دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۸  -  Monday, October 21, 2019
جستجوی پیشرفته
بخش صنایع غذایی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

ارزیابی همبستگی ویژگی های بیوفیزیکی و شیمیایی ارقام مختلف زیتون به منظور تعیین مناسب ترین زمان برداشت
خانم دکتر فروغ شواخی، عضو هیات علمی بخش تحقیقات صنایع غذایی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، طی پژوهشی به ارزیابی همبستگی ویژگی های بیوفیزیکی و شیمیایی ارقام مختلف زیتون به منظور تعیین مناسب ترین زمان برداشت پرداختند.


در این پژوهش، شش رقم غالب موجود در کلکسیون ایستگاه طارم شامل سه رقم روغنی شامل آربيکن، کرونايکي و زرد و سه رقم کنسروی شامل کنسروالیلا، مانزانیلا و زرد انتخاب و در سه زمان مختلف برداشت شد. سپس شاخص برداشت بر اساس رنگ تعیین شد. ویژگی های بیوفیزیکی و شیمیایی ارقام مختلف در زمان های برداشت تعیین و روابط بین ضرایب بیوفیزیکی و شیمیایی ارقام بر اساس رگرسیون خطی یک، دو و سه متغیره گروه بندی شد. بهترین زمان برداشت ارقام روغنی و کنسروی به دست آمد و براین اساس، بهترین مدل های رگرسیونی ساده، تک بعد و اقتصادی برای تخمین جرم، مواد جامد محلول، رطوبت ارقام کنسروی و روغنی پیشنهاد شد. با استفاده از این مدل ها تخمین صفات پیچیده با اندازه گیری های ساده و بدون نیاز به تجهیزات دستگاهی به سهولت انجام می شود.





۱۳۹۶/۱۲/۱۳
تعداد نمایش: ۹۷
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش صنایع غذایی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات

پیوندها:                                               
                                                        

وزارت جهاد کشاورزیمرکز فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی کشاورزی
 صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری
سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزیمرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی
 کمیته ملی آبیاری و زهکشیشبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی 

 
 
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه تحقیقات فنی ومهندسی کشاورزی می باشد.