شنبه ۰۳ آبان ۱۴۰۴  -  Saturday, October 25, 2025
جستجوی پیشرفته
» گروههای خبری » بخش صنایع غذایی  
 
آخرین آرشیوهای خبری:   گروههای خبری:
 
 عبارت *      جستجوی پیشرفته
 
سی و یکمین وبینار آموزشی _ تخصصی روابط‌عمومی
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۴/۰۷/۱۴ ۰۹:۲۶
🎯"*امنیت غذایی پایدار با مدیریت ضایعات و پسماندهای محصولات کشاورزی*" 📍 *با سخنرانی دکتر عادل میرمجیدی هشتجین* عضو هیات علمی و مشاور وزیر در امور مدیریت ضایعات و پسماندهای کشاورزی 📅 زمان: دوشنبه ۱۴ مهر ماه ۱۴۰۴ 🕗 ساعت: ۰۸:۰۰ تا ۱۰:۰۰ 💻 سامانه: 🔗 http://vc.areeo.ac.ir/ch/majpr 👤 نام کاربری: majpru 🔑 رمز عبور: P1399 (حرف P بزرگ) 📌 توضیح: *همکاران محترم روابط عمومی برای بخش پرسش و پاسخ ، دغدغه ها و پرسش‌های خود را از طریق واتس آپ به شماره 📱 ۰۹۱۲۳۱۱۱۴۱۲ (مدیر برنامه) ارسال نمایند تا برای پاسخگویی در اختیار مشاور محترم وزیر در امور مدیریت ضایعات بخش کشاورزی قرار گیرد.*


تامین امنیت غذایی با کاهش ۱۵ درصدی ضایعات کشاورزی
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۴/۰۷/۱۴ ۰۹:۲۴
مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور پسماند و ضایعات کشاورزی گفت: در حال حاضر میزان ضایعات محصولات کشاورزی در کشورمان از زمان تولید تا برداشت و توزیع و مصرف ۳۰ است


تجلیل از نخبگان در ستاد امور جوانان و نخبگان
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۴/۰۷/۱۴ ۰۹:۱۱
ثریا نوید، رئیس ستاد امور جوانان و نخبگان، در این نشست با تأکید بر ویژگی‌های نخبگان گفت: از ویژگی‌های نخبگان می‌توان به امیدواری به آینده اشاره کرد. این قشر از سرمایه‌های بخش کشاورزی هستند و ما در تلاش هستیم تا بستر برای اثرگذاری هرچه بیشتر این قشر را فراهم آوریم.


دکتر بهجت تاج‌الدین به درجه استادی نائل شدند.
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۴/۰۲/۲۸ ۲۱:۰۰
دکتر بهجت تاج‌الدین، عضو هیات علمی موسسه، به درجه استادی نائل شدند.


تعیین وضعیت سلامت میکروبی کاهو و خیار عرضه شده در بازار
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۴/۰۱/۲۰ ۱۱:۴۵
در قالب طرح کلان پایش سلامت محصولات کشاورزی، وضعیت سلامت میکروبی کاهو و خیار توسط جناب آقای دکتر عادل میرمجیدی هشتجین عضو هیأت علمی بخش تحقیقات مهندسی صنایع غذایی و فناوری‌های پس از برداشت مورد مطالعه و ارزیابی قرار گرفت.


دستیابی به دانش فنی تولید نانوامولسیون اسانس روغنی رزماری و کاربرد آن در کاهش فساد پس از برداشت پرتقال
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۱۲/۲۶ ۰۹:۵۶
در قالب یک پروژه تحقیقاتی در موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، تولید نانوامولسیون های اسانس روغنی رزماری با استفاده از فناوری فراصوت و کاربرد آن در کاهش فساد پس از برداشت پرتقال توسط جناب آقای دکتر عادل میرمجیدی هشتجین عضو هیأت علمی بخش تحقیقات مهندسی صنایع غذایی و فناوری‌های پس از برداشت مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت


دستیابی به دانش فنی فراوری پسماند انگور با پلاسمای سرد اتمسفری و کاربرد آن در تولید فراورده‌های گوشتی سالم‌تر
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۹/۰۳ ۱۴:۱۴
پروژه پژوهشی با هدف ارتقاء ارزش افزوده و فراوری پسماند انگور قرمز با فناوری پلاسمای سرد اتمسفری و بررسی امکان کاربرد آن در تولید همبرگر سالم‌تر توسط خانم دکتر هما بهمدی عضو هیأت علمی بخش تحقیقات مهندسی صنایع غذایی و فناوری‌های پس از برداشت اجراء شد


کمیته مدیریت و برنامه‌ریزی رویداد ملی "کارآفرینی و فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی با رویکرد نان ، سبزی و صیفی"
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۷/۱۱ ۱۰:۲۸
ششمین جلسه کمیته مدیریت و برنامه ریزی رویداد ملی "کارآفرینی و فناوری های نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی با رویکرد نان و سبزی و صیفی" صبح دوشنبه نهم مهر ماه با حضور جناب آقای دکتر میررحیمی رئیس محترم مرکزمرکز آموزش عالی امام خمینی(ره)، رئیس و معاون و تعدادی از اعضاء هیات علمی بخش تحقیقات مهندسی صنایع غذایی و فناوری های پس از برداشت موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، نماینده پارک علم و فناوری استان البرز، نمایندگان شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور مستقر در مرکز امام خمینی و اعضای کمیته راهبردی رویداد، بصورت حضوری و مجازی در محل سالن جلسات موسسه برگزار شد


برنامه تلویزیونی رویش با موضوع: پسماندهای تولید و فراوری
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۷/۱۰ ۱۵:۲۵
باحضور: دکتر هما بهمدی 🔸 پخش یکشنبه ۸/ مهر/ ۱۴۰۳ ساعت ۱۸ از شبکه آموزش سیما 🔸کاری از: دفتر شبکه دانش و رسانه های ترویجی


استخراج و خالص سازی فیبر خوراکی پسماندهای حاصل از فراوری سیب درختی و استفاده از آن درتولید نان بربری
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۴/۱۸ ۱۱:۱۴
دکتر حامد فاطمیان، عضو هیات علمی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، طی پژوهشی با عنوان "معرفی روش مناسب استخراج و خالص سازی فیبر بدست آمده از پسماندهای حاصل از فراوری سیب درختی و استفاده از آن در نان مسطح" ، فیبر خوراکی موجود در بقایا و پسماندهای فراوری سیب درختی، به دو روش فیزیکی و آنزیمی را استخراج نموده و استفاده از هر یک از فیبرهای مذکور در فرمولاسیون نان بربری را مورد امکان سنجی قرارداده است


 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

آمار مشاهده صفحات