شنبه ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳  -  Saturday, April 27, 2024
جستجوی پیشرفته
بخش صنایع غذایی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

مطالعه و ارزیابی میزان دقیق ضایعات کمی و کیفی محصولات عمده کشاورزی در مرحله انبارداری و ارائه روش استاندارد به منظور تعیین آن
بخش صنایع غذایی و فناوریهای پس از برداشت موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی طی پژوهشی موفق گردید که ضمن ارزیابی میزان دقیق ضایعات کمی و کیفی برخی محصولات عمده کشاورزی(شامل گندم، جو، ذرت، کلزا، سیب زمینی و پیاز) در مرحله انبارداری، دستورالعمل محاسبه افت و کسری محصولات مورد بررسی در اقلیمهای مختلف و در زمانهای متفاوت انبارداری و به تفکیک نوع انبار ، را ارائه نماید.


در این پروژه تحقیقانی ملی که در چهار اقلیم( گرم، مرطوب، معتدل و سرد) در هشت استان کشور(خوزستان و هرمزگان، گلستان و مازندران، کرمانشاه و اصفهان، همدان و اردبیل) اجرا گردید ، ضمن انجام عملیات میدانی ، تکمیل پرسشنامه و گردآوری اطلاعات و داده ها از ویژگیهای کمی و کیفی محصولات ذخیره سازی شده در انبارهای سازمان تعاون روستایی کشور در استان‌های تحت بررسی ، معادلات رگرسیونی و مدلهای ریاضی جهت تعیین تاثیر پذیری متغیرهای وابسته با تاکید بر افت و کسری(میزان ضایعات کیفی و کمی) از متغیرهای مستقل تحقیق شامل: نوع انبار، شرایط اقلیمی، مدت زمان نگهداری در انبار برآورد گردید. در نتیجه این تحقیق ، شش جلد دستورالعمل استاندارد با عنوان "دستورالعمل تعیین افت و کسری در مرحله انبارداری(نام محصول)" برای محصولات فوق الذکر تنظیم و پیشنهاد گردیده است.

این پژوهش به سفارش سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران و توسط جمعی از اعضاء هیات علمی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی ، به شرح ذیل اجرا گردیده است:

مجری مسئول: دکتر حامد فاطمیان، سایر مجریان: دکتر علیرضا قدس ولی، مهندس فرزاد گودرزی، مهندس سعید ملک، دکتر فروغ شواخی، مهندس ایران محمدپور و مهندس لیلا بهبهانی. 




۱۳۹۶/۱۰/۰۴
تعداد نمایش: ۶۵۲
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش صنایع غذایی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات