پنج شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳  -  Thursday, May 16, 2024
جستجوی پیشرفته
بخش صنایع غذایی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

برگزاری جلسه مشترک با پژوهشکده سبزی و صیفی
در ادامه مجموعه نشست‌های مشترک بین موسسه تحقیقات فنی و مهندسی و پژوهشکده سبزی و صیفی، چگونگی تدوین طرح‌های کلان، نشریات و وبینارهای آموزشی مشترک بررسی شد.

در راستای سیاست‌های موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی برای افزایش تعامل بین مؤسسات تحقیقاتی و تدوین طرح‌های جامع‌نگرتر، در روز سه‌شنبه مورخ 1399/11/14 جلسه مشترکی با حضور آقای دکتر گلشن، خانم دکتر بهمدی و خانم دکتر بدیعی به نمایندگی از بخش تحقیقات صنایع غذایی و فناوری‌های پس از برداشت و آقای دکتر حاجیان فر به نمایندگی از پژوهشکده سبزی و صیفی در محل ستاد موسسه برگزار شد. در این جلسه، زمینه‌های همکاری مشترک بین دو مؤسسه در خصوص تدوین طرح‌های مشترک کلان یا ملی در خصوص آماده‌سازی و بسته‌بندی سبزی‌های برگی و نوین در قالب پنج محصول اصلی با ضایعات زیاد و دارای اولویت و زیر پروژه‌های مربوطه با دو افق کاری 1402 و 1404 مورد بحث و تبادل‌نظر قرار گرفت. برنامه‌ریزی برای برگزاری دو وبینار آموزشی در سال 1400 و تدوین دستورالعمل‌ها و راهنماهای مرتبط با کاهش ضایعات محصولات سبزی و صیفی انجام شد.



۱۳۹۹/۱۱/۱۶
تعداد نمایش: ۱۰۶
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش صنایع غذایی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات