چهار شنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۳  -  Wednesday, October 9, 2024
جستجوی پیشرفته
» گروههای خبری » خراسان رضوی  
 
آخرین آرشیوهای خبری:   گروههای خبری:
 
 عبارت *      جستجوی پیشرفته
 
فرایندهای فیزیکی (حرارتی و امواج فراصوت) در تولید نشاسته ژلاتینه شده پیاز زعفران و تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۶/۰۵ ۰۶:۴۳
دکتر سودابه عین‌افشار، عضو هیات علمی بخش تحقیقات صنایع غذایی، با اجرای یک پروژ ه تحقیقاتی از نشاسته خام استخراج شده از ضایعات بنه زعفران با استفاده از حرارت و صوت دهی نشاسته ژلاتینه شده تولید نمود.


تولید سس مایونز ‌‌کم‌چرب با استفاده از نشاسته پیاز زعفران
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۵/۲۹ ۱۲:۲۰
یافته تحقیقاتی دکتر سودابه عین¬افشار، عضو هیات علمی بخش تحقیقات صنایع غذایی، نشان داد از نشاسته استخراج شده از ضایعات بنه زعفران می توان در تولید محصولات کم چرب مانند سس مایونز با چربی کاهش یافته استفاده کرد


دستیابی به دانش فنی استفاده از تصاویر هوایی برای تشخیص زنگ زرد مزارع گندم
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۵/۱۶ ۰۹:۳۷
دکتر محمدحسین سعیدی راد ، عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، و همکاران، طی پژوهشی با عنوان " تشخیص آلودگی زنگ زرد در مزارع گندم با استفاده از فناوری سنجش از دور هوایی با پهپاد " ، موفق به دستیابی به دانش فنی استفاده از تصاویر هوایی برای تشخیص زنگ زرد مزارع گندم شدند.


ارزیابی فنی و اقتصادی کاربرد پهپاد در محلول پاشی مزارع زعفران
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۵/۰۶ ۰۷:۴۴
طرح پژوهشی با عنوان «کاربرد پهپاد در محلول‌پاشی مزارع زعفران» توسط آقای دکتر محمد حسین سعیدی راد عضو هیئت علمی بخش فنی و مهندسی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی مورد ارزیابی فنی و اقتصادی قرار گرفت


تولید نان کامل: بایدها و نبایده
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۳/۲۲ ۱۰:۳۲
سخنران: سرکار خانم دکتر زهرا شیخ الاسلامی عضو هیات علمی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی عضو کارگروه تخصصی گندم، آرد و نان. موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ ۹ الی ۱۰ صبح


خانم دکتر شادی بصیری به درجه دانشیاری نائل شد.
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۲/۰۵/۱۶ ۰۶:۲۵
خانم دکتر شادی بصیری، عضو هیات علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، به درجه دانشیاری نائل شد.


اجرای دوره آموزشی " کارآفرینی در حوزه فرآوری میوه ها"
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۲/۰۴/۲۸ ۱۱:۲۸
دوره آموزشی" کارآفرینی در حوزه فرآوری میوه ها " ویژه علاقه مندان اتباع خارجی جمعیت حمایت از بهبودیافتگان(SRS) روز شنبه 17 تیر ماه 1402 برگزار شد.


تقدیر از خانم دکتر شیخ اسلامی بعنوان کارآفرین برتر
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۲/۰۲/۲۳ ۰۹:۵۰
از خانم دکتر شیخ اسلامی عضو هیات علمی مرکز خراسان رضوی به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری با عنوان زنان و مالکیت فناوری بعنوان کار آفرین برتر تقدیر شد


کارگاه آموزشی " آشنایی با خشک کن‌های اتویی زعفران" در استان خراسان جنوبی برگزار شد.
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۱/۰۹/۲۳ ۱۲:۳۲
کارگاه آموزشی با عنوان " آشنایی با خشک کن‌های اتویی زعفران" با حضور دکتر حسین چاجی عضو هیئت علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز خراسان رضوی در شهرستان بشرویه استان خراسان جنوبی برگزار گردید.


سخنرانی علمی خانم دکتر زهرا شیخ‌الاسلامی در همایش بین المللی غذای طیب
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۱/۰۸/۲۱ ۱۲:۱۵
خانم دکتر زهرا شیخ‌الاسلامی عضو هیئت علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی خراسان رضوی در همایش بین المللی غذای طیب شرکت و سخنرانی علمی با عنوان " کاهش اسید فیتیک سبوس گندم و افزودن آن به نان بربری (تولید نان کامل سالم)" را ارائه نمود.


 
1 2 3 4 5 6 7

آمار مشاهده صفحات