جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳  -  Friday, February 14, 2025
جستجوی پیشرفته
» گروههای خبری » خراسان رضوی  
 
آخرین آرشیوهای خبری:   گروههای خبری:
 
 عبارت *      جستجوی پیشرفته
 
توسعه روش های نوین آبیاری باحضور رئیس موسسه تحقیقات فنی مهندسی و عضو شورای عالی آب کشور در شهرستان مه ولات
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۱۱/۱۹ ۲۳:۲۱
در ششمین روز از دهه فجر دهقانی سانیچ به همراه هادی فشار و محمدجلینی با حضور در شهرستان مه ولات از پروژه های آبیاری زیر سطحی در کشت پسته شهرستان مه ولات بازدید کردند.


برگزاری روز انتقال یافته های تحقیقاتی معرفی روش های مناسب اسانس گیری از گیاهان دارویی
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۱۱/۱۹ ۲۳:۰۴
باحضور و تدریس الهام آذرپژوه، سودابه عین افشار، و پروین شرایعی از اعضای هیئت علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی و با هماهنگی فاطمه آزاد دیسفانی عضو هیئت علمی و محقق معین شهرستان


خانم دکتر الهام آذرپژوه عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی طی پژوهشی پودر نوشیدنی فوری از عصاره برگ‌های جوان جو را تولید کرد.
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۱۰/۱۵ ۱۳:۵۶
گیاهان دارویی با خواص درمانی شگفت‌انگیز خود می‌توانند در صنعت غذا به‌ویژه در تولید نوشیدنی‌های گیاهی جایگاهی ویژه و برجسته پیدا کنند، چرا که هنوز از پتانسیل‌های آن‌ها به‌طور کامل بهره‌برداری نشده است. برگ جوان جو یک مکمل غذایی به دلیل خواص مغذی و رنگ سبز آن به طور گسترده در جهان استفاده می شود. عصاره برگ جوان جو به دلیل خواص درمانی منحصر به‌فرد خود، کاربرد گسترده‌ای در تولید فرآورده‌های گیاهان دارویی دارد. این برگ، منبع غنی از مواد مغذی از جمله فیبر، کلروفیل، فلاونوئیدها و مواد معدنی است


عرض تبریک
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۹/۲۴ ۰۹:۳۱
بخش تحقیقات فنی و مهندسی به عنوان بخش برتر مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی برگزیده شدند


عملیاتی کردن توسعه فناوری و پشتیبانی فنی و مهندسی از شرکت‌های فناور و دانش بنیان فعال در حوزه کشاورزی وصنایع غدایی در استان خراسان رضوی
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۹/۱۶ ۰۸:۵۹
دربازدید میدانی حسین دهقانی سانیج رئیس موسسه تحقیقات فنی و مهندسی و ابوالفضل گلشن تفتی رئیس بخش صنایع غذایی ستاد موسسه از شرکت‌های فناور مستقر در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی با هدف عملیاتی کردن توسعه فناوری و پشتیبانی فنی و مهندسی از شرکت‌های فناور و دانش بنیان فعال در حوزه کشاورزی وصنایع غدایی در استان خراسان رضوی صورت گرفت


فرایندهای فیزیکی (حرارتی و امواج فراصوت) در تولید نشاسته ژلاتینه شده پیاز زعفران و تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۶/۰۵ ۰۶:۴۳
دکتر سودابه عین‌افشار، عضو هیات علمی بخش تحقیقات صنایع غذایی، با اجرای یک پروژ ه تحقیقاتی از نشاسته خام استخراج شده از ضایعات بنه زعفران با استفاده از حرارت و صوت دهی نشاسته ژلاتینه شده تولید نمود.


تولید سس مایونز ‌‌کم‌چرب با استفاده از نشاسته پیاز زعفران
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۵/۲۹ ۱۲:۲۰
یافته تحقیقاتی دکتر سودابه عین¬افشار، عضو هیات علمی بخش تحقیقات صنایع غذایی، نشان داد از نشاسته استخراج شده از ضایعات بنه زعفران می توان در تولید محصولات کم چرب مانند سس مایونز با چربی کاهش یافته استفاده کرد


دستیابی به دانش فنی استفاده از تصاویر هوایی برای تشخیص زنگ زرد مزارع گندم
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۵/۱۶ ۰۹:۳۷
دکتر محمدحسین سعیدی راد ، عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، و همکاران، طی پژوهشی با عنوان " تشخیص آلودگی زنگ زرد در مزارع گندم با استفاده از فناوری سنجش از دور هوایی با پهپاد " ، موفق به دستیابی به دانش فنی استفاده از تصاویر هوایی برای تشخیص زنگ زرد مزارع گندم شدند.


ارزیابی فنی و اقتصادی کاربرد پهپاد در محلول پاشی مزارع زعفران
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۵/۰۶ ۰۷:۴۴
طرح پژوهشی با عنوان «کاربرد پهپاد در محلول‌پاشی مزارع زعفران» توسط آقای دکتر محمد حسین سعیدی راد عضو هیئت علمی بخش فنی و مهندسی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی مورد ارزیابی فنی و اقتصادی قرار گرفت


تولید نان کامل: بایدها و نبایده
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۳/۲۲ ۱۰:۳۲
سخنران: سرکار خانم دکتر زهرا شیخ الاسلامی عضو هیات علمی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی عضو کارگروه تخصصی گندم، آرد و نان. موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ ۹ الی ۱۰ صبح


 
1 2 3 4 5 6 7 8

آمار مشاهده صفحات