در روز پنچشنبه مورخ 98/07/04 سرکار خانم دکتر شهین زمردی رییس بخش و عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی آذربایجان غربی در برنامه رادیویی کندمیز حاضر و در خصوص روشهای کاهش ضایعات میوهها پس از برداشت مطالبی ارائه نمودند. ایشان در این خصوص بیان نمودند که همه ساله متاسفانه میلیونها تن از محصولات کشاورزی (میوهها و سبزیها) تولیدی به علل مختلفی در حین برداشت و پس از برداشت از بین می روند. این در حالی است که امروزه یکی از مسائل اساسی جوامع بشری تأمین نیازهای غذایی افراد آن جامعه است. لذا راه حل رسیدن به امنیت غذایی تنها افزایش تولید نیست، بلکه باید با برنامه ریزی درست از محصول تولید شده به بهترین وجه ممکن استفاده کرد. راهکار عمده جلوگیری از این ضایعات، استفاده از تکنولوژیهای پس از برداشت محصولات کشاورزی و حفاظت از مواد غذایی، می باشد. از جمله تکنولوژیهای پس از برداشت که در این برنامه مورد بحث قرار گرفت خشک کردن و تهیه لواشک میوهها، تولید شیره انگور و سرکه سیب بود.