دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۸  -  Monday, October 21, 2019
جستجوی پیشرفته
بخش صنایع غذایی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

طراحی فنی و ارزیابی اقتصادی خط فرم دهی خمیرهای لایه دار
آقای مهندس کاوس رشمه کریم، عضو هیأت علمی مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، با اجرای پروژه تحقیقاتی مهندسی معکوس بر روی خط فرم دهی خمیرهای لایه دار، ضمن دستیابی به اطلاعات فنی مورد نیاز در طراحی و ساخت این خط، با بررسی هزینه های مربوط به ساخت آن در داخل کشور، نشان داد که ساخت نمونه داخلی آن با صرفه جویی قابل توجهی قابل انجام است.

در این پروژه تحقیقاتی که با هدف دستیابی به تکنولوژی ساخت خط فرم دهی خمیرهای قنادی با تکنیک مهندسی معکوس صورت گرفت، نمونه وارداتی خط تولید انتخاب، دمونتاژ و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. بدین ترتیب اطلاعات فنی مربوط به کلیه بخش ها و قطعات نظیر نوع، تعداد، ابعاد، مکانیسم عملکرد هر بخش، طراحی نقشه ها، هزینه ساخت قطعات تعیین شد و از سوی دیگر مشحص شد که ساخت نمونه داخلی آن با صرفه جویی قابل توجهی همراه خواهد بود و با ساخت آن در داخل کشور، با سهولت بیشتر و هزینه کمتری (خرید، نگهداری و تعمیرات، توسعه و ..) در اختیار تولید کنندگان کوچک قرار گرفته و توان رقابتی آنها را در عرصه تولید، افزایش می دهد.

 
 


۱۳۹۴/۰۹/۰۳
تعداد نمایش: ۱۲۹
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش صنایع غذایی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات

پیوندها:                                               
                                                        

وزارت جهاد کشاورزیمرکز فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی کشاورزی
 صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری
سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزیمرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی
 کمیته ملی آبیاری و زهکشیشبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی 

 
 
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه تحقیقات فنی ومهندسی کشاورزی می باشد.