سه شنبه ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۸  -  Tuesday, April 23, 2019
جستجوی پیشرفته
بخش های تحقیقاتی استانی  » دکتر ندا مفتون آزاد



[_HprPDF] ندا مفتون آزاد نام و نام خانوادگی
استادیار پژوهش مرتبه علمی
عضو هیئت علمی سمت
صنایع غذایی-تکنولوژی های پس از برداشت تخصص
زرقان - بلوار شهید بخشنده - مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی فارس محل کار
nedamaftoonazad@gmail.com پست الکترونیک
07132622432 شماره تماس
07132622471 فکس

سوابق

سوابق
 

سوابق تحصیلی

  لیسانس، مهندسی صنایع غذایی، دانشگاه شیراز، 1373

فوق لیسانس، صنایع غذایی، دانشگاه شیراز، 1376

دکتری، صنایع غذایی-تکنولوژی های پس از برداشت میوه ها و سبزیها، دانشگاه مک گیل، 1385


 

سوابق شغلی

  عضو هیئت علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی فارس، از سال 1376 تاکنون

 
سوابق اجرایی

 

  • معاون پژوهشی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی فارس، 1392-1390
  • مسئول شورای انتشارات مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی فارس، 1393 تاکنون
  • مسئول کمیته نانو سازمان جهاد کشاورزی فارس، 1391
  • محقق معین سازمان جهاد کشاورزی فارس، 1390-1389
  • عضو کمیته علمی همایش ارگانیگ، آبان ماه 1394، شیراز

 

 

سوابق تدریس
 

  • شیمی شیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی فرآورده های لبنی، کارشناسی، دانشگاه جامع علمی و کاربردی شیراز، نیمسال تحصیلی اول و دوم سال 1378.
  • تکنولوژی پس از برداشت میوه ها و سبزی ها (دستیار آموزشی)، کارشناسی، دانشگاه مک گیل کانادا، نیمسال تحصیلی اول 2004- 2002.
  • فرآیند مواد غذایی (دستیار آموزشی)، کارشناسی، دانشگاه مک گیل کانادا، نیمسال تحصیلی دوم 2005- 2003.
  • میکروبیولوژی مواد غذایی (دستیار آموزشی)، کارشناسی، دانشگاه شیراز، نیمسال تحصیلی دوم1374- 1372.
  • تکنولوژی آب پنیر، کارشناسی، دانشگاه جامع علمی و کاربردی شیراز، نیمسال تحصیلی دوم 1388-1386.
  • روشهای نوین بسته بندی مواد غذایی، کارشناسی، دانشگاه جامع علمی و کاربردی شیراز، نیمسال تحصیلی اول 1389-1386.
  • شیمی مواد غذایی، کارشناسی، دانشگاه شیراز، نیمسال تحصیلی دوم 1390-1386.
  • انگلیسی تخصصی، کارشناسی، دانشگاه جامع علمی و کاربردی شیراز، نیمسال تحصیلی اول و دوم 1387.
  • کارگاه آموزشی مدلسازی ریاضی فرآیندهای زیستی و سیستم های بیولوژیک. پژوهشکده بیو تکنولوژی، کرج، اردیبهشت 1387.
  • کارگاه آموزشی DMA ، موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، کرج، اسفند 1388.
  • کارگاه آموزشی مدلسازی ریاضی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، کرج، اسفند 1389.
  • دوره آموزشی نانو در صنایع غذایی، مرکز آموزش کارکنان سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، کرج، آذر 1390.
  • دوره آموزشی بهره وری در کشاورزی، سازمان جهاد کشاورزی فارس، شیراز، مهر 1392.
  • دوره آموزشی مقاله نویسی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی، شیراز، 1392-1391.

 مقاله های چاپ شده در مجلات انگلیسی

 
 

  1. Maftoonazad, N. and Ramaswamy, H.S. 2005. Postharvest shelf-life extension of avocados using methyl cellulose-based coating. LWT: Food Science and Technology, 38(6): 617-624.
  2. Maftoonazad, N. and Ramaswamy, H.S. 2006. Spectral measurements in fruits and vegetables. Stewart Postharvest Reviews, (special Edition), 1:8, 1-10.
  3. Maftoonazad, N., Ramaswamy, H.S.   and Marcotte, M. 2008. Shelf life extension of peaches through sodium alginate and methyl cellulose coating. International Journal of Food Science and Technology, 43: 951-957.
  4. Maftoonazad, N., Ramaswamy, H. S. and Marcotte, M. 2007. Evaluation of factors affecting water vapor permeability, mechanical properties and opacity of pectin-based films using response surface methodology. Journal of Food Process Engineering, 30:539-563.
  5. Azarpazhouh, E, Maftoonazad, N. and Ramaswamy, H. S. 2007. Rheology of food Puree. Stewart Postharvest Reviews, 8: 15-20.
  6. Maftoonazad, N., Ramaswamy, H.S., Moalemian, M. and Kushalappa, A. C. 2007. Use of pectin-based edible coating to decrease physical and physiological changes in avocado as influenced by Lasiodiplodia theobromae infection. Carbohydrate Polymer, 68:341-349.
  7. Maftoonazad, N. and Ramaswamy, H. S. 2008. Effect of Pectin –based Coating on the Kinetics of Quality Changes Associated with Stored Avocados . Journal of Food Processing and Preservation, 32: 621-643.
  8. Maftoonazad, N., Ramaswamy, H. S. and Marcotte, M. 2007. Moisture sorption behavior and effect of moisture content and sorbitol on thermo-mechanical and barrier properties of pectin based edible films. International Journal of Food Engineering, 3(4): 1-26.
  9. Maftoonazad, N., Karimi, Y., Ramaswamy, H.S. and Prasher, S. O. 2011. Artificial neural network modeling of hyperspectral radiometric data for quality changes associated with avocado during storage.  Journal of Food Processing and Preservation, 35:432-446.
  10. Roustapour, O. R., Hosseinalipour, M., Ghobadian, B., Mohaghegh, F. and Maftoonazad, N. 2009. A proposed numerical-experimental method for drying kinetics in a spray dryer. Journal of Food Engineering, 90: 20-26.
  11. Maftoonazad, N. and Badii, F. 2009. Use of edible films and coatings to extend the shelf life of food products. Recent Patents on Food, Nutrition and Agriculture, 1: 160-168.
  12. Karimi, Y., Maftoonazad, N., Ramaswamy, H.S., Prasher, S. O. and Marcotte, M. 2012. Application of hyperspectral techniques for color classification avocados subjected to different treatments. Food Bioprocess Technology, 5: 252-264.
  13. Maftoonazad, N. 2010. Use of osmotic dehydration to improve fruits and vegetables quality during processing. Recent Patents on Food, Nutrition and Agriculture, 2: 98-108.
  14. Rezaei Taghiabadi, M., Maftoonazad, N., Badii, F., Hosseini, S.E. and Ramaswamy, H. S. 2011. Physicochemical properties of tragacanth films. Research and review in polymers, 2(1):
  15. Moalemiyan, M., Ramaswamy, H. S. and Maftoonazad, N. 2011. Pectin- based edible coating for shelf life extension of Ataulfo mango. Journal of Food Process Engineering, 35: 572-600.
  16. Ravanfar, R., Niakousari, M. and Maftoonazad, N.2012. Postharvest sour cherry quality and safety maintenance by exposure to Hot- water or treatment with fresh Aloe vera gel. Journal of Food Science and Technology, 10: 2872-2876.
  17. Roustapour, O.R., Maftoonazad, N. and Sarshar, M. 2012. Determination of pomegranate Juice powder properties produced by a Pilot Plant Spray Dryer with a Two-Fluid Nozzle. Drying Technology: 30: 1906-1917.
  18. Roshan, V., Maftoonazad, N., Bahmanzadegan, A., and Yazdani, M. 2012. Headspace analysis of fresh, salted and dried corm of p ersian shallot ( Allium hirtifolium ) technique. Analytical Chemistry lette, 2(1): 7-12.
  19. Farahnaky, A., Azizi, R., Majzoobi, M., Mesbahi, G.H., Maftoonazad, N. 2013. Using power ultrasound for cold gelation of kappa-carrageenan in presence of sodium ions. Innovative Food Science and Emerging Technology, 20: 173-181.
  20. Ansari, S. Maftoon-Azad, Hosseini, E., Farahnaky, A. and Asadi, G.H. 2014. Modeling the Rehydration Behavior of Dried Figs. Journal of Agricultural Science and Technology, 17: 133-144.
  21. Ansari, S. Maftoon-Azad, Hosseini, E., Farahnaky, A. and Asadi, G.H. 2014. Kinetics of Color and Texture Changes in Rehydrated Fig. Tarım Bilimleri Dergisi-Journal of Agricultural Sciences, 21(1):
  22. Maftoonazad, N., Badii, F. and Shahamirian, M. 2013. Recent Innovations in the area of edible films and coatings. Recent Patent on Food, Nutrition and Agriculture, 5: 201-213.
  23. Ansari, S. Maftoon-Azad, Hosseini, E., Farahnaky, A. and Badii. F. 2014. Effect of moisture content on textural attributes of dried figs. International Agrophysics, 28: 403-412.

 


مقاله های چاپ شده در مجلات علمی - پژوهشی

 

  1. مفتون آزاد، ن   1380. تبديل ضايعات محصولات کشاورزي به پروتئين قابل مصرف. مجله تحقيقات مهندسي کشاورزي.  جلد 2، صفحات 64-51.
  2. محمدزاده، ج.، فاميل مومن،‌ر. و مفتون آزاد، ن.  1385. مطالعه روشهاي مختلف پوستگيري کلزا و تاثير آن بر کميت و کيفيت روغن استحصالي. مجله تحقيقات مهندسي کشاورزي، جلد 26، صفحات 28-17.
  3. سرمدي زاده، د.، بديعي، ف.، احساني، م.، مفتون آزاد، ن. و گودرزی، ف. 1390. مطالعه اثر پوشش بر پايه ايزوله پروتئين سويا بر خواص خلال سيب زميني سرخ شده با استفاده از روش پاسخ سطح. مجله علوم تغذيه و صنايع غذايي ايران. شماره 2، صفحات 86-75.
  4. رضایی تقی آبادی، م.، مفتون آزاد، ن.، بدیعی، ف. و حسینی، ا. 1390. ارزیابی فاکتورهای موثر بر خواص مکانیکی، کدورت و نفوذپذیری نسبت به بخار آب فیلم های خوراکی بر پایه صمغ تراگاکانت با استفاده از متدولوژی پاسخ سطح. مجله علوم تغذيه و صنايع غذايي ايران. جلد 37، شماره 9، صفحات 134-123.
  5. عامري شهرابي، آ.، بديعي، ف.، احساني، م.، مفتون آزاد، ن.، و سرمدي زاده، د. 1390. بررسي خواص عملگر و حرارتي کنسانتره و ايزوله پروتئين نخود و سويا. مجله علوم تغذيه و صنايع غذايي ايران. جلد 6، شماره 3، صفحات 58-49.
  6. فروزنده، ف.، مفتون آزاد، ن.، فرحناکی، ع. و حسینی، ا. 1393. سنجش ویژگی های رئولوژیک کنسانتره آب انجیر با استفاده از روش پاسخ سطحی: تاثیر دما و غلظت هیدروکلویید. مجله علوم تغذيه و صنايع غذايي ايران. جلد 11، شماره 1، صفحات 105-95.
  7. فروزنده، ف.، مفتون آزاد، ن.، فرحناکی، ع. و حسینی، ا. 1392. تولید کنسانتره انجیر از میوه انجیر خشک (واریته سبز) و بررسی تغییرات رنگ آن در طول تغلیظ. . مجله علوم تغذيه و صنايع غذايي ايران. جلد 41، شماره 10، صفحات 148-141.
  8. فرجي، ن.،‌مفتون آزاد، ن.، فرحناکي، ع. بديعي،‌ف. و حسيني، ا. 1394. بررسی تاثیر تیمار های مختلف در کنترل قهوه ای شدن انجیر نیمه مرطوب (پرسی) رقم سبز استهبان. مجله علوم تغذيه و صنايع غذايي ايران. جلد 41، شماره 12، صفحات 180-171.
  9. جوکار، اکبر ، علی زمردیان، ندا مفتون آزاد و لادن جوکار . 1390. تعیین شرایط بهینه خشک کردن دانه انار در خشک کن خورشیدی با استفاده از رویه سطح پاسخ. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی. جلد 2، صفحات 27-17.
  10. عامري شهرابي، آ.، بديعي، ف.، مفتون آزاد، ن.، و احساني، م. 1392. مطالعه ویژگی های فیلم خوراکی ایزوله پروتئین نخود با روش سطح پاسخ، فصلنامه علوم و صنايع غذايي. جلد 38، شماره 10، صفحات 101-89.
  11. تدین، م، معافپوریان، غ و مفتون آزاد، ن. .1392 اثر ترکیبات فسنوترون، فولویک اسید و براسینولاید بر عملکرد کمی و کیفی انگور دیم رقم خلیلی . مجله علوم و فنون باغبانی ایران، جلد 14، شماره 4، صفحات 518-501.
  12. سرمدي زاده، د.، بديعي، ف.، مفتون آزاد، ن.، احساني، م.، عامري شهرابي، آ. 1392. بررسی اثر گلیسرول و سوربیتول بر وی ژگیهای فیلم های خوراکی ایزوله پروتئین سویا به روش سطح پاسخ . فصلنامه علوم و صنايع غذايي. جلد 40، شماره 10، صفحات 116-103.
  13. روستاپور، ا.، مفتون آزاد، ن. و خالواحمدي، ا. 1394. مطالعه سينتيک خشک شدن و چروکيدگي ورقه هاي نازک سيب زميني در خشک کن جريان هواي موازي. مجله علوم و صنايع غذايي ايران. جلد 41، شماره، 12، صفحات 122-109.

 

 
 

مقاله های چاپ شده در مجلات علمی-ترویجی

  1.   مفتون آزاد، ن. 1378. فرآيند مواد غذايي سيال با استفاده از حرارت دادن اهمي. مجله استاندارد ايران، شماره 87، صفحات 10-7.
  2. مفتون آزاد، ن. 1378. استفاده از پوشش چربي ها در افزايش ماندگاري مواد غذايي. مجله استاندارد ايران، شماره 87، صفحات 30-28. 

 

مقاله های ارائه شده در کنفرانس های داخلی و خارجی

کنفرانس های داخلی
 

  1. مفتون آزاد، ن. و کرباسي، ا. 1377. استفاده از پوشش هاي خوراکي در بسته بندي مواد غذايي. کنفرانس فرآوري و صادرات مواد غذايي. 21-20 ارديبهشت. شيراز.
  2. مفتون آزاد، ن. و کرباسي، ا. 1377. افزودني هاي مواد غذايي و ايمني آنها. نهمين کنگره مواد غذايي. 18-17 آبان. کرج.
  3. مفتون آزاد، ن. 1377. پاستوريزاسيون غير حرارتي غذاهاي مايع با استفاده از ميدان هاي الکتريکي پالسي. کنگره صنایع غذایی، 7-6 اردیبهشت. مشهد.
  4. مفتون آزاد، ن. 1377. فرآیند حرارتی غذاهای مایع با استفاده از روش اهمی. کنگره صنایع غذایی، 7-6 اردیبهشت. مشهد.
  5. مفتون آزاد، ن. و فصیحیان، ن. 1379. استفاده از مشتقات اولئیک اسید در افزایش سرعت خشک کردن انگور بیدانه. اولین همایش انگور، 18 تیر. قزوین  
  6. مفتون آزاد، ن. 1379. مطالعه و بررسی ارقام مختلف انگور بوانات فارس برای تبدیل و فرآوری. اولین همایش انگور، 18 تیر. قزوین.
  7. مفتون آزاد، ن. 1379. تولید محصولات با ارزش افزوده از میوه خرما با کیفیت پایین. ششمین کنگره خرما. 26-25 مرداد. ارگ جدید بم.
  8. مفتون آزاد، ن. 1386. پیش بینی تغییرات کیفی میوه های پوشش دار و بدون پوشش آووکادو در حین نگهداری در دماهای مختلف با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی. هفدهمین کنگره صنایع غذایی. 30-29 آبان. ارومیه.
  9. مفتون آزاد، ن. 1387. توليد فيلم خوراکي از ضايعات محصولات کشاورزي. سومين کنگره ملي بازيافت و استفاده از منابع آلي تجديد شونده در کشاورزي. 4-2 اردیبهشت. اصفهان.
  10. شاه اميريان، م.، مفتون آزاد، ن. زارعي فرد، م. و زارع، ا. 1387. بررسي امکان سنجي استفاده از زايدات محصولات باغي. سومين کنگره ملي بازيافت و استفاده از منابع آلي تجديد شونده در کشاورزي. 4-2 اردیبهشت. اصفهان.
  11. مفتون آزاد، ن.، کريمي، ی.، راماسوامي، ه. و پراشر، ا. 1387. استفاده از تصويربرداري هاي ابرطيف سنجي و شبکه هاي مصنوعي عصبي در پيش بيني تغيرات کيفي ميوه هاي پوشش دار و بدون پوشش آووکادو در حين نگهداري در دماهاي مختلف. هيجدهمين کنگره ملي صنايع غذايي. 24-22 مه. مشهد.
  12. مفتون آزاد، ن. 1387. استانداردها و فاکتورهاي موثر بر خصوصيات کمي و کيفي محصولات گوجه فرنگي. اولين کنگره ملي فناوری تولید و فرآوری گوجه فرنگي. 23-22 بهمن، مشهد.
  13. مفتون آزاد، ن. 1388. استفاده از ژلاتين در توليد محصولات غذايي حلال. 30-29 اردبیهشت. شیراز.
  14. مفتون آزاد، ن. 1388. دستور العمل هاي کلي در توليد غذاي حلال. 30-29 اردبیهشت. شیراز.
  15. مفتون آزاد، ن.، شاه اميريان، م.، جوکار، ا. و زارع، ح. 1389. بهينه سازي فرآيند خشک کردن اسمزي انجير در محلو ل هاي شکر – نمک با استفاده از متدولوژي سطح پاسخ. نوزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی. 23-22 آبان. تهران.
  16. مفتون آزاد، ن.، جواديان، ش.، زارعي فرد، م. و سرشار، م. 1389. تدوين دانش فني دستگاه پوشش دهنده فيلم خوراکي در مقياس نيمه صنعتي به منظور افزايش ماندگاري ميوه مرکبات. نوزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی. 23-22 آبان. تهران.
  17. مفتون آزاد، ن.، فروزنده، ف.، فرحناکي، ع. و حسيني، ا. 1389. مطالعه سينتيک تغييرات رنگ در حين توليد کنسانتره از انجيرهاي درجه 3 منطقه استهبان. نوزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی. 23-22 آبان.تهران.
  18. مفتون آزاد، ن.، جوکار، ا.، شاه اميريان، م.‌، روستاپور، ا. 1389. تعیین شرايط بهینه خشک کردن انجير سبز استهبان. نوزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی. 23-22 آبان.تهران.
  19. رضايي، م.، مفتون آزاد، ن.، بديعي، ف.، حسيني، ا. 1389. اثر پوشش خوراکي کتيرا بر خصوصيات کيفي ميوه کيوي در حين نگهداري. نوزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی. 23-22 آبان.تهران.
  20. رضايي، م.، مفتون آزاد، ن.، بديعي، ف.، حسيني، ا. 1389. ارزيابي فاکتورهاي موثر بر خصوصيات ممانعت کنندگي، مکانيکي و کدورت فيلم هاي بر پايه کتيرا  با استفاده از متدولوژي سطح پاسخ. نوزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی. 23-22 آبان.تهران.
  21. شاه اميريان، م.، مفتون آزاد، ن.، جوکار، ل. و  بنيان پور، ع. 1389. بررسی تغییرات فاکتورهای کیفی و رنگ روغن زيتون حاصل از چهار رقم زيتون در استان فارس در شرايط مختلف نگهداري. نوزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی. 23-22 آبان. تهران.
  22. سرمدي زاده، د.، بديعي، ف.، احساني، م.، مفتون آزاد، ن. و گودرزی، ف. 1389. کاربرد روش پاسخ سطح برای مطالعه اثر پوشش دهی خلال سیب زمینی با ایزوله پروتئین سویا. نوزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی. 23-22 آبان.تهران.
  23. عامري شهرابي، آ.، بديعي، ف.، احساني، م.، مفتون آزاد، ن. 1389. مقايسه خصوصيات کنسانتره و ايزوله پروتئيني سويا با محصولات سويا. نوزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی. 23-22 آبان.تهران.
  24. شاه اميريان، م.، مفتون آزاد، ن. و  زارع، ا. 1389. بررسی امکان استفاده از انجیرهای ضایعاتی در توليد انجير پرسي و مرباي انجير با استفاده از آناليز . SWOT نوزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی. 23-22 آبان. تهران.
  25. جوکار، ا. زمردیان، ع.، مفتون آزاد، ن. و جوکار، ل. 1389. تعیین شرایط بهینه خشک کردن در دانه انار در خشک کن خورشیدی با استفاده از رویه سطح پاسخ. نوزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی. 23-22 آبان. تهران.
  26. مفتون آزاد، ن.، شاه اميريان، م.، شاهرخي، ا. شاهپوريان، م. 1389. سيستم HACCP در مراحل پس از برداشت ميوه خرما با هدف توليد محصول سالم. اولين همایش ملي کشاورزي پايدار و توليد محصول سالم.20-19 آبان. اصفهان.
  27. مفتون آزاد، ن. 1389. روش هاي نوين بسته بندي مواد غذايي؛ فرصت و چالش ها. یازدهمین کنگره ملی تغذیه. 13-10 آبان. شیراز.
  28. مفتون آزاد، ن.، شاه امیریان، م.، جوکار، ا. و روستاپور، ا. 1390. مطالعه چروکیدگی میوه انجیر کامل (رقم سیاه) در حین فرآیند خشک کردن. بیستمین کنگره ملی صنایع غذایی. 3-1 آذر. تهران.
  29. مفتون آزاد، ن.، شاه امیریان، م. 1390. بررسي کاربرد سيستم های     GMP ، GAP و HACCP در کاهش ضايعات پس از برداشت خرما در استان فارس. بیستمین کنگره ملی صنایع غذایی. 3-1 آذر. تهران، ایران.
  30. مفتون آزاد، ن.، و جوادیان، ش. 1390. افزایش ماندگاری میوه لیمو با استفاده از پوشش خوراکی بر پایه پکتین در مقیاس پایلوت . بیستمین کنگره ملی صنایع غذایی. 3-1 آذر. تهران.
  31. مفتون آزاد، ن.، و جوادیان، ش. 1390. طراحی و ساخت دستگاه پوشش دهنده فیلم خوراکی. بیستمین کنگره ملی صنایع غذایی. 3-1 آذر.تهران.
  32. مفتون آزاد، ن.، فروزنده، ف.، بدیعی، ف.، فرحناکی، ع.، حسینی، ا. و شاه امیریان، م. 1390. بررسی تاثیر ساکارز و پکتین بر تغییرات رنگ، ویژگیهای ارگانولپتیک و خواص حرارتی شربت انجیر بیستمین کنگره ملی صنایع غذایی. 3-1 آذر. تهران.
  33. جوکار، ا.، زمردیان، ع.، مفتون آزاد، ن. و حسینی، م. 1390. مطالعه تاثیر دبی هوا و ضخامت بر روند خشک شدن دانه انار در خشک کن خورشیدی. بیستمین کنگره ملی صنایع غذایی. 3-1 آذر. تهران.
  34. جوکار، ا.، روستاپور، ا.، حسینی، م. و مفتون آزاد، ن. 1390. تعیین شرایط بهینه خشک کردن دانه اناردر خشک کن کابینتی. بیستمین کنگره ملی صنایع غذایی. 3-1 آذر. تهران.
  35. روستاپور، ا.، شاه امیریان، م. و مفتون آزاد، ن. 1390. استفاده از تکنیک پردازش تصویر در مطالعه چروکیدگی سیب زمینی. بیستمین کنگره ملی صنایع غذایی. 3-1 آذر. تهران.
  36. روستاپور، ا.، مفتون آزاد، ن.، خادم، م.، خالو احمدي، ا. 1389. تعيين سينتيک خشک شدن مواد در خشک کن کابينتي . همايش ملي آشنايي با فناوري هاي روز در زمينه مهندسي مکانيک . 5-4 اسفند. شيراز.
  37. روستاپور، ا.، مفتون آزاد، ن.، خادم، م.، خالو احمدي، ا. 1390. استفاده از تکنیک پردازش تصویردر مطالعه تغییر حجم درطی خشک کردن ، نخستين کنفرانس خاورميانه اي خشک کردن. 30 بهمن. ماهشهر.
  38. مفتون آزاد، ن. 1392. تغییر اقلیم جهانی و تامین امنیت غذایی؛ فرآوری محصولات کشاورزی (سخنرانی کلیدی). بیست و يکمين کنگره ملی صنایع غذایی. 9-7 آبان. شيراز.
  39. فرچی، ن.، مفتون آزاد، ن.، و شریعت ، ز. 1392. تاثير نوع بسته بندي و دما بر خصوصيات فيزيکوشيميايي و ترکيبات معطر برنج ايراني (کامفيروز ) در حين نگهداري. بیست و يکمين کنگره ملی صنایع غذایی. 9-7 آبان.  شيراز.
  40. فرچی، ن.، مفتون آزاد، ن.، و فرحناکي ، ع. 1392. بررسي تاثير تيمارهاي مختلف در کنترل قهوه اي شدن انجير نيمه مرطوب (پرسي) رقم سبز استهبان . بیست و يکمين کنگره ملی صنایع غذایی. 9-7 آبان. شيراز.
  41. شاه امیریان،م.، مفتون آزاد، ن.، و جوکار ، ل. 1392. بررسي تاثير برخي ترکيبات بر تغييرات رنگ و خصوصيات کيفي اسلايس سيب ترش در حين خشک کردن . بیست و يکمين کنگره ملی صنایع غذایی. 9-7 آبان. شيراز.
  42. شاه امیریان،م.، مفتون آزاد، ن.، و روستاپور ، ا. 1392. بررسي تغييرات ترکيبات اسانس اسلايس ليموترش در حين خشک کردن. بیست و يکمين کنگره ملی صنایع غذایی. 9-7 آبان. شيراز.
  43. بخشي زاده شيرازي، ش.، فرحناکي، ع.، مصباحي، غ.، مجذوبي، م. مفتون آزاد ، ن. 1392. روش نوين جداسازي صمغ دانه هاي موسيلاژي بوسيله امواج فراصوت و بررسي خصوصيات اين صمغ ها . بیست و يکمين کنگره ملی صنایع غذایی. 9-7 آبان. شيراز.
  44. شاه امیریان،م.، مفتون آزاد، ن.، و جوکار ، ل. 1392. بررسي اثر خشک کردن اسمزي بر خصوصيات فيزيکوشيميايي و ترکيبات معطر زنجبيل. بیست و يکمين کنگره ملی صنایع غذایی. 9-7 آبان. شيراز.
  45. بديعي، ف.، مفتون آزاد، ن.، رفيعي، ز.، شريف نسب، ه. 1392. بررسي ويژگي هاي نانوکامپوزيت نشاسته به منظور بسته بندي محصولات کشاورزي . بیست و يکمين کنگره ملی صنایع غذایی. 9-7 آبان. شيراز.
  46. مفتون آزاد، ن. پایداری فیزیکوشیمیایی پودر شیر خشک در حین نگهداری. بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (سخنرانی کلیدی). ۹-۸ شهریور. گرکان.
  47. شاه اميريان، م. و مفتون آزاد، ن. 1393. بررسي ترکيبات تغذيه اي و بيولوژيکي ارقام مختلف ميوه بلوط و فراورده هاي آن و نقش آنها در رژيم غذايي انسان. اولين همايش ملي جنگلهاي بلوط. ۱۳-۱۲ شهریور. یاسوج.
  48. شاه اميريان، م. و مفتون آزاد، ن. 1393. کاربرد ترکیبات طبیعی با تاکید بر اسانس های گیاهی در بهبود کیفیت گوشت و فرآورده های گوشتی. نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی. ۳۱-۲۵ تیر. پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان.
  49. شاه اميريان، م. و مفتون آزاد، ن. 1393. بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکربی انجیر. اولین همایش ملی انجیر دیم. ۱۹-۱۸ شهریور. شیراز.

 

 

   کنفرانس های خارجی  
  1. Maftoonazad و  N. and Ramaswamy, H. S. 2003. Use  of methyl cellulose coating to extend the shelf life of avocado. CSAE Conference 2003 SCGR. Jul. 6-9. Montreal. Canada.
  2. Maftoonazad, N. and Ramaswamy, H. S. and Ismail, A. 2003. Application of ATR/FTIR spectroscopy for the evaluation of lipid oxidation in edible films. CSAE Conference 2003 SCGR. Jul. 6-9. Montreal. Canada.
  3.   Maftoonazad, N. Ramaswamy, H. S. and Marcotte, M. 2003. Shelf life extension of peaches by coating with sodium alginate and methyl cellulose. AICHE Annual Meeting. Nov. 16-21. Sanfrancisco, USA.
  4. Maftoonazad, N., Ramaswamy, H. S. and Marcotte, M. 2004. Compositional factors affecting water vapor permeability, mechanical properties and opacity of pectin-based edible films . ASAE Conference. Aug. 1-4. Ottawa, Canada.
  5. Maftoonazad, N. Ramaswamy, H. S. 2004. Evaluation of rheological characteristics of pectin-based edible film emulsions. IFT Conference. Jul. 12-16. Las Vegas, USA.
  6. Maftoonazad, N., Ramaswamy, H.S. 2005. Viscoelastic properties of pectin-based edible films . IFT Conference. Jul. 16-20. New Orlean, USA.
  7. Maftoonazad, N. Ramaswamy, H. S. and Marcotte, M.2005. Effect of plasticizer concentration and water activity on functional properties of pectin films. Agricultural and Biosystems Engineering Tech. Conference. Mar. 23. Saint-Hyacinthe, Canada.
  8. Maftoonazad, N., Ramaswamy, H.S. and Marcotte, M. 2006. Effect of water and sorbitol on physicochemical properties of pectin-based edible films . CIFST. May 28-30. Montreal, Canada.
  9. Maftoonazad, N., Ramaswamy, H.S. and Ahmed, J. 2006. Kinetics of quality changes associated with coated and uncoated avocados stored at different temperature. IFT Conference, Jul. 15-21. Orlando, USA.
  10. Maftoonazad, N., Ramaswamy, H.S., Moalemian, M. and Kushalappa, A. C. 2006. Use of pectin-based edible coating to decrease physical and physiological changes in avocado as influenced by Lasiodiplodia theobromae infection . CIFST. May 28-30. Montreal, Canada .
  11. Karimi, Y., Maftoonazad, N., Prasher, S. O. and Ramaswamy, H. S. 2006. Prediction of respiration rate of avocados under different coating treatments using Hyperspectral data. NABEC Conference. Jul. 30-Aug. 2. Montreal, Canada.
  12. Nourian, F., Ramaswamy, H.S., Kushalappa, A. C. and Maftoonazad, N. 2002. Respiration rate of stored raw potatoes as influenced by storage conditions. NABEC Conference. Jul. 16-19. Quebec City, Canada.
  13. Maftoonazad, N. Foroozandeh, F. Farahnaki, A., Shahamirian, M. and Hosseini, E. 2009. Production of fig juice concentrate from dried fig fruits (sabz cultivar) and evaluation of color changes. The Fourth International Symposium on Fig. Sep. 29- Oct. 3. Meknes, Morocco.
  14. Shahamirian, M., Maftoonazad, N., Zare, E. and Zareifard, M. 2009. Study the use of fig waste to produce semi-dehydrated fig and fig jam with SWOT analysis. The Fourth International Symposium on Fig. Sep. 29- Oct. 3. Meknes, Morocco.
  15. Rezaei Taghiabadi, M., Maftoonazad, N., Badii, F., Hosseini, S.E. and Ramaswamy, H. S. 2011. Physico-chemical Properties of Tragacanth Gum-based Films. 2011 CIGR Section VI International Symposium on Towards a Sustainable Food Chain Food Process, Bioprocessing and Food Quality Management. Apr. 18-20. Nantes, France.
  16. Maftoonazad, N., Shahamirian, M., Jokar, A. and Zare, H. 2011. Optimization of Osmotic Dehydration of Fig Fruits ( Ficus carica , cv. Sabz) in Sucrose-salt Solutions Using Response Surface Methodology. 2011 CIGR Section VI International Symposium on Towards a Sustainable Food Chain Food Process, Bioprocessing and Food Quality Management. Apr. 18-20. Nantes, France.
  17. Maftoonazad, N., Javadian, S.H., Zareifard, M. R. and Sarshar, M. 2011. Design and Manufacture of a Coating Apparatus in the Pilot Scale to Extend the Shelf Life of Citrus Fruits. 2011 CIGR Section VI International Symposium on Towards a Sustainable Food Chain Food Process, Bioprocessing and Food Quality Management. Apr. 18-20. Nantes, France.
  18. Maftoonazad, N. Analysis of Shrinkage Phenomena of whole fig (Ficus carica , cv. Siah) during Convective Dehydration. 2011 CIGR Section VI International Symposium on Towards a Sustainable Food Chain Food Process, Bioprocessing and Food Quality Management. Apr. 18-20. Nantes, France.
  19. Maftoonazad, N., Foroozandeh, F., Farahnaki, A. and Hosseini, S. E. 2011. Study the kinetics of Color Changes during Production of Fig Juice Concentrate from Dried Fig Fruits. 2011 CIGR Section VI International Symposium on Towards a Sustainable Food Chain Food Process, Bioprocessing and Food Quality Management. Apr. 18-20. Nantes, France.
  20. Maftoonazad, N. 2011. Development of Sustainable Date Palm (Phoenix dactylifera L.) Production Systems Using GMP and HACCP during Postharvest Stages. 2011 CIGR Section VI International Symposium on Towards a Sustainable Food Chain Food Process, Bioprocessing and Food Quality Management. Apr. 18-20. Nantes, France.
  21. Maftoonazad, N., Roustapour, O.R.and Joukar, A. 2012. Osmotic Dehydration of Fig Fruits (Ficus carica, cv. Siah) in Ternary Systems Followed by Air Flow Drying. The First Middle East Drying Conference. Feb. 19-20. Mahshahr, Iran.
  22. Maftoonazad, N., Roustapour, O.R. and Shahamirian, M. 2012. Analysis of Shrinkage Phenomenta of whole fig (Ficus carica, cv. Siah) during Convective Dehydration. The First Middle East Drying Conference . Feb. 19-20. Mahshahr, Iran.

پروژه های تحقیقاتی اجرا شده

     

  1. بررسي ارقام انگور در بوانات فارس جهت تبديل و فرآوري (سمت: مجری). 1379تا 1391.
  2.     مطالعه روشهاي مختلف پوستگيري کلزا و اثر آن بر کميت و کيفيت روغن استحصالي (سمت: مجری). 1378 تا1380.
  3.   استفاده از انجيرهاي درجه 3 منطقه استهبان براي توليد مربا و مارمالاد (سمت: همکار). 1377 تا 1379.
  4.   مطالعه زمان حرارت دادن و نوع حلال بر کيفيت پکتين استحصالي از پوست پرتقال و ليمو (سمت: همکار). 1377 تا 1379.
  5. بررسي خشک کردن دانه انار با خشک کردن خورشيدي و خشک کردن آفتابي (انار دانه) (سمت: همکار). 1387 تا 1389.
  6.  تهيه پوشش خوراکي از مواد سلولزي و بررسي خواص فيزيکي و مکانيکي آنها و کاربرد اين پوشش ها به منظور افزايش ماندگاري محصولات باغي (سمت: همکار). 1387 تا 1389.
  7. بررسی خشک کردن دانه انار در خشک کن تونلي و خشک کردن آفتابي (سمت: همکار). 1388 تا 1390.
  8. تدوین دانش فنی تولید فیلم/پوشش خوراکی بر پایه پکتین در مقیاس صنعتی برای افزایش عمر نگهداری مرکبات (سمت: مجری). 1390 تا 1392.
  9. بررسی سازگاري ارقام انگور روميزي ترکمنستان در مقايسه با ارقام داخلي (سمت: همکار). 1388 تا 1390.
  10. تعيين شرايط بهينه خشک کردن ارقام  انجير سبز و سياه استهبان (سمت: مجری). 1388 تا 1390.
  11. بهینه سازی تولید کنسانتره از انجیرهای   خشک درجه 3 منطقه استهبان (سمت: مجری). 1388 تا 1390.
  12. استفاده از بسته بندي با اتمسفر تغييريافته در افزايش ماندگاري شاه انجير و انجير سياه استهبان (سمت: مجری). 1388 تا 1390.
  13. استفاده از محلولهاي اسمزي و هواي گرم  در تهيه انجير نيمه  مرطوب (پرسي) (سمت: مجری). 1388 تا 1390.
  14. تهیه پودر از خرمای درجه دو و مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی آن (سمت: همکار). 1388 تا 1390.
  15. تولید فیلم های قابل بازیافت نانو کامپوزیت نشاسته به منظور بسته بندی محصولات کشاورزی و بررسی خصوصیات آنها (سمت: همکار). 1387 تا 1390.
  16. بررسی تاثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون بر پایه کیتوزان  در افزایش ماندگاری سه رقم خرمای مرطوب  استان فارس (سمت: مجری مسئول). 1390 تا 1392.
  17. بررسی تاثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون بر پایه کیتوزان  در افزایش ماندگاری انجیر سیاه استهبان (سمت: مجری مسئول). 1390 تا 1392.
  18. بررسی تاثیر یک نوع پوشش نانو امولسیون بر پایه کیتوزان در افزایش ماندگاری سیب رقم گلاب کهنز (سمت: همکار). 1390 تا 1392.
  19. بررسی تاثیر دو نوع پوشش میکرو – نانو امولسیون بر پایه کیتوزان در افزایش ماندگاری نارنگی محلی تنکابن (سمت: همکار). 1390 تا 1392.
  20. بررسی تاثیر دو نوع پوشش میکرو – نانو امولسیون بر پایه کیتوزان در افزایش ماندگاری پرتقال تامسون و خونی (سمت: همکار). 1390 تا 1392.
  21. تهیه فرآورده های پروتئینی از نخود و مطالعه خواص عملگرا و خواص فیلم خوراکی آنها . (سمت: همکار) 1391 تا 1392.
  22. بررسي تأثير نوعي پوشش نانو امولسيون تهيه شده بر پايه کيتوزان در افزايش ماندگاري و برخي ويژگي هاي کيفي ميوه توت فرنگي درطول انبارماني. (سمت: همکار) 1390 تا 1392.
  23. بررسي تأثير آبياري و محلول‌پاشي اوره، بور و روي بر افزايش گل‌هاي کامل، تلقيح جوانه‌هاي گل و باردهي زيتون رقم شنکه ( Olea europaea L. cv . Shenke‎ ) در رژيم‌هاي مختلف آبياري در استان (سمت: همکار). 1390 تا 1392.
  24.   بررسي تأثير هم‌زمان تنش خشکي و محلول‌پاشي اوره بر گل‌انگيزي درخت سيب استاندارد رقم " Golden delicious‎ " در منطقه سپيدان. (سمت: همکار) 1390 تا 1392.
  25.   بررسي اثر کودهاي زيست محرک آمينو اسيدي، فولويک اسيد و ترکيبات استروئيدي بر مقابله با اثرات خشکسالي در انگور رقم خليلي. (سمت: همکار) 1390 تا 1392.
  26. دستيابي به تکنيک توليد پودر آب انار در خشک‌کن پاششي نيمه‌صنعتي و بررسي تاثير فاکتورهاي دماي هوا و ميزان تغذيه بر عملکرد خشک‌کن و ابعاد ذرات پودر. (سمت: همکار) 1390 تا 1392.
 
 
پروژه های تحقیقاتی در حال اجرا

 

  1. تعیین ضریب افت رطوبتی برنج در محلهای ذخیره سازی در استان فارس (سمت: مجری). 1394-1395.
  2. مطالعه تاثير زمان و دماي رهيدراسيون بر خصوصيات رنگ و بافت انجير نيمه مرطوب (سمت: مجری). 1394 تا 1396.
  3. مطالعه سينتيک قهوه­اي شدن انجير نيمه مرطوب تيمار يافته با افزودني­ها در دماهاي مختلف نگهداري (سمت: مجری). 1394 تا 1396.
  4. بررسي امکان توليد انجير نيمه مرطوب با استفاده از پلاستيسايزرها و مطالعه سينتيک قهوه اي شدن (سمت: مجری). 1395 تا 1397.
  5. مطالعه خواص حرارتي و پایداری نمونه هاي انجير نيمه مرطوب توليد شده با استفاده از پلاستيسايزرها (سمت: همکار). 1394 تا 1396.
  6.   تاثير استفاده از پوشش هاي بسته بندي زيست تجزيه پذير در کنترل قهوه اي شدن   انجير نيمه مرطوب (سمت: همکار). 1394 تا 1396.

 

 
کتاب
 
  •   مفتون آزاد، ندا. شيمي گوشت و خصوصيات فيزيکوشيميايي فرآورده هاي گوشتي. انتشارات دانشگاه جامع علمي کاربردي. ۲۳۶ صفحه. 
 
نشریات فنی و ترویجی
 
 

  • راهنمایی و مشاوره پایان نامه

 

 

  1. فروزنده، فاطمه . 1388. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی. مطالعه امکان سنجی تولید شربت و کنسانتره انجیر (سمت: راهنما). واحد علوم و تحقيقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران.
  2. رضايي نقي آبادي، مریم . 1388. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی. تولید فیلم خوراکی بر پایه کتیرا به منظور افزایش ماندگاری میوه کیوی (سمت: راهنما). واحد علوم و تحقيقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران.
  3. عامري شهرابي ، آرتیمس . 1388. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی. مطالعه خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم های بر پایه ایزوله پروتئینی سویا (سمت: مشاور). واحد علوم و تحقيقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران.
  4. سرمدی زاده، دریادخت . 1388. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی. تولید ایزوله پروتئینی نخود و ارزیابی خصوصیات عملگرایی و تشکیل فیلم از آن (سمت: مشاور). واحد علوم و تحقيقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران.
  5. باستاني ، رزیتا . 1389. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته باغبانی. استفاده از پوشش های خوراکی در افزایش ماندگاری مغز گردو (سمت: مشاور). دانشگاه شیراز.
  6. فرجی، نوشین . 1390. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی. مطالعه روش های کاهش قهوه ای شدن در انجیر پرسی استهبان (سمت: راهنما). واحد علوم و تحقيقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران.
  7. شریعت، زینت. 1391. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی. تا ثير نوع بسته بندي و دما بر خصوصيات فيزيکوشيميايي و ترکيبات معطر برنج ايراني (کامفيروز ) در حين نگهداري (سمت: راهنما). واحد علوم و تحقيقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین.
  8. انصاری، سارا. 1392. پایان نامه دکتری رشته علوم و صنایع غذایی. بررسي تاثير برخي افزودني ها و شرايط نگهداري بر سينتيک قهوه اي شدن انجير نيمه مرطوب (سمت: راهنما). واحد علوم و تحقيقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران.
  9. کریمی، نجفعلی. 1392. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی. استفاده از اسيدسيتريک و انجماد در رساندن مصنوعي خرماي شاهاني (سمت: راهنما). واحد علوم و تحقيقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز.
  10. بخشی زاده شیرازی ، شاهین. 1390. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی. بررسی امکان استخراج برخی صمغ های دانه ای به وسیله امواج فراصوت (سمت: مشاور). دانشگاه شیراز.
  11. مولایی فر ، محمدحسین. 1390. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی. کانژوگه کردن لیزوزیم-دکستران به وسیله مایکرویو (سمت: مشاور). دانشگاه شیراز.
  12. روستایی ، فاطمه . 1390. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته باغبانی. اثرات پوشش های خوراکی بر خصوصیات کیفی و کمی خرماهای خشک و نیمه خشک درطول نگهداری در دمای اتاق (سمت: مشاور). دانشگاه شیراز.
  13. عزیزی ، رضوان. 1391. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی. تاثیر امواج فراصوت بر ویژگی های رئولوژیکی و بافتی  محلول ها و ژل های کاراگینان (سمت: مشاور). دانشگاه شیراز.
  14. احمدی ، پگاه . 1392. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته باغبانی. تاثیر پوششهای خوراکی کیتوزان، نانوکیتوزان، متیل سلولز و پکتین بر ماندگاری پس از برداشت ویژگی های کیفی میوه انار (سمت: مشاور). دانشگاه شیراز. 

عضویت در مجامع علمی

  •   عضو هیئت تحریریه مجله فارس رویش
  •   داور علمی مجلات علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، Journal of Food Engineering ، Hort Technolog و Iran Agricultural Science ، Journal of Food Science ، Journal of Food Processing and Preservation

 

 تشویقات

.The Governors' Foundation Research Scholarship (Bourse de la Fondation des gouverneurs), 2005

  •   دریافت لوح تقدیر از آقای دکتر محمدنیا، رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی فارس، پژوهشگر نمونه بخش تحقیقات فنی و مهندسی، 1387.
  •  دریافت لوح تقدیر از آقای دکتر محمدنیا، رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی فارس، پژوهشگر نمونه بخش تحقیقات فنی و مهندسی، 1388.
  •   دریافت لوح تقدیر از آقای مهندس صادق عابدین، استاندار فارس، پژوهشگر برتر استانی، 1390.
  •  دریافت لوح تقدیر از آقای دکتر احمدی لاری، استاندار فارس، پژوهشگر برتر استانی، 1393.
  •  دریافت لوح تقدیر از آقای دکتر فاضل زاده، رییس پارک علم و فناوری فارس، طرح منتخب استانی در دومین جشنواره و نمایشگاه ملی علم تا عمل دستاوردهای فناوری و تجاری سازی در عرصه ملی تحت عنوان تولید فیلم/پوشش بسته بندی خوراکی بر پایه پکتین. 1391.

 

 

سایر موارد

  •     ثبت اختراع توليد فيلم/پوشش خوراکي بر پايه پکتين شماره 56113 (38707498) مورخ 15/10/1387
  • ثبت اختراع ساخت دستگاه پوشش دهنده مرکبات شماره 74722 مورخ 3/2/ 91

 


 


پیوندها:                                               
                                                        

وزارت جهاد کشاورزیمرکز فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی کشاورزی
 صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری
سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزیمرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی
 کمیته ملی آبیاری و زهکشیشبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی 

 
 
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه تحقیقات فنی ومهندسی کشاورزی می باشد.