان. سومین همایش ملی علوم کشاورزی و صنایع غذایی. 16 آذر ماه. فسا

  کریمی، م.،   نقی‏پور،  ف.،    صحرائیان، ب.، قیافه داودی، م.، شیخ‏ الاسلامی، ز. 1391. بررسی تأثیر نوع مخلوط‏کن، ضخامت خمیر و فر پخت بر کمیت و کیفیت نان نیمه حجیم. 30 بهمن ماه. تهران

شیرزایی، ش.،   شيخ الاسلامي، ز .، عطای صالحی، ا . 1392. تاثير مشروط سازي گندم با امواج فراصوت بر خواص تخلخل و رنگ نان بربری. دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی. 9-10 اردیبهشت ماه. قوچان

عطای صالحی، ا شيخ الاسلامي، ز ، یزدانی، آ. 1392. ارزيابي رنگ (پوسته و مغز) و ميزان تخلخل کيک روغني حاوي آرد جو بدون پوشينه و امواسیفایر سدیم استئاروئیل 2-لاکتیلات ( SSL ) با استفاده از تکنیک پردازش تصویر. دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی. 9-10 اردیبهشت ماه. قوچان

عطای صالحی، ا شيخ الاسلامي، ز   یزدانی، آ. 1392. بررسي خواص کمي و کيفي کيک روغني حاوي آرد جو بدون پوشينه و امولسیفایر E471 .  دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی. 9-10 اردیبهشت ماه. قوچان

عطای صالحی، ا شيخ الاسلامي، ز .، تقی‏نیا، پ. 1392. سبوس برنج: خواص تغذيه‏اي پايدارسازي و کاربردهاي غذايي. دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی. 9-10 اردیبهشت ماه. قوچان

عطای صالحی، ا شيخ الاسلامي، ز .، تقی‏نیا، پ.   1392. بررسی اثر سبوس برنج پیش فرآیند شده در بهبود خواص کمی و کیفی نان بربری. دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی. 9-10 اردیبهشت ماه. قوچان

پورحاجی، ف.،  کریمی، م.، توکلی‏پور،  ح.،  کریمی، م.،   شیخ الاسلامی،ز.   1392. بررسی کیفیت دونات سرخ شده با کاهش مصرف آنتی اکسیدان سنتزی با استفاده از عصاره چای سبز. دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی. 9-10 اردیبهشت ماه. قوچان

یوسف‏زاده، س.، عطای صالحی، ا شيخ الاسلامي، ز . 1392. بررسي لفاف‏هاي هيدروکلوئيدي پلي ساکاريدي و پروتئين خوراکي در بهبود چسبندگی و جذب روغن فرآورده‏ی میگوی سوخاری. دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی. 9-10 اردیبهشت ماه. قوچان

یوسف‏زاده، س.، عطای صالحی، ا شيخ الاسلامي، ز . 1392. The optimization of Deep frying in dehydrate products  by vacuum frying for quality assurance . همایش ملی صنایع غذایی (فن‏آوری نوین، کنترل کیفیت و بسته‏بندی مواد غذایی) 9-10 اردیبهشت ماه. قوچان

یوسف‏زاده، س.، عطای صالحی، ا شيخ الاسلامي، ز . 1392. Ultrasonic technique in breaded fried nuggets . . همایش ملی صنایع غذایی (فن‏آوری نوین، کنترل کیفیت و بسته‏بندی مواد غذایی) 9-10 اردیبهشت ماه. قوچان

پهلوان،   آ.، الهامی‏راد، ا. ح.، شیخ الاسلامی، ز.،   آرمین،   م.، کریمی، م.، کمالی، م. ح. 1392. بررسی دو روش‏های متداول پخت نان روی برخی پارامترهای کیفی نان. دومین همایش ملی توسعه پایدار کشاورزی و محیط زیست سالم. 21 شهریور ماه. تهران

پهلوان،  آ.، الهامی‏راد، ا. ح.، شیخ الاسلامی، ز.،   آرمین،  م.، کریمی، م.، کمالی، م. ح.1392. بررسی تأثیر استفاده از واریته‏های مختلف گندم بر برخی پارامترهای کیفی نان پخت شده. دومین همایش ملی توسعه پایدار کشاورزی و محیط زیست سالم. 21 شهریور ماه. تهران

نقی‏پور،   ف.، حبیبی نجفی،   م. ب.، کریمی، م.، محمد حسین حداد خداپرست، م. ح.،   شیخ الاسلامی، ز. ، صحرائیان، ب. 1392. کاربرد پودر شیر سویا بر بهبود کمیت و کیفیت کیک بدون گلوتن سورگوم. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. 7-9- آبان ماه. شیراز

آیدا یزدانی،   آ.، عطای صالحی، ا شيخ الاسلامي، ز . 1392. بررسی اثر آرد جو بدون پوشینه و صمغ گوار بر کمیت و کیفیت کیک روغنی. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. 7-9- آبان ماه. شیراز

افشاریان طرقبه، س.،   شيخ الاسلامي، ز   عطای صالحی، ا.   1392. مروري بر ويژگي‏هاي کاربردي اسانس پوست پرتقال. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. 7-9- آبان ماه. شیراز

شهرکی، ر.، حصاری، ج.، شیخ‏ الاسلامی، ز.، پیغمبردوست، س. ه.، نجفی،   م. ع.،  صیادی‏فر، ف. 1392. تأثیر جوانه گندم تحت فرآیند اکستروژن بر روي خواص رئولوژیکی خمیر وکیفیت پخت. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. 7-9- آبان ماه. شیراز

الهی، ش.،   شيخ الاسلامي، ز   عطای صالحی، ا.   1392. تأثير افزودن wpc   و گزانتان بررنگ و تخلخل در کيک بدون تخم‏مرغ به روش پردازش تصوير. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. 7-9- آبان ماه. شیراز

الهی، ش.،  شيخ الاسلامي، ز   عطای صالحی، ا.   1392. تأثير امواج فراصوت و افزودني‏ها برخواص کيفي کيک روغني بدون تخم مرغ. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. 7-9- آبان ماه. شیراز

شيخ الاسلامي ، ز.،   مرتضوي،   س.ع.، پورآذرنگ، ه. 1392. تأثير امواج فراصوت بر غير فعال سازي آنزيم پروتئاز سن گندم و بهبود خواص نان حاصل. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. 7-9- آبان ماه. شیراز

شهره شیرزایی، ش.، شيخ الاسلامي، ز   عطای صالحی، ا.   1391. تأثیر امواج فراصوت بر خواص نان گندم. پدافند غیرعامل در بخش کشاورزی. 25-26- اذر ماه، قشم.

صحراگرد، م.،   زهرا شيخ الاسلامی ،   ز.، ریحانه احمدزاده قویدل، ر.   1392. تعيين همبستگي بين آزمون‏هاي پردازش تصوير با آزمون‏هاي حسي و فيزيکي جهت تعيين کيفيت نان باگت. دومين کنگره ملي پژوهشگران ايمني غذا. 4-6 آذر ماه، تهران

صحراگرد، م.،   زهرا شيخ الاسلامی ،   ز.، ریحانه احمدزاده قویدل، ر.  . آزمون‏هاي پردازش تصوير با آزمون‏هاي حسي و فيزيکي جهت تعيين کيفيت نان لواش. دومين کنگره ملي پژوهشگران ايمني غذا. 4-6 آذر ماه، تهران

شيخ الاسلامي، ز.،   گنجي مقدم، ا. 1393. تأثير رقم، شرايط فرآيند و بسته‏بندي بر کيفيت و بازار پسندي برگه زرد آلو. اولین همایش ملی میان وعده‏های غذایی. 10-11 اردیبهشت ماه، مشهد.

عینی‏زاده، ط.،   شيخ الاسلامي، ز   عطای صالحی، ا.   1393. بکارگیری امواج فراصوت درتهیه نان سالم و بدون افزودنی بررسی خواص رئولوژی آن. اولین همایش ملی میان وعده‏های غذایی. 10-11 اردیبهشت ماه، مشهد.

شيخ‏الاسلامي، ز.،   کريمي، م.، کميلي، ح. ر. 1393. تهيه نان ترکيبي با ارزش تغذيه‏اي بالا   با استفاده از آرد ساير غلات. اولین همایش ملی میان وعده‏های غذایی. 10-11 اردیبهشت ماه، مشهد.

شيخ‏الاسلامي، ز.،   کريمي، م.، عليزاده، ز. 1393. تخمين کيفيت نان لواش از طريق ارزيابي خصوصيات گندم و آرد. بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران 8-9 شهریور ماه، گرگان

یوسف‏زاده، س.، عطای صالحی، ا شيخ الاسلامي، ز . 1393. ارزیابی شرایط سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیک ناگت مرغ. بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران 8-9 شهریور ماه، گرگان

شیخ‏ الاسلامی، ز. 1393. بررسی اثر استفاده از مخلوط‏های نیمه‏آماده و نوع بسته‏بندی بر بهبود کیفیت و ماندگاری نان بربری. سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی. 26-27 آبان ماه، قوچان

رجبی احمدآباد، ح.،   شیخ‏ الاسلامی، ز. 1393. ارزیابی رنگ (پوسته و مغز) و میزان تخلخل نان قالبی حاوی آرد تریتیکاله و صمغ کتیرا با استفاده از تکنیک پردازش تصویر. سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی. 26-27 آبان ماه، قوچان

رجبی احمدآباد، ح.،   شیخ‏ الاسلامی، ز. 1393. اثر آرد تریتیکاله و صمغ کتیرا بر خواص کیفی و رئولوژی نان قالبی ترکیبی (گندم- تریتیکاله). سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی. 26-27 آبان ماه، قوچان

هجرانی، ت.،   زهرا شیخ ‏الاسلامی، ز.1393. بهبود کیفیت و افزایش زمان ماندگاری نان بربری با استفاده از صمغ و آنزیم. سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی. 26-27 آبان ماه، قوچان

شرفی، س.،   آریان‏فر، ا.، شیخ ‏الاسلامی، ز. 1393. اثر صمغ‏های بومی بر بهبود خواص رئولوژیکی کیکی روغنی. 29-30 بهمن ماه، مشهد

شرفی، س.،  آریان‏فر، ا.، شیخ‏ الاسلامی، ز. 1393. اثر صمغ قدومه شهری و شیرازی بر بهبود خصوصیات کیفی کیک روغنی. ا ولین همایش ملی فناوری‏های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی. 29-30 بهمن ماه، مشهد

رشیدی، م.،   شیخ‏ الاسلامی، ز.، الهامی‏راد، ا. ح. 1393. بررسی تأثیر استفاده از آرد کنجد بر ویژگی‏های فیزیکی دونات . ا ولین همایش ملی فناوری‏های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی. 29-30 بهمن ماه، مشهد

شیخ‏ الاسلامی، ز.، رشیدی، م.،   الهامی‏راد، ا. ح. 1393. بررسی تأثیر استفاده از آرد کنجد بر خواص حسی دونات.  . ا ولین همایش ملی فناوری‏های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی. 29-30 بهمن ماه، مشهد

شرفی، س.،  آریان‏فر، ا.، شیخ ‏الاسلامی، ز. 1393. اثر صمغ شهری و قدومه شیرازی بر رطوبت و فعالیت آبی کیک روغنی.   ا ولین همایش ملی فناوری‏های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی. 29-30 بهمن ماه، مشهد

شیخ ‏الاسلامی، ز. ، کريمي، م. 1376. مراحل پس از برداشت گندم و نقش آنها در ايجاد ضايعات. بررسي کيفيت نان و نقش آن در سلامتي. مشهد.

کريمي، م.  شیخ‏ الاسلامی، ز . 1378. راههاي جلوگيري از توليد آفلاتوکسين در پسته. اولين همايش آفلاتوکسين پسته. کرمان.

کريمي، م.  شیخ‏ الاسلامی، ز .1374. بررسي اثراتم مهاجرت مواد بسته بندي: مواد غذايي و اندازه گيري ميزان آن . هشتمين کنگره ملي صنايع غذايي ايران. کرج.

شیخ‏ الاسلامی، ز. 1376. جلوگيري از ضايعات آرد. همايش روز بهره وري. مشهد.

شیخ‏ الاسلامی، ز 1379. ميزان اسيد فيتيک در گندم , آرد و نانهاي ايراني. ستاد هماهنگي امور گندم کشور. تهران.

زهرا شيخ الاسلامي. مهدی کریمی. 1380. استفاده از ضايعات کارخانه هاي فرآوري مرکبات جهت مصارف غذايي. بهره برداري از منابع تجديد شونده و بازيافت در کشاورزي. اصفهان.

شیخ‏ الاسلامی، ز. ، کريمي، م. 1380. استفاده از ضايعات مرحله آسياب کردن گندم گامي در جهت بهره برداري. بهره برداري از منابع تجديد شونده و بازيافت در کشاورزي. اصفهان.

ملکوتي، ب.،   شيخ الاسلامي، ز.،   سحري، ا. 1380. بررسي‎مقايسه‎اي روي اسيد فيتيک نسبت مصرفي آن در انواع نانهاي تهران و مقايسه آنها با نانهاي خارجي. اثر روي در سلامت انسان. تهران.

کريمي، م.،   پورآذرنگ، ه.،   مرتضوي، س. ع.، شيخ الاسلامي، ز.   1379. بهره وري در استفاده از جنين و سبوس گندم گامي به سوي تأمين امنيت غذايي. سومين کنفرانس اقتصاد کشاورزي ايران. مشهد.

شیخ‏ الاسلامی، ز. ، کريمي،  م. 1380. بهداشت شيميايي و نقش انتقال مواد بسته بندي، مواد غذايي. دوازدهمين کنگره ملي صنايع غذايي. تهران.

کريمي، م.  شیخ‏ الاسلامی، ز. 1379. فاکتور هاي مورد نياز در طراحي مناسب واحد توليد نان صنعتي. همايش و نمايشگاه بزرگ صنايع غذايي. مشهد.

شیخ ‏الاسلامی، ز. ، کريمي، م.1378. بررسي فرآيند ميوه ها و سبزيها از گذشته تاکنون و پيشرفتهاي آن. اولين کنگره انجمن علوم و باغباني ايران. کرج.

شیخ ‏الاسلامی، ز. ، کريمي، م.1378. بررسي ضايعات برنج در عمليات پس از برداشت و صنايع تبديلي و راهکارها جهت کاهش آن. هفتمين گردهمايي برنج کشور. کرج.

کريمي، م.  شیخ ‏الاسلامی، ز. 1378. ارزش غذايي برنج و مشکلات تغذيه اي ناشي از مصرف آن در کشورهاي مصرف کننده. . هفتمين گردهمايي برنج کشور. کرج.

 
کنفرانس های خارجی
  

Ataye-Salehi, E.,   Taghinia, P.,   Sheikholeslami, Z . 2014. Effects of Pretreated Rice Bran on Wheat Dough Performance and Barbari Bread Quality . VIII.InternationalConference Agricultural  Engineering, 26-28, august, Kualalampur

Naghipour,F .,Karimi, M.,  Sahraiyan, B.,.,  Sheikholeslami , Z ., Functional effects of different humectants on dough rheology . International conference of agricultural engineering .8-12 Jul., 2012.Spain.

Hejrani, T., Mortazavi, A., Sheikholeslami , Z.,   Karimi, M.,   Ghiafeh Davoodi, M.,   Ranjbar , M. 2013. Improvement of baking parameters of frozen part baked Barbari bread by using gums and enzymes. 26-27 February. Mashhad.

Hejrani, T., Sheikholeslami , Z.,  Karimi, M.,  2014. Effect of hydrocolloid type and concentrations on part baked frozen Barbari bread. 1th International Conference on Natural Food Hydrocolloids. 22-23 October. Mashhad

Hejrani, T., Sheikholeslami , Z., Mortazavi, A.,  Ghiafeh Davoodi, M. 2014. The physiological and rheological effects of part baked frozen bread with guar and xanthan gums. 1th International Conference on Natural Food Hydrocolloids. 22-23 October. Mashhad

Yosefzadeh Sani, S.,   Ataye Salehi, E.,   Sheikholeslami, Z. 2014. Performance of different hydrocolloids in fried battered nuggets. 1th International Conference on Natural Food Hydrocolloids. 22-23 October. Mashhad

Sheikholeslami , Z., Mortazavi, A.,  Porazarang, H. 2014. Effect of guar and ascorbic acid on rheological and baking properties of insect damaged wheat flour. 1th International Conference on Natural Food Hydrocolloids. 22-23 October. Mashhad

Sheikholeslami, S.,   Karimi, M. 2014. Effect of guar gum and ascorbic acid on rheological and baking properties of composite bread (Wheat-barley). 1th International Conference on Natural Food Hydrocolloids. 22-23 October. Mashhad

 

 

پروژه های تحقیقاتی 
پروژه های تحقیقاتی اجرا شده
 

بررسی عملکرد، سازگاری و عمر انبارداری کیفیت واریته‏های انگور وارداتی از ترکمنستان و مقایسه آن با رقم‏های انگور محلی. (مجری طرح)

بررسی و تعیین روش‏های مناسب آماده‏سازی سبوس جهت کاهش میزان اسید فیتیک. (مجری طرح). 1388 تا 1390.

تعیین مقادیر استفاده و نحوه بکارگیری آنزیم‏ها به منظور تنظیم فعالیت آلفاآمیلازی آردهای تولیدی. (مجری طرح).  1388 تا 1390.

بررسی امکان جایگزینی آرد گندم با آرد جو کامل و بدون پوشینه در تهیه نان مسطح و بهینه‏سازی فرمولاسیون آن. . (مجری طرح). 1389 تا 1391.

بررسی اثر افزودن کنسانتره و پوره آلو بعنوان یک افزودنی طبیعی بر خواص کیفی و عمر انباری نان مسطح. (مجری طرح). 1391 تا 1393..

بررسی اثر افزودنی‏های مختلف(آنزیم‏ها، صمغ‏ و بهبوددهنده‏) بر ویژگی‏های رئولوژی خمیر و نان‏های منجمد. (مجری طرح). 1391 تا 1392.

ارائه فرمولاسیون و اصلاح فرآیند به منظور تولید نان با ماندگاری حداقل یک ماه"(مجری طرح). 1391 تا 1393.

  بهبود خواص کمی و کیفی ماندگاری نان بربری توسط افزودنی طبیعی (کنسانتره کشمش) " (مجری طرح). 1391 تا 1393.

بررسي امکان بهينه سازي مرحله تهيه خمير و تخمير آن در نان سنتي مشهد جهت کاهش ضايعات  (مجری طرح) سال75-77.          

بررسي امکان تهيه فرمولاسيون نيمه آماده پخت جهت يکنواخت شدن کيفيت نان (مجری طرح) سال79-82.

بررسي تقش افزودني، درصد استخراج آرد بترتيب زماني مخلوط کردن خميربرحفظ رطوبت و کيفيت نان نيمه حجيم صنعتي  (مجری طرح) سال80-82.

انتخاب بهترين شرايط بسته بندي گيلاس سياه مشهد و زردآلو در جهت افزايش عمرانباري و توسعه صادرات آن (مجری طرح) سال79-82.

بررسي تأثير نوع رقم، شرايط فرآينده بسته بندي بر کيفيت و بازار پسندي برگه زردآلوي خراسان (مجری طرح) سال 80-82.

بررسي اثر زمان برداشت و بسته بندي بر کيفيت زردآلو  جهت افزايش عمر انباري و توسعه صادرات آن (مجری طرح) سال 72-89

انتخاب و متناسب کردن روش هاي سريع ارزيابي گندم و آرد براي نان مسطح(مجری طرح) سال87- 89.

بررسي تأثير نقش افزودن عصاره و پودر مالت به آرد گندم جهت به تأخير انداختن بياتي و بهبود کيفيت نانهاي مسطح (مجری طرح) سال 78-80.

بررسی تأثیر امولسیفایر و صمغ طبیعی بر بهبود کیفیت کیک اسفنجی(مجری طرح) سال92- 94.

بررسی استخراج صمغ های بومی ایران (بالنگوی سیاه، صمغ کتیرا و دانه ریحان) و اثر افزودن آن ها  بر ویژگی های رئولوژیکی، حسی و فیزیکی خمیر و نان منجمد(مجری طرح) سال92- 94.      

 
پروژه های تحقیقاتی در حال اجرا
 
مقايسه صمغ های بومی (کتیرا، بالنگو و شاهی) با گوار   بر   بهبودویژگی های رئولوژیک و کیفی نان تهیه شده از آردگندم سن زده(مجری طرح)

تاثیر صمغ های بومی (کتیرا و شاهی) و لاین های آرد تریتیکاله   بر ویژگی های رئولوژیکی و کیفی بر محصولات آردی (نان، کیک و بیسکوییت) (مجری طرح)

 

 

تالیف و ترجمه کتاب 

کتاب

سيدعلي مرتضوي-زهرا شيخ الاسلامي . 1385. فن اوريهاي نوين صنايع غذايي. انتشارات  واژگان خرد. 334 ص.
دهة دوم تلاش مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی(فناوریهای پس از برداشت و فرآوری غلات) سمت همکار
کتابچه فناوری های نوین و خدمات علمی موسسه تحقيقات فني و مهندسی  کشاورزي سمت همکار

نشریات فنی و ترویجی
 
  

زهرا شيخ الاسلامي، ز. 1380. بهينه سازي مرحله تهيه خمير و تخمير در نان سنتي مشهد. نشريه ترويجي، الف/328/79.

زهرا شيخ الاسلامي، ز. 1377. بررسي اثرات ضد تغذيه اي اسيدفيتيک در نان و روشهاي کاهش آن. نشريه ترويجي، الف/280/.78

زهرا شيخ الاسلامي، ز. 1389. آماده سازی سبوس جهت افزودن مجدد به نان و افزایش ارزش تغذیه ای. شماره 1327/89

شيخ الاسلامي، ز.، . 1377. نقش نان در تغذيه. فصلنامه زنان روستايي. زمستان، شماره7 .
 
يافته هاي قابل ترويج سال 1393 سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج کشاورزي سمت همکار
 

راهنمایی و مشاوره پایان نامه
  

نقی ‏پور،   ف. 1391. پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی، بررسی امکان تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از سورگوم، شیر سویا و صمغ‏های گوار و گرانتان. (مشاور). فردوسی مشهد.

شهرکی، ر. 1392. پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی. تأثیر استفاده از امواج فراصوت و افزودی‏های مختلف بر خواص رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاری نان حجیم. (راهنما) دانشگاه تبریز.

عبدالهی، ا. 1389. پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی. احیاء مارمالاد سنتی به‏رب و بهینه‏سازی فرآیند آن. (مشاور). دانشگاه آزاد سبزوار.

فهیم ادیب اصل، ا. 1389. پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی. بررسی اثر افزودن آرد جو بدون پوشینه بر خواص کیفی تغذیه‏ای نان مسطح. (مشاور). دانشگاه آزاد قوچان.

تنوری، ط.. 1390. پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی.  استفاده از پوشش‏های خوراکی در حفظ و ارزش کیفی و انبارمانی برش‏های آماده گلابی. (مشاور). دانشگاه آزاد قوچان.

کیهانی، و. 1390. پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی.  بررسی و مقایسه عملکرد عصاره چوبک با امولسیفایرهای معمول بر بهود کیفیت کیک روغنی. (مشاور). دانشگاه آزاد سبزوار.

عباسی، م. 1390. پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی.  ارزشیابی کاربرد پوشش‏های خوراکی در بهبود کیفیت و کاهش جذب روغن در فرآورده‏های سیب‏زمینی. (مشاور). دانشگاه آزاد قوچان.

تختی، م. 1390. پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی.  بررسی اثر افزودن کنسانتره کشمش به خمیر نان به‏عنوان یک افزودنی طبیعی بر ویژگی‏های کیفی، رئولوژیکی و مدن ماندگاری نان بربری. (راهنما). دانشگاه آزاد سبزوار.

مهدویان، س. 1390. پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی.  بررسی تأثیر نسبت گلوتن به نشاسته بر روی خواص رئولوژیکی خمیر و خواص حسی در نان بربری و به تعویق انداختن بیاتی در آن. (راهنما). دانشگاه آزاد سبزوار.

جعفری، ز. 1390. پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی. اثر افزودن آلوی تازه و خشک بر خواص حسی، رئولوژیکی و ماندگاری نان. (راهنما). دانشگاه آزاد سبزوار.

راه چمنی، ع. 1391. پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی. بررسی تأثیر رومال‏های نوین بر کیفیت نان بربری. (راهنما). دانشگاه آزاد قوچان.

پاکباطن، س. 1390. پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی. مقایسه اثر امولسیون‏سازی به روش فیزیکی (امواج اولتراسونیک) و شیمیایی (استفاده از E471 ) و توام بر بهوبد کیفیت کیک روغنی. (مشاور). دانشگاه آزاد سبزوار.

بهمن‏ آبادی، ج. 1390. پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی عصاره زرشک توسط فناوری اولتراسوند به کمک روش سطح پاسخ. (مشاور). دانشگاه آزاد قوچان.

هجری ظریفی، س. 1390. پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی. تأثیر جوانه هسته خرما در بهبود خمیر و نان حجیم. (مشاور). دانشگاه آزاد سبزوار.

پورحاجی، ف. 1391. پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی. بررسی تأثیر خواص آنتی اکسیدان چای سبز بر خواص کیفی دونات سرخ شده. (مشاور). دانشگاه آزاد سبزوار.

شاهسون تبریزی، آ. 1391. پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی. بررسی تأثیر امواج فراصوت و آرد سویا بر خواص کیفی نان قالبی. (راهنما). دانشگاه آزاد قوچان.

هجرانی، ت. 1391. پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی. بررسی اثر آنزیم‏های (لیپاز و آمیلاز) و صمغ‏های گوار و گزانتان بر ویژگی‏های رئولوژیکی و ساختار خمیر و نان‏های منجمد. (راهنما). دانشگاه آزاد سبزوار.

صفا، ر. 1391. پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی. بررسی تأثیر اختلاط آرد گندم و دانه سنگینک بر خواص کیفی و تغذیه‏ای نان بربری نیمه حجیم. (راهنما). دانشگاه آزاد قوچان.

رنجبر ترشیزی، م. 1391. پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی. بررسی اثر اسید آسکوربیک، گلیسرول و داتم بر ویژگی‏های کیفی ساختار و خمیر و نان منجمد. (مشاور). دانشگاه آزاد سبزوار.

تقی‏نیا، پ. 1391. پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی. بررسی تأثیر اختلاط ارد گندم با سبوس برنچ پیش فرآیند شده بر خواص رئولوژیکی خمیر و ویژگی‏های کمی و کیفی نان بربری. (مشاور). دانشگاه آزاد قوچان.

شجاعی، ص. 1391. پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی. بررسی امکان استفاده از آرد گندم سن‏زده در تولید کیک روغنی. (مشاور). دانشگاه آزاد قوچان.

صبوری، ن. 1391. پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی. فرمولاسیون و تهیه شکلات صبحانه کشمش. (مشاور). دانشگاه آزاد قوچان.

الهی، ش. 1392. پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی. بررسی تأثیر امواج فراصوت و افزودن صمغ گزانتان و پروتئین WPC بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک فنجانی بدون تخم‏مرغ. (راهنما). دانشگاه آزاد قوچان.

افشاریان طرقبه، س 1392. پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی. بررسی اثر ضدمیکروبی روغن‏های ضروری پوست پرتقال بر روش میکروبی و خواص کیفی کیک. (راهنما). دانشگاه آزاد قوچان

آیدین پهلوان، آ. 1392.  پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی. ارزیابی همبستگی میان خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد گندم با ویژگی‏های کیفی برخی از انواع نان‏های سنتی جهت ارائه روش‏های سریع تطبیق کیفیت آرد و نان. (راهنما). دانشگاه آزاد سبزوار

عینی‏ زاده زنجانی، ط. 1392.  پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی. بررسی تأثیر امواج فراصوت بر خواص رئولوژی، شیمیایی و حسی نان تهیه شده از آردهای با گلوتن ضعیف. (راهنما). دانشگاه آزاد قوچان

صحراگرد، م. 1392.  پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی. بررسی. تعیین همبستگی بین آزمون‏های پردازش تصویر و با آزمون‏های حسی و فیزیکی جهت تعیین کیفیت نان باگت. (راهنما). دانشگاه آزاد قوچان

شیرزائی. 1392.  پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی. بررسی تأثیر مشروط‏سازی با امواج اولتراسوند بر خواص آسیابانی و عملکرد آرد تولیدی. (راهنما). دانشگاه آزاد قوچان

یزدانی، آ. 1392.  پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی. بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم با آرد جو بدون پوشینه بر خواص تغذیه‏ای و حسی کیک روغنی. (مشاور). دانشگاه آزاد قوچان.

امیدفر، ا. ع. 1392.  پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی. بررسی تأثیر افزودن مالت ذرت و جو بر خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و تغذیه‏ای نان بربری نیمه‏حجیم. (مشاور). دانشگاه آزاد قوچان.

جعفری، س.1392.  پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی. بررسی تأثیر افزودن ژلاتین خوراکی بر خواص کیفی و ماندگاری نان بربری. (مشاور). دانشگاه آزاد قوچان.

احمدی، س.1392.  پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی. بهینه‏سازی استخراج عصاره کلم قرمز با تکنولوژی التراسوند به روش پاسخ سطح . (مشاور). دانشگاه آزاد قوچان.

یوسف‏زاده ثانی، س.1392.  پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی. تأثیر افزودن آرد سویا و ذرت و فرایند فراصوت بر رئولوژی خمیر و ویژگی بافتی، حسی و تغذیه‏ای ناگت مرغ. (مشاور). دانشگاه آزاد قوچان.

رجبی احمدآباد، ح. 1393.  پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی. بررسی تأثیر امواج فراصوت و صمغ بومی بر خواص کیفی و رئولوژی نان قالبی ترکیبی (گندم-تریتیکاله). (راهنما). دانشگاه آزاد قوچان.

فصیحی‏ فر، م.1393.  پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی. بررسی تأثیر افزودن عصاره رازیانه بر ویژگی‏های بافتی، حسی و ماندگاری نان سنتی و حجیم. (مشاور). دانشگاه آزاد قوچان.

حکم‏ آبادی، ف.1393.  پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی. اثر آرد تریتیکاله و هیدروکلوئید بومی بر خواص کیفی کیک روغنی. (مشاور). دانشگاه آزاد قوچان.

اکرم، م.1393.  پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی. بررسی تأثیر صمغ دانه شاهی و شربت ذرت با فروکتوز بالا بر روی خواص رئولوژیکی خمیر و ویژگی های بافتی و حسی نان بربری. . (راهنما). دانشگاه آزاد قوچان.


عضویت در مجامع علمی 
  

عضوء اتاق فکر بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی.

مسئول هماهنگی کارگروه صنعت آرد و نان در تهیه و تدوین طرح جامع گندم.

عضوء شورای انتشارات مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی.

ارزیاب و داور طرح‏های مرکز رشد کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی خراسان رضوی.

عضوء کمیته فنی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی.

تشويقات:


تشویقات

  

رتبه اول طرح فناورانه جشنواره فردوسي. سال 1386.

رياست مؤسسه تحقيقات فني و مهندسي کشاورزي. سال 1378.

مديرکل استاندارد و تحقيقات صنعتي خراسان. سال 1380.

مدير کل دفتر سازمانهاي بين المللي و منطقه اي.سال 1378.

رياست مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي خراسان.سال 1386.

رياست مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي خراسان.سال 1388.

استاندار خراسان رضوي (مقاله پوستر برتر). سال 1389.

دبیر همایش فراملی(مقاله برتر). سال1390.

دریافت لوح تقدیر از رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی   به مناسبت محقق زن نمونه در روز بزرگداشت مقام زن، سال

دریافت لوح تقدیر از رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی  به مناسبت همکاری در پیشبرد اهداف عالیه تحقیقات کشاورزی در سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی، سال

تقدیر به مناسبت حضور و داوری در اولین همایش میان‏وعده‏های غذایی در سال 1393.

تقدیر به مناسبت همکاری در طرح برتر پژوهشی با عنوان "بررسی انواع افزودنی‏ها و بهینه‏سازی سطوح مصرف مؤثر آن‏ها در افزایش ماندگاری نان" در سال 1391.

مقاله برتر نخستین همایش ملی شیمی سبز با عنوان "بهبود فرآیند عصاره‏گیری از گیاه چوبک با امواج فراصوت" در سال 1390.

مقاله برتر نخستین همایش فراملی بهینه‏سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی با عنوان "مقایسه اثر دو هموکتانت پلی سوربات 60 و سوربیتول بر کیفیت و ماندگاری نان بربری" در سال 1390.

مقاله برتر "انتخاب و متناسب کردن روش‏های سریع ارزیابی کیفیت گندم و ارد برای نان مسطح جهت تسریع در تشخیص کیفیت" در سال 1389.

کسب رتبه دوم پژوهشگران برتر دانشگاهی و مراکز پژوهشی در سال 1393.

کسب رتبه اول در هفتمین جشنواره ملی فن‏آفرینی شیخ بهایی در بخش طراحان کسب و کار با ارائه طرح با عنوان "بهبود مواد غذایی.

کسب رتبه اول در دومین جشنواره و نمایشگاه ملی علم تا عمل: نوآوری و تجاری‏سازی در عرصه ملی با ارائه طرح با عنوان  "تولید بهبود دهنده‏های نان و فرآورده‏های آردبر.

کسب رتبه اول عضوء شورای راهبردی کانون هماهنگی دانش و صنعت نان‏های صنعتی بعنوان کانون برتر.


سایر موارد

 

تولید دانش فنی/ اختراع:

شیخ ‏الاسلامی، ز.، کریمی،   م.، قیافه داودی، م.  1392. فرمولاسیون، تولید بهبود دهنده آرد گندم‏های سن‏ زده. سازمان پژوهش‏های علم و صنعتی ایران. (مجری طرح)

کریمی، م.، قیافه داودی،   م.، شیخ‏ الاسلامی ، ز.،    نقی‏پور، ف.، صحرائیان، ب. 1391. افزایش ماندگاری نان با استفاده از افزودنی‏های مناسب. رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی (همکار طرح)