دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۸  -  Monday, October 21, 2019
جستجوی پیشرفته
بخش صنایع غذایی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

توليد کالباس و همبرگر از خرما
مهندس علی اصغر رجبعلی پور، عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان، در تحقیقات خود به این مهم دست یافت که می‌توان با استفاده از خرما کالباس و همبرگر تهیه نمود.

مهندس رجبعلی پور در این تحقیق با استفاده از خرمای کلوته کالباس با فرمولاسیون 12 درصد خرما و همبرگر حاوی 15 درصد خرما را تولید کرد که از نظر مصرف کننده بیشترین امتیاز را داشت و مدت ماندگاری آن ها نیز حداکثر یک هفته گزارش شد.

 استفاده از مواد جايگزين مانند ميوه جات، حبوبات و سبزيجات دربرخي کشورها مانند انگليس و ايرلند رايج است. در ايران نيز مي توان از خرما که ميوه اي مغذي و ارزشمند است بجاي جايگزين بخشی از گوشت قرمز در توليد کالباس و همبرگر استفاده نمود تا هم از اثرات غير مفيد آن کاست و هم اثرات مفيد خرما به آن افزوده شود. به این منظورمی توان  از خرمای درجه دو و سه نیز جهت توليد کالباس و همبرگر خرما استفاده نمود.



۱۳۹۴/۰۹/۰۳
تعداد نمایش: ۲۱۱
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش صنایع غذایی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات

پیوندها:                                               
                                                        

وزارت جهاد کشاورزیمرکز فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی کشاورزی
 صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری
سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزیمرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی
 کمیته ملی آبیاری و زهکشیشبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی 

 
 
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه تحقیقات فنی ومهندسی کشاورزی می باشد.