 |
سی و یکمین وبینار آموزشی _ تخصصی روابطعمومی
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۴/۰۷/۱۴ ۰۹:۲۶
🎯"*امنیت غذایی پایدار با مدیریت ضایعات و پسماندهای محصولات کشاورزی*"
📍 *با سخنرانی دکتر عادل میرمجیدی هشتجین*
عضو هیات علمی و مشاور وزیر در امور مدیریت ضایعات و پسماندهای کشاورزی
📅 زمان: دوشنبه ۱۴ مهر ماه ۱۴۰۴
🕗 ساعت: ۰۸:۰۰ تا ۱۰:۰۰
💻 سامانه:
🔗 http://vc.areeo.ac.ir/ch/majpr
👤 نام کاربری: majpru
🔑 رمز عبور: P1399 (حرف P بزرگ)
📌 توضیح: *همکاران محترم روابط عمومی برای بخش پرسش و پاسخ ، دغدغه ها و پرسشهای خود را از طریق واتس آپ به شماره 📱 ۰۹۱۲۳۱۱۱۴۱۲ (مدیر برنامه) ارسال نمایند تا برای پاسخگویی در اختیار مشاور محترم وزیر در امور مدیریت ضایعات بخش کشاورزی قرار گیرد.*
|
|
|
 |
تجلیل از نخبگان در ستاد امور جوانان و نخبگان
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۴/۰۷/۱۴ ۰۹:۱۱
ثریا نوید، رئیس ستاد امور جوانان و نخبگان، در این نشست با تأکید بر ویژگیهای نخبگان گفت: از ویژگیهای نخبگان میتوان به امیدواری به آینده اشاره کرد. این قشر از سرمایههای بخش کشاورزی هستند و ما در تلاش هستیم تا بستر برای اثرگذاری هرچه بیشتر این قشر را فراهم آوریم.
|
|
|
 |
تعیین وضعیت سلامت میکروبی کاهو و خیار عرضه شده در بازار
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۴/۰۱/۲۰ ۱۱:۴۵
در قالب طرح کلان پایش سلامت محصولات کشاورزی، وضعیت سلامت میکروبی کاهو و خیار توسط جناب آقای دکتر عادل میرمجیدی هشتجین عضو هیأت علمی بخش تحقیقات مهندسی صنایع غذایی و فناوریهای پس از برداشت مورد مطالعه و ارزیابی قرار گرفت.
|
|
|
|
 |
کمیته مدیریت و برنامهریزی رویداد ملی "کارآفرینی و فناوریهای نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی با رویکرد نان ، سبزی و صیفی"
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۷/۱۱ ۱۰:۲۸
ششمین جلسه کمیته مدیریت و برنامه ریزی رویداد ملی "کارآفرینی و فناوری های نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی با رویکرد نان و سبزی و صیفی" صبح دوشنبه نهم مهر ماه با حضور جناب آقای دکتر میررحیمی رئیس محترم مرکزمرکز آموزش عالی امام خمینی(ره)، رئیس و معاون و تعدادی از اعضاء هیات علمی بخش تحقیقات مهندسی صنایع غذایی و فناوری های پس از برداشت موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، نماینده پارک علم و فناوری استان البرز، نمایندگان شرکتهای دانشبنیان و فناور مستقر در مرکز امام خمینی و اعضای کمیته راهبردی رویداد، بصورت حضوری و مجازی در محل سالن جلسات موسسه برگزار شد
|
|
|
 |
استخراج و خالص سازی فیبر خوراکی پسماندهای حاصل از فراوری سیب درختی و استفاده از آن درتولید نان بربری
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۴/۱۸ ۱۱:۱۴
دکتر حامد فاطمیان، عضو هیات علمی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، طی پژوهشی با عنوان "معرفی روش مناسب استخراج و خالص سازی فیبر بدست آمده از پسماندهای حاصل از فراوری سیب درختی
و استفاده از آن در نان مسطح" ، فیبر خوراکی موجود در بقایا و پسماندهای فراوری سیب درختی، به دو روش فیزیکی و آنزیمی را استخراج نموده و استفاده از هر یک از فیبرهای مذکور در فرمولاسیون نان بربری را مورد امکان سنجی قرارداده است
|
|
| |