چهار شنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴  -  Wednesday, December 10, 2025
جستجوی پیشرفته
» گروههای خبری » بخش صنایع غذایی  
 
آخرین آرشیوهای خبری:   گروههای خبری:
 
 عبارت *      جستجوی پیشرفته
 
انتشار یادداشت اعضای هیات علی سازمان تات، در خبرگزاری ایرنا
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۴/۰۹/۱۸ ۰۷:۳۰
مدیریت ضایعات کشاورزی و نقش زنجیره ارزش در تحول نظام‌های کشاورزی و غذا


سیاستگذاری در کاهش ضایعات کشاورزی، ترویج فرهنگ درست مصرف در کاهش ضایعات، فناوری و نوآوری در کاهش ضایعات، مدیریت ضایعات در زنجیره‌های ارزش محصولات کشاورزی و برنامه‌های عملیاتی برای کاهش ضایعات
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۴/۰۹/۱۵ ۰۸:۰۵
محورهای اصلی: سیاستگذاری در کاهش ضایعات کشاورزی، ترویج فرهنگ درست مصرف در کاهش ضایعات، فناوری و نوآوری در کاهش ضایعات، مدیریت ضایعات در زنجیره‌های ارزش محصولات کشاورزی و برنامه‌های عملیاتی برای کاهش ضایعات زمان برگزاری: ۷ و ۸ بهمن ماه ۱۴۰۴ کد ISC همایش: ۸۴۶۷۱-۰۴۲۵۱ مهلت ثبت مقاله: ۱۴۰۴/۱۰/۱۵ آدرس سایت: https://flw.areeo.ac.ir نمایشگاه دستاوردهای نوآوری و فناوری


زیرساخت‌های ضعیف متهم اصلی تلفات غذایی در ایران
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۴/۰۹/۱۲ ۰۸:۳۵
هما بهمدی، به ابعاد ضایعات کشاورزی در کشور و ضرورت ایجاد نهاد متولی و زیر ساختهای مناسب برای کاهش ضایعات و افزایش امنیت غذایی پرداخت و گفت: اهمیت مدیریت علمی و آموزش فرهنگی مصرف کنندگان بیش از پیش مورد تاکید قرار گیرد


برگزاری نشست تخصصی "چالش‌های اجرایی و راهکارهای عملیاتی مدیریت ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی"
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۴/۰۹/۰۲ ۱۵:۵۴
در راستای برگزاری همایش مدیریت ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی و ترویج فرهنگ صحیح مصرف نشست تخصصی "چالش‌های اجرایی و راهکارهای عملیاتی مدیریت ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی" ۲۸ آبان ماه ۱۴۰۴، ساعت ۹ تا ۱۲ با شرکت حدود ۶۰ نفر از اعضای هیئت علمی پژوهشگران، مدیران اجرایی و شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی برگزار شد.


برگزاری نشست تخصصی «چالشهای اجرایی و راهکارهای عملیاتی مدیریت ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی»
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۴/۰۸/۲۶ ۱۳:۴۶
در راستای برگزاری همایش ملی مدیریت ضایعات محصولات کشاورزی و غذا و ترویج فرهنگ مصرف درست، روز چهارشنبه، ۲۸ آبان ۱۴۰۴ از ساعت ۹ تا ۱۱:۳۰ نشست تخصصی «چالشهای اجرایی و راهکارهای عملیاتی مدیریت ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی» به صورت حضوری و وبیناری برگزار می‌شود. علاقه‌مندان می‌توانند با حضور در محل برگزاری یا از طریق بستر وبینار در این نشست شرکت کنند.


برگزاری نشست تخصصی «کاربرد فناوری ها در مدیریت و کاهش ضایعات کشاورزی»
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۴/۰۸/۲۵ ۱۴:۴۵
در راستای برگزاری همایش ملی مدیریت ضایعات محصولات کشاورزی و غذا و ترویج فرهنگ مصرف درست، روز یکشنبه، ۲۵ آبان ۱۴۰۴ از ساعت ۹ تا ۱۱:۴۰ نشست تخصصی «کاربرد فناوری ها در مدیریت و کاهش ضایعات کشاورزی» به صورت حضوری و وبیناری برگزار می‌شود. علاقه‌مندان می‌توانند با حضور در محل برگزاری یا از طریق بستر وبینار در این نشست شرکت کنند.


کاهش ضایعات ۳۰ میلیون تنی محصولات کشاورزی با برنامه‌ریزی علمی امکان‌پذیر است
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۴/۰۸/۲۵ ۱۴:۴۲
تهران- ایانا- رئیس بخش تحقیقات مهندسی صنایع غذایی و فناوری‌های پس از برداشت موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، گفت: از مجموع حدود ۱۲۰ میلیون تن تولیدات مواد غذایی کشور، بیش از ۳۰ میلیون تن آن در مراحل مختلف برداشت تا مصرف دچار ضایعات کمی یا کیفی شده و عملاً نقشی در افزایش امنیت غذایی ایفا نمی‌کند.


طلایه‌داری تحول در مدیریت ضایعات کشاورزی
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۴/۰۸/۲۰ ۰۷:۳۸
پایگاه خبری داوان نیوز: در جهانی که امنیت غذایی به یکی از کلیدی‌ترین دغدغه‌ها تبدیل شده است، مدیریت ضایعات محصولات کشاورزی دیگر یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت استراتژیک برای تحقق توسعه پایدار است. بر این اساس، «همایش ملی کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذا و ترویج فرهنگ مصرف صحیح» به زودی با هدف ایجاد همگرایی ملی و ارائه راهکارهای عملی برگزار خواهد شد.


غلامرضا گل‌محمدی به عنوان رئیس همایش ملی کاهش ضایعات محصولات کشاورزی منصوب شد
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۴/۰۸/۱۹ ۱۲:۱۷
با صدور حکمی از سوی حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن ربانی، نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی، دکتر غلامرضا گل‌محمدی، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، به عنوان رئیس «همایش ملی کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذا و ترویج فرهنگ مصرف صحیح» منصوب شد. در این حکم بر اهمیت ارتقای امنیت غذایی کشور، تقویت اقتصاد مقاومتی و بهره‌گیری از دانش و فناوری‌های نوین تأکید شد


حضور حجت‌الاسلام و المسلمین حاج‌آقا ربانی و دکتر گل‌محمدی در جلسه شورای راهبردی همایش کاهش ضایعات کشاورزی
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۴/۰۸/۱۹ ۱۲:۱۶
جلسه شورای راهبردی همایش مدیریت کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذا و ترویج فرهنگ مصرف درست، روز یکشنبه ۱۸ آبان‌ماه ۱۴۰۴ در محل سازمان تات برگزار شد.


 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

آمار مشاهده صفحات