دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳  -  Monday, May 6, 2024
جستجوی پیشرفته
مراکز تابعه
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

کاهش مصرف آب در محصول سیب زمینی با آرایش مناسب نوارهای آبیاری قطره ای در پشته های مرکب
عضو هیئت علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی همدان چگونگی کاهش مصرف آب محصول سیب زمینی را در هفته انتقال یافته های ملی سیب زمینی تشریح نمود.


هفته انتقال یافته های سیب زمینی در تاریخهای 4 و 5 تیرماه 98 در مرکز تحقیقات کشاورزی و با مشارکت فعال بخش تحقیقات فنی و مهندسی همدان، مسئولین استانی و پژوهشگران استانهای مختلف کشور برگزار گردید. آقای دکتر قدمی فیروزآبادی عضو هیئت علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز همدان و پژوهشگر مروج ارشد آب و سامانه های آبیاری در برنامه ملی انتقال یافته های سیب زمینی در مورخه 98/04/04 در رابطه با ضرورت افزایش بهره وری آب سیب زمینی با مدیریت مناسب آبیاری مطالبی را ارائه نمودند. ایشان ضمن تاکید بر برنامه ریزی آبیاری به اصول علمی اعمال کم آبیاری در این محصول و استفاده از آرایش مناسب نوارهای آبیاری قطره ای در پشته های مرکب (تلفیق شده) سیب زمینی بیان داشتند که استفاده از یک نوار آبیاری قطره ای بین دو ردیف کشت، به فاصله 65 سانتیمتر در روی پشته 150 سانتیمتری علاوه بر افزایش عملکرد و  بهره وری مصرف آب  باعث کاهش 22 درصدی در مصرف آب نسبت به روش آبیاری بارانی می شود.

 
 
 
 


۱۳۹۸/۰۴/۱۰
تعداد نمایش: ۷۴
مشاهده اخبار گروه خبری 'مراکز تابعه'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات