پنج شنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳  -  Thursday, April 25, 2024
جستجوی پیشرفته
بخش صنایع غذایی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

بازدید از بارگاه های خشک‌کن زرشک و کارگاه‌های فرآوری و بسته‌بندی زرشک در استان خراسان جنوبی
آقای دکتر ابوالفضل گلشن تفتی، رئیس بخش تحقیقات مهندسی صنایع غذایی و فناوری‌های پس از برداشت مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، با همراهی آقای دکتر حسین چاجی، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی در روز دوشنبه مورخ 1401/09/07 از بارگاه‌های خشک‌کن زرشک و کارگاه‌های فرآوری و بسته‌بندی زرشک در استان خراسان جنوبی بازدید کردند.

با هدف بررسی مسائل و مشکلات پس از برداشت و فرآوری زرشک، معرفی توانمندی‌های بخش تحقیقات مهندسی صنایع غذایی و فناوری‌های پس از برداشت مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی و برنامه‌ریزی برای همکاری‌های مشترک بین سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی، مراکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی و جنوبی و مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، آقای دکتر ابوالفضل گلشن تفتی به اتفاق آقای دکتر حسین چاجی در روز دوشنبه مورخ 1401/09/07 از  استان خراسان جنوبی بازدید کردند. در این بازدید که آقای مهندس شایسته، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی، آقای دکتر زراعتگر عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی، آقای مهندس محترم، معاون تولیدات گیاهی، آقای مهندس داوری، مدیر باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیرجند و آقای مهندس فرهمند، مدیر مرکز خدمات کشاورزی شاخنات حضور داشتند، از بارگاه های خشک‌کن زرشک و کارگاه‌های فرآوری و بسته‌بندی زرشک در روستاهای مهمویی، گازار و سده بازدید شد. تعداد 650 عدد بارگاه زرشک خشک‌کنی و 2350 محل نگهداری زرشک در سطح استان خراسان جنوبی وجود دارد. آقای دکتر ابوالفضل گلشن تفتی، پس از بازدید، جلسه‌ای را با آقای دکتر جعفری، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی در خصوص مسائل و مشکلات پس از برداشت دو محصول خرما و زرشک داشتند. در این جلسه مقرر شد، اولویت های تحقیقاتی توافق شده در جلسه جمع‌بندی، در کمیته پژوهش استان مطرح و پس از نهایی شدن به مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی منعکس گردد. از اولویت‌های پژوهشی توافق شده در جلسه جمع‌بندی، اصلاح بارگاه‌های خشک‌کن زرشک و تهیه دستورالعمل بهداشتی و استاندارد برای احداث بارگاه‌های خشک‌کن زرشک، نیازهای پژوهشی در زمینه فرآوری محصولات زرشک و عناب، اجرای پایلوت فرآوری خرما در مقیاس کوچک و برگزاری دوره‌های آموزشی در خصوص فناوری‌های پس از برداشت دو محصول خرما و زرشک برای کشاورزان منطقه بود. 

 
 
 
 
 


۱۴۰۱/۰۹/۱۶
تعداد نمایش: ۵۱
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش صنایع غذایی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات