شنبه ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳  -  Saturday, April 27, 2024
جستجوی پیشرفته
سمنان
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

دستنامه "راهنمای برندسازی محصولات کشاورزی و غذایی" منتشر شد.
دستنامه با عنوان "راهنمای برندسازی محصولات کشاورزی و غذایی" تالیف آقای دکتر سیدحمیدرضا ضیاءالحق عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان (شاهرود) توسط معاونت آموزش و ترویج کشاورزی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی منتشر شد.

در این دستنامه صاحبان کسب و کارهای کوچک و خانگی و کارشناسان و مروجان پهنه­‌های تولیدی که از مخاطبان این نوشتار می‌­باشند با کلیات برندسازی و اصــول و روش­‌هــای برندســازی محصــولات کشــاورزی و غذایــی آشــنا می­‌شــوند. این دستنامه شامل سه فصل در 105 صفحه بوده و از طریق تالار ترویج دانش و فنون کشاورزی به آدرس https://agrilib.areeo.ac.ir/book_9792.html قابل دستیابی است.
 
 
 
 


۱۴۰۰/۰۹/۲۰
تعداد نمایش: ۷۹
مشاهده اخبار گروه خبری 'سمنان'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات