شنبه ۰۳ اسفند ۱۳۹۸  -  Saturday, February 22, 2020
جستجوی پیشرفته
» گروههای خبری » بخش صنایع غذایی  
 
آخرین آرشیوهای خبری:   گروههای خبری:
 
 عبارت *      جستجوی پیشرفته
 
انتخاب مقاله عضو هیات علمی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی به عنوان مقاله برتر در هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۸/۱۱/۰۵ ۰۸:۳۴
مقاله خانم دکتر بهجت تاج الدین عضو هیات علمی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی به عنوان مقاله برتر در هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی انتخاب شد.


برگزاری برنامه ملی انتقال یافته های تحقیقاتی سیر با مشارکت فعال محققان معین بخش فنی و مهندسی استان همدان و همکاری محقق مروج ارشد ستاد موسسه
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۸/۰۷/۱۴ ۱۳:۴۸
اولین برنامه ملی انتقال یافته های تحقیقاتی سیر کشور در مورخ 10 و11 مهر ماه 1398 در مرکز مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی همدان با مشارکت فعال محققان معین صنایع غذایی استان سرکار خانم مهندس بیات و آقای مهندس گودرزی و با همکاری محقق مروج ارشد آقای رضا فامیل مومن از ستاد موسسه تحقیقات فنی و مهندسی برگزار گردید.


برگزاری کارگاه آموزشی"تکنیک های تصمیم گیری چند متغیره" در مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۸/۰۶/۱۷ ۱۵:۵۲
کارگاه آموزشی دو روزه "تکنیک های تصمیم گیری چند متغیره" در تاریخ 12 و 13 شهریور 1398 در راستای اجرای پروژه تحقیقاتی "آمایش صنایع تبدیلی و غذایی کشاورزی" برای مجریان پروژه مذکور و نیز تعدادی از اعضای هیئت علمی ستاد مؤسسه برگزار شد.


حضور موسسه تحقیقات فنی و مهندسی در بیست و ششمین نمایشگاه ایران اگروفود
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۸/۰۴/۳۰ ۰۹:۱۹
موسسه تحقیقات فنی و مهندسی در بیست و ششمین نمایشگاه ایران اگروفود حضور یافت.


نشست مشترک اعضاء کمیته امور فناوری مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی با نمایندگان شرکت تولیدی بازرگانی زرین پلاست سپهر
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۸/۰۱/۲۸ ۰۸:۰۰
در روز دوشنبه مورخ 98/01/26، نشست مشترک بین اعضاء کمیته امور فناوری مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی با نمایندگان شرکت تولیدی بازرگانی زرین پلاست سپهر در محل مؤسسه انجام شد.


انتخاب سرکار خانم دکتر هما بهمدی به عنوان نائب رئیس کمیته فنی متناظر کدکس "میوه و سبزی‌های فرایند شده (CCPFV)" در ایران
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۷/۱۰/۲۴ ۱۵:۴۷
با توجه به اهمیت تدوین و به روز رسانی استانداردهای کدکس در تجارت بین‌المللی میوه‌ها و سبزی‌های فرایند شده، طی حکمی از سوی معاون تدوین و ترویج سازمان ملی استاندارد ایران، سرکار خانم دکتر هما بهمدی عضو هیئت‌علمی مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی به مدت سه سال به عنوان نائب رئیس کمیته فنی متناظر کدکس «میوه و سبزی‌های فرایند شده Codex Committee on Processed Fruits and Vegetables » برگزیده شدند.


دستورالعمل فنی برداشت، خشک کردن و بسته بندی گل گاوزبان نگارش دکتر اصلان عزیزی و دکتر ابوالفضل گلشن تفتی منتشر شد.
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۷/۱۰/۱۶ ۰۹:۴۶
دستورالعمل فنی برداشت، خشک کردن و بسته بندی گل گاوزبان نگارش دکتر اصلان عزیزی و دکتر ابوالفضل گلشن تفتی با شماره 54587 توسط موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی منتشر شد.


قرارداد ارائه خدمات آزمایشگاهی و مشاوره ای با شرکت صنایع غذایی مهرشهر
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۷/۰۹/۱۹ ۱۲:۴۶
در روز یکشنبه مورخ 97/09/18 قرارداد ارائه خدمات آزمایشگاهی و مشاوره ای در خصوص میوه انار فیمابین شرکت صنایع غذایی مهرشهر و مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی به امضاء رسید.


شرکت نماینده موسسه در ويدئوکنفرانس بين‌المللي مديريت ضایعات کشاورزي
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۷/۰۹/۱۲ ۰۸:۴۸
ويدئوکنفرانس بين‌المللي سازمان بهره‌وري آسيايي (APO) با موضوع «مديريت ضایعات در کسب‌ وکار کشاورزي از صبح سه‌شنبه ۶ آذرماه ۱۳۹۷ برای مدت 4 روز در سازمان ملي بهره‌وري ايران برگزار گردید.


نشریه ترویجی "کاربرد 1-متیل سیکلوپروپن در افزایش ماندگاری و کاهش ضایعات سیب در سردخانه" نگارش دکتر فروغ شواخی منتشر شد.
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۷/۰۷/۰۷ ۱۴:۲۲
نشریه ترویجی "کاربرد 1-متیل سیکلوپروپن در افزایش ماندگاری و کاهش ضایعات سیب در سردخانه" نگارش دکتر فروغ شواخی، با همکاری موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی و دفتر شبکه دانش و رسانه های ترویجی و انتشاراتی نشر آموزش کشاورزی منتشر شد.


 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

آمار مشاهده صفحات

پیوندها:                                               
                                                        

وزارت جهاد کشاورزیمرکز فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی کشاورزی
 صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری
سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزیمرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی
 کمیته ملی آبیاری و زهکشیشبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی 

 
 
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه تحقیقات فنی ومهندسی کشاورزی می باشد.