سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲  -  Tuesday, March 19, 2024
جستجوی پیشرفته
» گروههای خبری » بخش صنایع غذایی  
 
آخرین آرشیوهای خبری:   گروههای خبری:
 
 عبارت *      جستجوی پیشرفته
 
کاهش ضایعات محصولات کشاورزی، راهبردی برای موفقیت برنامه ملّی الگوی کشت
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۵:۵۱
دومین نشست تخصصی با عنوان " کاهش ضایعات محصولات کشاورزی، راهبردی برای موفقیت برنامه ملّی الگوی کشت " از سلسله نشست های تخصصی مرتبط با رویکردهای اجرایی مبتنی بر موارد قانونی الگوی کشت ملی محصولات کشاورزی با حضور محققان و کارشناسان مراکز تحقیقاتی و سازمان های جهاد کشاورزی برگزار شد.


کاهش تلفات و دورریز مواد غذایی و محصولات کشاورزی
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۲/۰۹/۰۸ ۰۹:۵۴
نشست تخصصی "حرکت به سوی کاهش تلفات و دورریز مواد غذایی" با حضور اساتید، پژوهشگران و کارشناسان از دانشگاه‌ها، مراکز و مؤسسات تحقیقاتی، معاونت های اجرائی مرتبط وزارت جهاد کشاورزی، سازمان های جهاد کشاورزی استان ها و سازمان غذا و دارو روز سه شنبه مورخ 1402/09/07 از ساعت 9 صبح لغایت 12 به صورت وبیناری در مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی برگزار شد.


تاثیر رقم و زمان برداشت عناب تازه و تیمار با کلرید کلسیم بر خواص کیفی و عمر نگهداری آن
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۱/۱۱/۱۲ ۱۱:۴۸
دکتر شادی بصیری، استادیار بخش تحقیقات صنایع غذایی مرکز تحقیقات، آموزش و منابع طبیعی خراسان رضوی طی پژوهشی "تاثیر رقم و زمان برداشت عناب تازه و تیمار با کلرید کلسیم بر خواص کیفی و عمر نگهداری آن" را بررسی کرد.


بازدید از نخلستان‌ها و انبارهای نگهداری محصول خرما در شهرستان نهبندان استان خراسان جنوبی
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۱/۰۹/۱۶ ۱۴:۱۳
آقای دکتر ابوالفضل گلشن تفتی، رئیس بخش تحقیقات مهندسی صنایع غذایی و فناوری‌های پس از برداشت مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، در روز یکشنبه مورخ 1401/09/06 از نخلستان‌ها و انبارهای نگهداری محصول خرما در روستاهای شهرستان نهبندان استان خراسان جنوبی بازدید کردند.


به مناسبت گرامیداشت روز جهانی زیتون، نشست تخصصی زنجیره ارزش زیتون با حضور نخبگان بخش کشاورزی برگزار شد.
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۱/۰۹/۱۲ ۰۷:۵۵
به مناسبت بزرگداشت روز جهانی زیتون (۲۶ نوامبر) ، وبینار نشست تخصصی زنجیره ارزش زیتون در تاریخ هفتم آذرماه ۱۴۰۱ با حضور نخبگان بخش کشاورزی برگزار شد.


کتاب "کاربردهای پدیده انتقال شیشه ای در پایداری مواد غذایی" منتشر شد.
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۱/۰۴/۲۲ ۰۸:۴۰
کتاب "کاربردهای پدیده انتقال شیشه ای در پایداری مواد غذایی" نگارش خانم دکتر فوژان بدیعی توسط مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی منتشر شد.


جلسه مشترک موسسه با بخش خصوصی در زمینه محصول زرشک و فرآورده‌های جانبی آن برگزار شد.
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۰/۱۲/۰۳ ۱۳:۰۱
جلسه وبیناری مشترک موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی با اتحادیه زرشک و زعفران‏‌کاران بیرجند و شرکت شیراز صدک در خصوص دو فقره پروپوزال با موضوع "استفاده از کنستانتره زرشک در فرمولاسیون سس باربکیو و تولید مربای زرشک" و نیز "بررسی مسائل و مشکلات پس از برداشت محصول زرشک" و زمینه‌های همکاری، روز یکشنبه یکم اسفند ماه برگزار شد.


بازدید از شرکت صنایع غذایی نسیم صباح مازند
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۰/۱۱/۱۶ ۰۸:۲۶
دکتر حسین دهقانی سانیج، رئیس مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، با همراهی دکتر ابوالفضل گلشن تفتی و دکتر عادل واحدی در روز دوشنبه مورخ 1400/11/11 از شرکت صنایع غذایی نسیم صباح مازند واقع در شهرک صنعتی فاز 2 شهرستان نکا در استان مازندران بازدید کردند.


بررسی امکان تولید نان‌های قالبی با خمیر نان‌های سنتی (سنگک و بربری )و مقایسه خصوصیات حسی آنها
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۰/۱۱/۰۲ ۱۲:۲۱
پژوهشی با عنوان "بررسی امکان تولید نان های قالبی با خمیر نان های سنتی (سنگک و بربری) و مقایسه خصوصیات حسی آنها" توسط آقای مهندس کاووس رشمه کریم عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی انجام شد. ایشان در این پژوهش به بررسی امکان استفاده از خمیرهای بربری و سنگک که به روش سنتی تهیه شده بودند، برای تولید نان قالبی پرداخته و نتایج را گزارش نمودند.


وبینار آموزشی "آشنایی با وضعیت کشت هویج و مسایل پس از برداشت آن" در مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی برگزار شد.
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۰/۰۸/۱۵ ۱۰:۰۴
وبینار آموزشی "آشنایی با وضعیت کشت هویج و مسایل پس از برداشت آن" روز چهارشنبه 12 آبان ماه 1400 توسط خانم دکتر مریم رواقی، عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان و آقای دکتر ناصر ظریفی‌نیا، عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی آباد دزفول برگزار شد.


 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

آمار مشاهده صفحات