دوشنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۱  -  Monday, August 8, 2022
جستجوی پیشرفته
بخش صنایع غذایی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

کتاب "کاربردهای پدیده انتقال شیشه ای در پایداری مواد غذایی" منتشر شد.
کتاب "کاربردهای پدیده انتقال شیشه ای در پایداری مواد غذایی" نگارش خانم دکتر فوژان بدیعی توسط مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی منتشر شد.

کتاب "کاربردهای پدیده انتقال شیشه‌ای در پایداری مواد غذایی" در 174 صفحه و مشتمل بر 5 فصل نگارش خانم دکتر فوژان بدیعی توسط موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی چاپ شد. در این کتاب در ابتدا مفاهیم اولیه ترمودینامیک و انتقال فاز و حالت توضیح داده شده ­است. در فصلی جداگانه، به مفهوم دمای انتقال شیشه­‌ای، روش­‌های اندازه‌­گیری و عوامل مؤثر بر آن پرداخته شده­ است. در فصل سوم، دمای انتقال شیشه‌­ای و تغییر فاز در اجزای مواد غذایی شامل آب، پروتئین­‌ها، کربوهیدرات­‌ها و چربی­‌ها بررسی شده ­است. در فصل چهارم، نقش و اثر دمای انتقال شیشه­‌ای بر ماندگاری و فرآوری محصولات غذایی و کشاورزی بحث و بررسی شده ­است. در همین  فصل، فرآیندهایی مانند خشک­ کردن، اکسترود کردن، انجماد و ریزپوشانی بررسی شده‌­اند. در فصل پنجم، پدیدۀ زمان­‌مندی فیزیکی در محصولات غذایی و اجزای تشکیل ­دهندۀ آن مطالعه و اثر آن بر پایداری مواد غذایی خشک با رطوبت پایین بررسی شده ­است. 

 
 


۱۴۰۱/۰۴/۲۲
تعداد نمایش: ۴۴
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش صنایع غذایی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات