چهار شنبه ۰۵ تیر ۱۳۹۸  -  Wednesday, June 26, 2019
جستجوی پیشرفته
بخش صنایع غذایی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

دستورالعمل فنی برداشت، خشک کردن و بسته بندی گل گاوزبان نگارش دکتر اصلان عزیزی و دکتر ابوالفضل گلشن تفتی منتشر شد.
دستورالعمل فنی برداشت، خشک کردن و بسته بندی گل گاوزبان نگارش دکتر اصلان عزیزی و دکتر ابوالفضل گلشن تفتی با شماره 54587 توسط موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی منتشر شد.


گل گاوزبان ایرانی گیاهی دارویی است که در مناطق مختلف کشور به ویژه دامنه های رشته کوه های البرز و زاگرس پراکنش دارد. یکی از مهم ترین مسائل مرتبط با فرآوری این محصول، خشک کردن سنتی و نامناسب گل گاوزبان است که سبب اتلاف ترکیبات مؤثره در محصول خشک، آلودگی به حشرات، گسترش کپک ها و در نهایت منجر به کاهش کیفیت محصول خشک تولیدی می شود. در این دستورالعمل، روش مناسب برای برداشت و جمع آوری و همچنین شرایط مناسب برای خشک کردن و بسته بندی گل گاوزبان ارائه شده است. این نشریه در تالار ترویج دانش و فنون کشاورزی قابل دسترس است.

 


۱۳۹۷/۱۰/۱۶
تعداد نمایش: ۵۵
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش صنایع غذایی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات

پیوندها:                                               
                                                        

وزارت جهاد کشاورزیمرکز فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی کشاورزی
 صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری
سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزیمرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی
 کمیته ملی آبیاری و زهکشیشبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی 

 
 
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه تحقیقات فنی ومهندسی کشاورزی می باشد.