این دستنامه در 72 صفحه با همکاری کمیته انتشارات موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی و دفتر شبکه دانش و رسانههای ترویجی تدوین و توسط نشر آموزش کشاورزی منتشر شده است. در نگارش این دستنامه تلاش شده است نکات مهم و تأثیرگذار در ماندگاری سیب درختی و چگونگی اجرای این نکات توسط باغداران و انبارداران به زبان ساده آموزش داده شود. کارشناسان و مروجان پهنه های ترویجی نیز پس از مطالعه این نوشتار با روش اصولی برداشت سیب، مراقبتها و اقدامات ضروری قبل و پس از برداشت و نیز آمادهسازی سیب برای نگهداری مناسب و بلندمدت آشنا میشوند.
این دستنامه از طریق آدرس : http://agrilib.areo.ir/book_6470.html در دسترس علاقمندان قرار دارد.