پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳  -  Thursday, May 2, 2024
جستجوی پیشرفته
بخش صنایع غذایی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

دومین جلسه کمیته راهبردی طرح کلان "کاهش ضایعات و بهره‌‌گیری از زائدات محصولات کشاورزی" برگزار شد.
دومین جلسه کمیته راهبردی طرح کلان "کاهش ضایعات و بهره‌‌گیری از زائدات محصولات کشاورزی" به منظور بحث و تبادل نظر در خصوص چگونگی تدوین عناوین زیر پروژه‌ های طرح، در روز چهارشنبه مورخ 1400/5/20 به صورت وبیناری برگزار شد.

جلسه دوم کمیته راهبردی طرح کلان "کاهش ضایعات و بهره‌‌گیری از زائدات محصولات کشاورزی" در روز چهارشنبه 20/ 5/ 1400 با محوریت مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی و توسط آقای دکتر عادل میرمجیدی، مجری طرح و عضو هیأت علمی بخش تحقیقات مهندسی صنایع غذایی و فناوری های پس از برداشت، برگزار شد. در این جلسه که نمایندگان مؤسسات و مراکز تحقیقاتی، آموزشی، ترویجی و اجرایی مرتبط  حضور داشتند، در خصوص پروپوزال طرح، محورهای اصلی و زیر پروژه‌های پیشنهادی، بحث و تبادل نظر شد. 

 
 
 


۱۴۰۰/۰۵/۲۸
تعداد نمایش: ۱۴۶
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش صنایع غذایی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات