در راستای برنامههای گرامیداشت سال جهانی میوه و سبزی و فعالیتهای مشترک مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی و مؤسسه تحقیقات علوم باغبانی کشور (پژوهشکده سبزی و صیفی) در خصوص بررسی جامع تر مسائل مرتبط با فناوریهای پس از برداشت سبزی و صیفی، دو وبینار تخصصی با عناوین "پیشسرد کردن سبزی های برگی (تکمیلی)" و "پیشسرمایش خیار، گوجه فرنگی و هویج (تکمیلی)" به ترتیب توسط خانم دکتر شهین زمردی، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان غربی و آقای دکتر جابر سلیمانی، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی در روز چهارشنبه مورخ 1400/5/20 با حضور علاقهمندان از بخشهای مختلف تحقیقاتی و اجرایی برگزار شد. در این وبینارها، روشهای پیش سرمایش، عوامل موثر در سرعت سرد کردن محصولات کشاورزی، سیستمهای سرد کردن در مقیاس کوچک و روش های مورد استفاده در پیش سرمایش خیار، گوجه فرنگی و هویج تشریح شد.