جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳  -  Friday, April 26, 2024
جستجوی پیشرفته
بخش صنایع غذایی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

نشریه فنی "روش اصولی نگهداری پیاز خوراکی در انبار" منتشر شد.
نشریه فنی با عنوان "روش اصولی نگهداری پیاز خوراکی در انبار" نگارش آقای دکتر سیدحمیدرضا ضیاءالحق عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان (شاهرود) و خانم مهندس ایران محمدپور عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان هرمزگان منتشر شد.

پیاز از جمله محصولات انباری است که مقاومت به­نسبت خوبی در برابر فساد دارد، ولی از آنجا که برای مدت طولانی در انبار نگهداری می‌شود، در انبار دچار صدمات متعددی شده و ضایعات بالایی دارد. عوامل متعددی قبل از پس از برداشت وجود دارند که کیفیت ماندگاری پیاز را تحت تأثیر قرار می­‌دهند. با دانستن این عوامل و رعایت اصول فنی در مراحل مختلف قبل و پس از برداشت و همچنین انبارداری اصولی می‌توان این ضایعات را به حداقل رساند. در این نشریه ضمن بیان عوامل موثر بر ماندگاری پیاز در انبار، اصول صحیح انبارداری توضیح داده شده و توصیه‌­های لازم برای افزایش ماندگاری پیاز در انبار ارائه می‌شود.

 
 


۱۴۰۱/۰۲/۰۷
تعداد نمایش: ۴۲
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش صنایع غذایی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات