شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳  -  Saturday, April 20, 2024
جستجوی پیشرفته
بخش صنایع غذایی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

دستورالعمل فنی برداشت، خشک کردن و بسته بندی گل گاوزبان نگارش دکتر اصلان عزیزی و دکتر ابوالفضل گلشن تفتی منتشر شد.
دستورالعمل فنی برداشت، خشک کردن و بسته بندی گل گاوزبان نگارش دکتر اصلان عزیزی و دکتر ابوالفضل گلشن تفتی با شماره 54587 توسط موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی منتشر شد.


گل گاوزبان ایرانی گیاهی دارویی است که در مناطق مختلف کشور به ویژه دامنه های رشته کوه های البرز و زاگرس پراکنش دارد. یکی از مهم ترین مسائل مرتبط با فرآوری این محصول، خشک کردن سنتی و نامناسب گل گاوزبان است که سبب اتلاف ترکیبات مؤثره در محصول خشک، آلودگی به حشرات، گسترش کپک ها و در نهایت منجر به کاهش کیفیت محصول خشک تولیدی می شود. در این دستورالعمل، روش مناسب برای برداشت و جمع آوری و همچنین شرایط مناسب برای خشک کردن و بسته بندی گل گاوزبان ارائه شده است. این نشریه در تالار ترویج دانش و فنون کشاورزی قابل دسترس است.

 


۱۳۹۷/۱۰/۱۶
تعداد نمایش: ۱۴۲
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش صنایع غذایی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات