پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳  -  Thursday, May 2, 2024
جستجوی پیشرفته
مراکز تابعه
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

نشریه فنی " افزایش عمر ماندگاری دانه انار با پوشش‌دهی و اسانس دارچین" منتشر شد.
نشریه ترویجی " افزایش عمر ماندگاری دانه انار با پوشش‌دهی و اسانس دارچین " ، نگارش دکتر اکبر جوکار در موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی بخش انتشارات علمی موسسه منتشر شد.


مقدار ضایعات انار در کشور حداقل 30 درصد است که در برخی از سال ها به 50 درصد نیز می‌رسد. در واقع 400 الی 600 هزار تن انار در سال ضایع شده و از چرخه مصرف خارج می‌شود. فرآوری این ضایعات و ارائه حالت‌های مختلف آن به بازار (مانند دانه ‌کردن و بسته‌بندی دانه‌ها) منجر به کاهش ضایعات و ارزش افزوده زیادی خواهد شد. مطالعات نشان داد که با توجه به فساد پذیری بالای دانه‌های انار، پوشش‌دهی و استفاده از اسانس‌های گیاهان دارویی موجب افزایش عمرماندگاری و حفظ بازار پسندی آنها خواهد شد.

در این تشریه خوانندگان گرامی با موارد زیر آشنا خواهند شد:

·       اهمیت میوه انار و ضایعات آن

·       دانه انار آماده به مصرف

·       فسادپذیری بالای دانه انار آماده به مصرف

·       روش نگهداری و پوشش‌دهی دانه های انار

·       اسانس ها و تأثیر آن ها در نگهداری مواد غذایی

تأثیر پوشش‌دهی و اسانس دارچین بر افزایش عمر ماندگاری دانه انار آماده به مصرف

 


۱۳۹۸/۰۷/۰۹
تعداد نمایش: ۷۸
مشاهده اخبار گروه خبری 'مراکز تابعه'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات