چهار شنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴  -  Wednesday, December 17, 2025
جستجوی پیشرفته
بخش صنایع غذایی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

برگزاری دوره تخصصی ارزیابی حسی روغن زیتون
دوره آموزشی ارزیابی حسی روغن زیتون با حضور پلاسیدو پاسکوال مورالس‏ (Plácido Pascual Morales)، کارشناس برجسته و عضو شورای بین‌المللی زیتون، خانم دکتر فروغ شواخی، دانشیار موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی کرج و آقای محمد عرب در شهرستان رودبار برگزار شد.

دوره آموزشی ارزیابی حسی روغن زیتون با حضور پلاسیدو پاسکوال مورالس‏ (Plácido Pascual Morales)، کارشناس برجسته و عضو شورای بین‌المللی زیتون، خانم دکتر فروغ شواخی، دانشیار موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی کرج و آقای محمد عرب از ۱۹ تا ۲۱ آذرماه به‌همت آموزشگاه فنی‌وحرفه‌ای خوشه کشاورزی (جهانگیر عرب)، مدیریت باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان و جهاد کشاورزی شهرستان در رودبار برگزار شد.

 

محتوای دوره برپایه استانداردهای به روز شورای بین‌المللی زیتون (IOC) تدوین شده بود و موضوعات زیر آموزش داده شد: استانداردهای ارزیابی حسی روغن زیتون، طبقه‌بندی استاندارد انواع روغن زیتون، برگه ارزیابی حسی و شیوه تکمیل آن، بررسی ویژگی‌های مثبت (میوه‌ای بودن، تلخی، تندی) و نقایص (کهنگی، کپک‌زدگی، سرمازدگی، فساد اکسایشی و )، تحلیل تخصصی نمونه‌های واقعی روغن زیتون، الزامات اجرای آزمون حسی و اصول آموزش ارزیابان، نحوه محاسبه و گزارش‌دهی نتایج پنل تست، کاربرد ارزیابی حسی در کنترل کیفیت، طبقه‌بندی محصول و انطباق با الزامات صادراتی. 

 

در بخش عملی شرکت‌ کنندگان با ارزیابی نمونه های مختلف روغن زیتون مهارت‌های لازم برای تشخیص ویژگی‌ها و عیوب روغن زیتون را فرا گرفتند. در پایان دوره، آزمون ارزیابی حسی از شرکت‌کنندگان اخذ شد. برگزاری این دوره فرصت ارزشمندی برای تبادل تجربه، ارتقای دانش کارشناسان و توسعه توان فنی صنعت زیتون فراهم کرد.

 


۱۴۰۴/۰۹/۲۶
تعداد نمایش: ۸
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش صنایع غذایی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات